Casa Vio Neptun, comentarii

Casa Vio din Neptun

Neptun, str. Trandafirilor, nr. 1  
Părerile turiștilor

Recenziile turiștior la Casa Vio Neptun


Total
-
Pentru a ne asigura ca va oferim o medie relevanta si care sa reflecte serviciile actuale, media generala se calculeaza doar daca unitatea are minim 3 recenzii de la turisti cazati in ultimele 14 luni.
Toate recenziile (5)
 
Single Familie cu copii mici (4)
Cuplu tanar Familie cu copii adolescenti
Cuplu matur Grup (1)
Cum poți lăsa o recenzie casei Vio din Neptun:

  1. Rezervă sejurul tău prin formularul SOLICITA CAZARE,
  2. Daca hotelierul răspunde afirmativ solicitării tale (rezervare acceptată), vei primi formularul de recenzie pe email, la o zi după sejur,
  3. Fă poze! TURIST INFO permite postarea nemulțumirilor în recenzii doar cu transmiterea dovezii sejurului (factură, bon, chitanță, extras de cont sau poze făcute unității, în timpul sejurului, asemănătoare celor afișate pe site).
Vezi condițiile de aprobare a recenziilor.

Dacă rezervarea s-a făcut telefonic, vă invităm să comentați serviciile unității de cazare în pagina Comentarii Facebook

COSMIN - Onesti
( sejur: 15.08.2015 - 19.08.2015 )
9.3
Confort, terasa super, parcul de distractie chiar in spatele casei, magazin la parter, parcare in fata casei.

Distanta pana la plaja cca 10 min.
Comentariu util ?
1 vot 0 voturi

Virgil - Iasi
( sejur: 10.07.2014 - 20.07.2014 )
9.5
Ne-a placut unitatea de cazare, terasa este frumoasa si foarte utila, amenajata in stil rustic cu multa atentie de catre gazda. In general, vila este foarte ingrijita si frumos amenajata. Bucatariile de pe fiecare etaj au tot ce trebuie, copii au foarte multe jucarii la dispozitie, internetul merge bine, localizarea este perfecta: chiar langa parcul de distractii, si cu multe posibilitati de servit masa in apropiere.
Recomand cu incredere, felicit gazda pentru implicarea de care a dat dovada cat am stat acolo si precizez ca aprecierile vin din partea unei persoane care lucreaza in domeniul turismului de mai bine de 10 ani. Vom reveni cu drag.

Comentariu util ?
7 voturi 1 vot

Ana-maria - Bucuresti
( turist necazat, a notat doar comunicarea cu personalul unitatii la data 23.07.2014 )
3
Nu a raspuns nimeni cererii de rezervare.
Comentariu util ?
1 vot 0 voturi

Robert M. - Bucuresti
( sejur: 26.08.2013 - 01.09.2013 )
8
[motiv 1]E foarte aproape de spring time. Spring time-ul de acolo nu se compara cu cele din bucuresti.[motiv 2]E altceva.are terasa la ultimul etaj, unde poti face linistit un gratar.te poti bronza acolo.[motiv 3] are un minimarket la parterul pensiunii , unde poti sa iti iei ce vrei tu.[are de toate]. [motiv 4] e foarte aproape de parcul de distractii.[motiv 5] faci 12 - 14 minute pana la plaja[la steaguri. Mers lejer [ doar esti in concediu , nu ?] are televizor, are frigider, plasa tantarii.intr-un cuvant ....E tot ce iti doresti....dar e doar pentru familii cu copii. Nu e loc pt galagie.

Nu am gasit oglinda in baie. Nu exista o matura sa faci curat la tine in camera, nici macar un mop sa cureti nisipul acumulat de pe plaja. Camera are aproximativ 10 mp cu tot cu dus.Toate aceste motive sunt minore.....dar as fi dorit sa nu existe.recomand isistent doar celor care vor o vacanta linistita.fara galagie.
Comentariu util ?
3 voturi 1 vot

Petru Adrian - Vaslui
( sejur: 24.07.2012 - 28.07.2012 )
8.2
Foarte aproape de km 0 si de parcul de distractii.O plimbare de 10 minute pana la , sezlonguri si gratar pe vila. ac-ul si sistemul de obloane face toti banii. Bucatariile foarte bine utilate.

Gresie in camera sau o mocheta ceva.
Comentariu util ?
7 voturi 23 voturi
CONTACT
Mariana
0745 *** ***
vezi numărul de telefon
Solicită cazare