Apartament Ambiance Neptun, comentarii

Apartament Ambiance din Neptun

Neptun, bd-ul Steagurilor, nr. 1  
Părerile turiștilor

Recenziile turiștior la Apartament Ambiance Neptun


Total
-
Pentru a ne asigura ca va oferim o medie relevanta si care sa reflecte serviciile actuale, media generala se calculeaza doar daca unitatea are minim 3 recenzii de la turisti cazati in ultimele 14 luni.
Toate recenziile (3)
 
Single Familie cu copii mici (3)
Cuplu tanar Familie cu copii adolescenti
Cuplu matur Grup
Cum poți lăsa o recenzie apartamentului Ambiance din Neptun:

  1. Rezervă sejurul tău prin formularul SOLICITA CAZARE,
  2. Daca hotelierul răspunde afirmativ solicitării tale (rezervare acceptată), vei primi formularul de recenzie pe email, la o zi după sejur,
  3. Fă poze! TURIST INFO permite postarea nemulțumirilor în recenzii doar cu transmiterea dovezii sejurului (factură, bon, chitanță, extras de cont sau poze făcute unității, în timpul sejurului, asemănătoare celor afișate pe site).
Vezi condițiile de aprobare a recenziilor.

Dacă rezervarea s-a făcut telefonic, vă invităm să comentați serviciile unității de cazare în pagina Comentarii Facebook

Constantin C. - Iasi
( turist necazat, a notat doar comunicarea cu personalul unitatii la data 30.07.2016 )
10
Am vb pt o cazare 25 iunie-5 iulie la apart.ambiance. Am dat avans,pe urma a zis sa amin cu 3 zile ca nu poate face curat.ok,mi-a zis ca mi-a gasit in alta parte si ca a vb acolo si e sigura rezervarea.am vb personal cu cealalta persoana gasita de el si nu stia nimic. Denota neseriozitate,dat fiind ca noi venim cu copii de la 500 km ,am dat avans 30% ca sa nu fie probleme si nu ne permitem sa venim asa fara siguranta.
Răspunsul unității: ( 06.02.2017 )

Buna ziua!
Imi cer din nou mii de scuze! Am avut ghinionul ca in perioada in care aveati dumneavoastra programat sejurul la Apartament Ambiance, cat si cu o saptamana inainte, sa ne confruntam cu probleme tehnice in interiorul apartamentului,s-a spart o teava in perete. Pentru a nu va crea un disconfort pe perioada concediului dumneavoastra am hotarat, de comun acord, sa va indrumam catre alta locatie de cazare, situata in apropiere si la standarde identice. Acest proces de solutionare a problemei insa pe dumneavoastra v-a nemultumit, fapt care a condus la returnarea avansului achitat initial, dupa cum ne-ati solicitat.
In speranta ca pe viitor ne vom putea revansa fata de dumneavoastra, va asteptam in aceasta vara la mare, cu o reducere speciala de 15% din pretul intregului sejur!
Va multumim pentru intelegere !

Comentariu util ?
2 voturi 1 vot

Emilia D. - Targoviste
( turist necazat, a notat doar comunicarea cu personalul unitatii la data 20.08.2014 )
10
Domnii care se ocupa au fost foarte draguti, insa din pacate nu am mai putut ajunge.

Nu sunt
Comentariu util ?
2 voturi 0 voturi

Marian S. - Bacau
( sejur: 20.07.2014 - 26.07.2014 )
9.8
Apartament confortabil. ideal pt. familii cu copii mici. distanta pana la plaja aprox. 8 min. zona linistita. gazda serviabila.

Comentariu util ?
4 voturi 0 voturi
CONTACT
Petcu Alexandru
0727 *** ***
vezi numerele de telefon
Solicită cazare