Apartament Alin Neptun, comentarii

Apartament Alin din Neptun

Neptun, str. Plopilor, nr. B1  
Părerile turiștilor

Recenziile turiștior la Apartament Alin Neptun


Total
-
Pentru a ne asigura ca va oferim o medie relevanta si care sa reflecte serviciile actuale, media generala se calculeaza doar daca unitatea are minim 3 recenzii de la turisti cazati in ultimele 14 luni.
Toate recenziile (3)
 
Single Familie cu copii mici (2)
Cuplu tanar Familie cu copii adolescenti (1)
Cuplu matur Grup
Cum poți lăsa o recenzie apartamentului Alin din Neptun:

  1. Rezervă sejurul tău prin formularul SOLICITA CAZARE,
  2. Daca hotelierul răspunde afirmativ solicitării tale (rezervare acceptată), vei primi formularul de recenzie pe email, la o zi după sejur,
  3. Fă poze! TURIST INFO permite postarea nemulțumirilor în recenzii doar cu transmiterea dovezii sejurului (factură, bon, chitanță, extras de cont sau poze făcute unității, în timpul sejurului, asemănătoare celor afișate pe site).
Vezi condițiile de aprobare a recenziilor.

Dacă rezervarea s-a făcut telefonic, vă invităm să comentați serviciile unității de cazare în pagina Comentarii Facebook

Antoaneta - Bucuresti
( sejur: 10.08.2015 - 15.08.2015 )
8.7
Apartamentul este situat intr-o zona linistita, cu multa verdeata, este curat si racoros. Distanta pana la plaja este de aprox 15 min , de mers pe jos. In apropriere se afla terase si un supermarket.

Comentariu util ?
0 voturi 3 voturi

Valentina C. - Craiova
( sejur: 29.06.2015 - 05.07.2015 )
10
Merita nota 10 pentru curatenie,confort liniste,distanta mica pina la plaje,aproape de terase pentru servit masa si de supermarket.

Comentariu util ?
2 voturi 0 voturi

Alexandru - Bucuresti
( sejur: 16.08.2013 - 21.08.2013 )
10
Apartamentul este situat intr-o zona cu foarte multa verdeata, este spatios, curat, confortabil si racoros. Excelente sunt serviciile si atitudinea proprietarilor care sunt foarte preocupati sa nu-ti lipseasca nimic si sa te simti foarte bine pe perioada sejurului petrecut acolo.
Eu, impreuna cu familia, ne-am simtit foarte bine si vom recomanda locatia si prietenilor. Nota 10+ proprietarilor care stiu sa ofere servicii la cele mai inalte standarde de calitate, lucru destul de greu de intalnit pe la noi.

Nu am gasit niciun punct slab si nu am avut nicio nemultumire.
Comentariu util ?
3 voturi 0 voturi
CONTACT
Alin
0749 *** ***
vezi numărul de telefon
Solicită cazare