Apartament Elena Navodari - TURIST INFO .ro

Apartament Elena din Navodari

Navodari, str. Randunelelor, nr. 6 ( la aprox. 10.6 km de centrul loc. Mamaia )  
Despre Apartament Elena
Mai multe imagini
picpicpicpicpicpic
Petreceti o vacanta frumoasa intr-un apartament de 2 camere elegant, nou renovat si utilat sau/si intr-o garsoniera spatioasa si cocheta.
Sunt dotate cu mobilier si electrocasnice noi. Este amenajat intr-o zona linistita a orasului, aproape de supermarket si de statia de autobuz.Accesul la plaja se poate face atat pe jos cat si cu autobuzul.FACILITĂȚI UNITATE:
acces la bucatarieacces la bucatarie
frigider in unitatefrigider in unitate
livingliving
sala de mesesala de mese
spalatoriespalatorie
FACILITĂȚI CAMERE:
baie cu cadabaie cu cada
camera cu TVcamera cu TV
frigider in camerafrigider in camera
internet in camerainternet in camera
0 voturi 0 voturi
Descrierea şi facilităţile sunt conforme cu realitatea?
Capacitate totală: 6 adulți în 2 spații de cazare.

PROCEDURA DE REZERVARE
  1. Completați formularul SOLICITĂ CAZARE, chiar dacă ați rezervat prin telefon, pentru a evita orice neînțelegeri ulterioare privind data sosirii, data plecării şi numărul de camere. Veți primi o copie a cererii de rezervare și acceptul hotelierului pe email.
  2. Insistați să plătiți avans la rezervare! Avansul reprezintă o garanție, și a dvs. și a hotelierului, că celalalt își va respecta promisiunea (număr de camere, număr de nopți și perioada). În cazul în care unul dintre cei doi nu-și respectă promisiunea, avansul îl compensează pe celalalt. Avansul este nereturnabil dacă dvs. nu vă țineți promisiunea însă vă asigură că hotelierul va reține camerele solicitate, în perioada solicitată. Notați pe documentul de plată datele sejurului, numele unității și localitatea,

CONTACT
Solicită cazare