Vila Leo Navodari - TURIST INFO .ro

Vila Leo din Navodari

Navodari, str. Pinului, nr. 32 ( la aprox. 10.6 km de centrul loc. Mamaia )  
Despre Vila Leo
Mai multe imagini
picpicpicpicpicpicpicpic
Se afla in localitatea Navodari, in cartierul nou, in zona fostei fabrici de paine. Situata la o distanta de cca. 5 min de mers cu masina fata de mare. Camerele sunt dotate cu camere matrimoniale, televizor si baie utilata complet. In curte exista un foisor destul de spatios unde se poate lua un mic dejun sau gati, un balansoar, gratar, iar curtea e plina de flori si verdeata.


PROCEDURA DE REZERVARE
  1. Completați formularul SOLICITĂ CAZARE, chiar dacă ați rezervat prin telefon, pentru a evita orice neînțelegeri ulterioare privind data sosirii, data plecării şi numărul de camere. Veți primi o copie a cererii de rezervare și acceptul hotelierului pe email.
  2. Insistați să plătiți avans la rezervare! Avansul reprezintă o garanție, și a dvs. și a hotelierului, că celalalt își va respecta promisiunea (număr de camere, număr de nopți și perioada). În cazul în care unul dintre cei doi nu-și respectă promisiunea, avansul îl compensează pe celalalt. Avansul este nereturnabil dacă dvs. nu vă țineți promisiunea însă vă asigură că hotelierul va reține camerele solicitate, în perioada solicitată. Notați pe documentul de plată datele sejurului, numele unității și localitatea,

CONTACT
Receptie
0723 *** ***
vezi numerele de telefon
Solicită cazare