Garsoniera Alex Neptun, comentarii

Garsoniera Alex din Neptun

Neptun, str. Plopilor, nr. C 200  
Părerile turiștilor

Recenziile turiștior la Garsoniera Alex Neptun


Total
-
Pentru a ne asigura ca va oferim o medie relevanta si care sa reflecte serviciile actuale, media generala se calculeaza doar daca unitatea are minim 3 recenzii de la turisti cazati in ultimele 14 luni.
Toate recenziile (4)
 
Single Familie cu copii mici (2)
Cuplu tanar (1) Familie cu copii adolescenti (1)
Cuplu matur Grup
Cum poți lăsa o recenzie garsonierei Alex din Neptun:

  1. Rezervă sejurul tău prin formularul SOLICITA CAZARE,
  2. Daca hotelierul răspunde afirmativ solicitării tale (rezervare acceptată), vei primi formularul de recenzie pe email, la o zi după sejur,
  3. Fă poze! TURIST INFO permite postarea nemulțumirilor în recenzii doar cu transmiterea dovezii sejurului (factură, bon, chitanță, extras de cont sau poze făcute unității, în timpul sejurului, asemănătoare celor afișate pe site).
Vezi condițiile de aprobare a recenziilor.

Dacă rezervarea s-a făcut telefonic, vă invităm să comentați serviciile unității de cazare în pagina Comentarii Facebook

Adrian - Bucuresti
( sejur: 08.08.2015 - 12.08.2015 )
4.5
Recent renovat, presiune decenta la apa, pat confortabil, spatiu cat de cat pentru a te misca. Aproape de restaurante si parcul de distractii. In mare a fost OK chiar daca su fost anumite nemultumiri.

Nu au dotata bucataria cu cele necesare: tigaie, capac, spumiera, etc. Nu exista un faras, apa calda este cu portia ( depinde cat de mult face dus prima persoana, a doua ramane sigur fara apa calda din cauza boilerului), tantari cat cuprinde, am omorat vreo 15-20. Foarte departe de plaja. Ocazional s-ar putea sa impartiti congelatorul cu proprietara. Nu sa eliberat bon fiscal. Am ajuns la 8 dimineata, ni sa spus sa venim la 12:00 ca sa ne cazam si cazarea a avut loc tocmai la 13:00, dar la plecare a avut pretentia sa plecam la 11:00
Nu am avut internet Wi-Fi in camera. nu exista loc de parcare sigur! Trebuie sa il cauti. Daca vi noaptea tarziu ai de cautat.
Comentariu util ?
1 vot 0 voturi

Vasile C. - Suceava
( sejur: 03.08.2015 - 11.08.2015 )
8.5
Aproape de parcul de distracții si restaurante

Cam departe de plaja.
Comentariu util ?
1 vot 0 voturi

Ramona A. - Resita
( sejur: 30.07.2015 - 03.08.2015 )
8.5
Curat și electrocasnice la dispozitie, promptitudinea personalului atât la cazare, cât și la eliberarea camerei.

Comentariu util ?
0 voturi 0 voturi

Mihaela B. - Galati
( sejur: 23.07.2015 - 27.07.2015 )
7.5
E ok ca este aer conditionat

Aparte ca a fost o neînțelegere la mijloc mai exact noi eram 3 adulți și un bebe, Proprietara Apartamentului îmi rezervase alta Garsoniera unde era loc doar de 2 adulți și un bebe (ca asa înțelesese și își notase ea)chiar dacă înainte vorbisem la telefon de o alta garsoniera în care pe lângă un pat matrimonial era și o canapea de o persoana unde am fi avut loc toți. In final ne-am cazat în garsoniera unde era în plus și canapeaua de o persoana,aici fetele de perna la canapea erau murdare,țânțari erau peste tot,veneau din baie.
Comentariu util ?
4 voturi 0 voturi
CONTACT
Postolache dorina
0762 *** ***
vezi numărul de telefon
Solicită cazare