Apartament Alyna 1 si 2 Neptun, comentarii

Apartament Alyna 1 si 2 din Neptun

Neptun, str. Plopilor, bl. C200  
Părerile turiștilor

Recenziile turiștior la Apartament Alyna 1 si 2 Neptun


Total
-
Pentru a ne asigura ca va oferim o medie relevanta si care sa reflecte serviciile actuale, media generala se calculeaza doar daca unitatea are minim 3 recenzii de la turisti cazati in ultimele 14 luni.
Toate recenziile (6)
 
Single Familie cu copii mici (3)
Cuplu tanar (1) Familie cu copii adolescenti
Cuplu matur Grup (2)
Cum poți lăsa o recenzie apartamentului Alyna 1 si 2 din Neptun:

  1. Rezervă sejurul tău prin formularul SOLICITA CAZARE,
  2. Daca hotelierul răspunde afirmativ solicitării tale (rezervare acceptată), vei primi formularul de recenzie pe email, la o zi după sejur,
  3. Fă poze! TURIST INFO permite postarea nemulțumirilor în recenzii doar cu transmiterea dovezii sejurului (factură, bon, chitanță, extras de cont sau poze făcute unității, în timpul sejurului, asemănătoare celor afișate pe site).
Vezi condițiile de aprobare a recenziilor.

Dacă rezervarea s-a făcut telefonic, vă invităm să comentați serviciile unității de cazare în pagina Comentarii Facebook

Gabriel S. - Bucuresti
( sejur: 08.08.2015 - 12.08.2015 )
9
Locatie linistita aproape de punctele importante Garsoniera ok conditii foarte bune

Patul care scartie
Comentariu util ?
0 voturi 0 voturi

Laura - Bucuresti
( sejur: 20.07.2015 - 30.07.2015 )
3.5
Pozitiv? existenta acoperisului deasupra capului si dorinta de a ignora neajunsurile, astfel incat sa nu ramai cu impresia unei vacante ratate.

Asternuturile nu se schimba
masina de spalat nefunctionala
frigider partial functional
aer conditionat doar in una din camere - in cazul apartamentului cu 2 camere
bucataria extrem de mica si foarte slab utilata
curatenia lasa de dorit
economie maxima la becuri
accesul la internet ... A disparut dupa cateva zile
baia foarte mica si fara perdea la dus
negocierea camerelor si a pretului a durat cateva zile ... Foarte multa neseriozitate
plata avansului ... De asemenea cu probleme
Am intrebat despre existenta locurilor de parcare ... Acestea exista intr-o parcare din fata blocului, in plin soare si ... In functie de noroc.
Nu va bazati pe pozele plasate pe site, ... Afara este vopsit gardul, inauntru ... Leopardul (in majoritatea cazurilor).
In plus ... Multe gunoaie in zona, mirosuri pestilentiale de la ghena de gunoi si de la gunoaiele de afara, din zona parcului de `distractii`
Dotari partial functionale, lipsa de curatenie, pozele prezinta camerele din unghiuri favorabile, care nu reflecta realitatea din teren
Răspunsul unității: ( 14.08.2015 )

În aceea perioada Glosie Adrian a fost cazați în ap Alina 1 si 2 . Va amintesc cu respect ca a-ți fost cazați în apartamentul Narcis etaj 3,și va rog sa va retrageți recenzia denigratoare la adresa ap Alina altfel voi fi nevoită sa apelez la autorități .Eu îmi respect f mult turiștii orice recomandare s-au inconvenient încerc sa le rezolv promt .Din păcate eu v-am rezervat doar o garsoniera Alex pt ap Narcis a-ți vorbit personal cu proprietarul.In concluzie sunt f uimita ca după 10 zile de sejur nu a-ți știut la cine stați și cui a-ți achitat sejurul........!!

Comentariu util ?
0 voturi 0 voturi

Mihaela M. - Brasov
( turist necazat, a notat doar comunicarea cu personalul unitatii la data 07.09.2014 )
3
Am fost surprinsi intr-un mod neplacut de mizeria ce domnea in camere ,in camere nu erea nici cel putin maturat ca sa nu mai vorbim de faptul ca lenjeriile nu ereau schimbate fiind pline de nisip dar si de firimituri de paine. In aceste conditii ne-am vazut nevoiti sa ne cautam cazare in alta parte.
Comentariu util ?
0 voturi 0 voturi

Ionela - Bucuresti
( sejur: 05.08.2014 - 07.08.2014 )
6.2
Aproape de terase,parc de distracții si plaja.

Foarte multi țânțariiiiiii ne-au facut varză nu stim de unde veneau dar erau mulțiii multiii, nu am primit pat suplimentar ne asigurase k il aduce pana seara . cablul tv nu mergea f bine
Comentariu util ?
0 voturi 0 voturi

Ioan - Calan
( sejur: 19.07.2014 - 26.07.2014 )
9.5
Apartamentul din Olimp este cu 2 camere decomandate potrivit pentru doua cupluri sau o familie cu doi copii. De mentioanat existenta patutului - foarte util pentru un copil mic. Zona foarte linistita permite odihna si relaxare pentru cei care doresc asa ceva la mare. Plaja este la 5-10 minute de mers pe jos cu zcces la o plaja linistita si curata. De mentionat ca pe site pozele releva realitatea.

Comentariu util ?
0 voturi 0 voturi

Dragos C. - Galati
( sejur: 09.09.2011 - 13.09.2011 )
6.5
Apartamentul este renovat, are o mica bucatarie utilata. . . care este de ajutor unei familii cu copii mici. Exista parcare chiar in fata apartamentului.

Este o problema cu tantarii (care apar de sub chiuveta din bucatarie din ghena cu tevile de apa). . . A trebuit sa fac pe detectivul sa gasesc locul de unde apareau 'micii vampiri'. Nu stiu daca proprietarii au realizat ca de acolo este problema( cu ocazia aceasta poate o remediaza etansand ghena).
Comentariu util ?
7 voturi 9 voturi
CONTACT
Dorina
0746 *** ***
vezi numerele de telefon
Solicită cazare