Cabana Susani Negreni, comentarii

Cabana Susani din Negreni

comuna Negreni, sat Negreni, str. Principala, nr. 2/A ( la aprox. 14.3 km de centrul loc. Valea Draganului )  
Părerile turiștilor

Recenziile turiștior la Cabana Susani Negreni


Total
-
Pentru a ne asigura ca va oferim o medie relevanta si care sa reflecte serviciile actuale, media generala se calculeaza doar daca unitatea are minim 3 recenzii de la turisti cazati in ultimele 14 luni.
Toate recenziile (2)
 
Single Familie cu copii mici
Cuplu tanar Familie cu copii adolescenti
Cuplu matur Grup (2)
Cum poți lăsa o recenzie cabanei Susani din Negreni:

  1. Rezervă sejurul tău prin formularul SOLICITA CAZARE,
  2. Daca hotelierul răspunde afirmativ solicitării tale (rezervare acceptată), vei primi formularul de recenzie pe email, la o zi după sejur,
  3. Fă poze! TURIST INFO permite postarea nemulțumirilor în recenzii doar cu transmiterea dovezii sejurului (factură, bon, chitanță, extras de cont sau poze făcute unității, în timpul sejurului, asemănătoare celor afișate pe site).
Vezi condițiile de aprobare a recenziilor.

Dacă rezervarea s-a făcut telefonic, vă invităm să comentați serviciile unității de cazare în pagina Comentarii Facebook

Codruta P. - Cluj-napoca
( sejur: 31.07.2014 - 03.08.2014 )
9.2
Curatenie in bai si camere; loc in curte; piscina un pic mica dar sufiecienta pentru o balaceala; ciubar super dragutz si mare! Recomand cabana cu drag.

Comentariu util ?
4 voturi 1 vot

Anca B. - Oradea
( sejur: 25.05.2012 - 27.05.2012 )
9.3
Este foarte frumos amplasata, pe malul unui raulet, detine curte interioara, filigorie, gratar, ciaun,si tot ce mai e nevoie pt a gati afara cand mergi la munte...Cabana este complet utilata, in special bucataria, unde poti sa gatesti orice. Camerele sunt incalzite, la fel si baile, care de altfel sunt exact asa cum ar trebui sa fie, adica foarte curate.

Comentariu util ?
17 voturi 13 voturi
CONTACT
Dana Onaca
0741 *** ***
vezi numărul de telefon
Solicită cazare