Apartament Iulia Neptun, comentarii

Apartament Iulia din Neptun

Neptun, str. Plopilor, nr. A2  
Părerile turiștilor

Recenziile turiștior la Apartament Iulia Neptun


Total
-
Pentru a ne asigura ca va oferim o medie relevanta si care sa reflecte serviciile actuale, media generala se calculeaza doar daca unitatea are minim 3 recenzii de la turisti cazati in ultimele 14 luni.
Toate recenziile (1)
 
Single Familie cu copii mici
Cuplu tanar Familie cu copii adolescenti
Cuplu matur Grup (1)
Cum poți lăsa o recenzie apartamentului Iulia din Neptun:

  1. Rezervă sejurul tău prin formularul SOLICITA CAZARE,
  2. Daca hotelierul răspunde afirmativ solicitării tale (rezervare acceptată), vei primi formularul de recenzie pe email, la o zi după sejur,
  3. Fă poze! TURIST INFO permite postarea nemulțumirilor în recenzii doar cu transmiterea dovezii sejurului (factură, bon, chitanță, extras de cont sau poze făcute unității, în timpul sejurului, asemănătoare celor afișate pe site).
Vezi condițiile de aprobare a recenziilor.

Dacă rezervarea s-a făcut telefonic, vă invităm să comentați serviciile unității de cazare în pagina Comentarii Facebook

Angela Madalina - Bucuresti
( sejur: 19.08.2012 - 24.08.2012 )
8.5
Apartamentul este mobilat, utilat (inclusiv farfurii,oale,tigai etc.), baia este dotata cu cabina de dus de ultima generatie; mi-au placut amenajarile interioare. Proprietara este foarte amabila.

Este cam departe de plaja.Boilerul nu face fata incalzirii apei pt 4 persoane adulte, deseori ultimul care facea dus ramanea fara apa calda. Un fier de calcat ar fi sugestia mea de imbunatatire.
Comentariu util ?
1 vot 0 voturi
CONTACT
Iulia
0758 *** ***
vezi numărul de telefon
Solicită cazare