Garsoniera Alexandra Neptun - TURIST INFO .ro

Garsoniera Alexandra din Neptun

Neptun, str. Plopilor, nr. 1  
Despre Garsoniera Alexandra
Mai multe imagini
picpicpicpicpicpicpicpic
Garsoniera este defapt un apartament cu două camere care are o cameră încuiată astfel că, baia, bucătăria și dormitorul sunt toate separate. Plaja este la o distanță de 10 minute de mers pe jos pentru persoanele însoțite de copii. Este amplasată într-o zonă liniștită, deci o recomand în mod special persoanelor care doresc să se cazeze într-o zonă liniștită.

Subliniez faptul că noi acceptăm animale de companie, pentru persoanele care nu doresc să-și lase cătelul acasă, în condițiile în care aceștia își asumă orice ar putea cățelul deteriora.

Concediu plăcut!


FACILITĂȚI UNITATE:
acces la bucatarieacces la bucatarie
foisor in curtefoisor in curte
frigider in unitatefrigider in unitate
internet wirelessinternet wireless
parcareparcare
se accepta animalese accepta animale
transport autotransport auto
FACILITĂȚI CAMERE:
baie cu cadabaie cu cada
baie pe holbaie pe hol
camera cu TVcamera cu TV
internet in camerainternet in camera
0 voturi 0 voturi
Descrierea şi facilităţile sunt conforme cu realitatea?
Capacitate totală: 2 adulți și 2 copii în 1 spațiu de cazare.

PROCEDURA DE REZERVARE
  1. Completați formularul SOLICITĂ CAZARE, chiar dacă ați rezervat prin telefon, pentru a evita orice neînțelegeri ulterioare privind data sosirii, data plecării şi numărul de camere. Veți primi o copie a cererii de rezervare și acceptul hotelierului pe email.
  2. Insistați să plătiți avans la rezervare! Avansul reprezintă o garanție, și a dvs. și a hotelierului, că celalalt își va respecta promisiunea (număr de camere, număr de nopți și perioada). În cazul în care unul dintre cei doi nu-și respectă promisiunea, avansul îl compensează pe celalalt. Avansul este nereturnabil dacă dvs. nu vă țineți promisiunea însă vă asigură că hotelierul va reține camerele solicitate, în perioada solicitată. Notați pe documentul de plată datele sejurului, numele unității și localitatea,

CONTACT
Facebook -> Pitorac Alexandra
0747 *** ***
vezi numărul de telefon
Solicită cazare