Pensiunea Teodoru Murighiol, comentarii

Pensiunea Teodoru din Murighiol

Murighiol, Malul lacului, nr. fn  
Părerile turiștilor

Recenziile turiștior la Pensiunea Teodoru Murighiol


Total
-
Pentru a ne asigura ca va oferim o medie relevanta si care sa reflecte serviciile actuale, media generala se calculeaza doar daca unitatea are minim 3 recenzii de la turisti cazati in ultimele 14 luni.
Toate recenziile (2)
 
Single Familie cu copii mici
Cuplu tanar (1) Familie cu copii adolescenti
Cuplu matur Grup (1)
Cum poți lăsa o recenzie pensiunii Teodoru din Murighiol:

  1. Rezervă sejurul tău prin formularul SOLICITA CAZARE,
  2. Daca hotelierul răspunde afirmativ solicitării tale (rezervare acceptată), vei primi formularul de recenzie pe email, la o zi după sejur,
  3. Fă poze! TURIST INFO permite postarea nemulțumirilor în recenzii doar cu transmiterea dovezii sejurului (factură, bon, chitanță, extras de cont sau poze făcute unității, în timpul sejurului, asemănătoare celor afișate pe site).
Vezi condițiile de aprobare a recenziilor.

Dacă rezervarea s-a făcut telefonic, vă invităm să comentați serviciile unității de cazare în pagina Comentarii Facebook

Mihaela - Pitesti
( sejur: 08.07.2014 - 10.07.2014 )
8.5
Mancarea (peste, un fel de ciorba...) pregatita de dna Teodoru foarte buna si gustoasa.
Liniste si curatenie.

Comentariu util ?
1 vot 0 voturi

Tudor - Iasi
( sejur: 30.07.2012 - 02.08.2012 )
8.3
Oamenii sunt f receptivi la nevoile turistilor si in general pastreaza o atmosfera placuta. In cateva minute ne-au facut rost de scule pt pescuit, ne-au dat indicatii despre ce putem vizita, ne-au gasit si om de incredere pt a ne plimba pe canalele din Delta. Mancarea este foarte gustoasa, pretul la satioasa ciorba de peste este mic, insa la gratarul de peste pretul este comparabil cu cel din restaurante. Am negociat la timp si am avut preturi bune.

Un punct negativ este ca nu a fost apa calda continuu si ca nu era hartie igienica pusa in camere, cu toate ca in timpul zilei se intra in camere pt curatenie.
Comentariu util ?
4 voturi 4 voturi
CONTACT
Catinca Teodoru
0742 *** ***
vezi numărul de telefon
Solicită cazare