Apartament Mio Navodari - TURIST INFO .ro

Apartament Mio din Navodari

Navodari, str. Randunelelor, nr. 15 ( la aprox. 10.6 km de centrul loc. Mamaia )
Despre Apartament Mio
Mai multe imagini
picpicpicpicpicpicpicpic
Apartamentul Mio (58 m patrati) este amplasat pe strada principala a orasului Navodari. Este compus din 2 camere: dormitor cu pat matrimonial si balcon cu vedere la strada principala si sufragerie cu canapea extensibila. O baie cu cada si o bucatarie complet utilata (vesela, filtru cafea, frigider, cuptor, plita...) Apartamentul este dotat cu aer conditionat, cablu TV, masina de spalat, apa calda. Accesul la plaja Tabara Navodari este la 5km, este posibil atat pe jos, cat si cu autobuze care circula regulat.


PROCEDURA DE REZERVARE
  1. Completați formularul SOLICITĂ CAZARE, chiar dacă ați rezervat prin telefon, pentru a evita orice neînțelegeri ulterioare privind data sosirii, data plecării şi numărul de camere. Veți primi o copie a cererii de rezervare și acceptul hotelierului pe email.
  2. Insistați să plătiți avans la rezervare! Avansul reprezintă o garanție, și a dvs. și a hotelierului, că celalalt își va respecta promisiunea (număr de camere, număr de nopți și perioada). În cazul în care unul dintre cei doi nu-și respectă promisiunea, avansul îl compensează pe celalalt. Avansul este nereturnabil dacă dvs. nu vă țineți promisiunea însă vă asigură că hotelierul va reține camerele solicitate, în perioada solicitată. Notați pe documentul de plată datele sejurului, numele unității și localitatea,

CONTACT
Solicită cazare