Pensiunea Cristiana Murighiol, comentarii

Pensiunea Cristiana din Murighiol

Murighiol, str. Murighiol  
Părerile turiștilor

Recenziile turiștior la Pensiunea Cristiana Murighiol


Total
-
Pentru a ne asigura ca va oferim o medie relevanta si care sa reflecte serviciile actuale, media generala se calculeaza doar daca unitatea are minim 3 recenzii de la turisti cazati in ultimele 14 luni.
Toate recenziile (1)
 
Single Familie cu copii mici (1)
Cuplu tanar Familie cu copii adolescenti
Cuplu matur Grup
Cum poți lăsa o recenzie pensiunii Cristiana din Murighiol:

  1. Rezervă sejurul tău prin formularul SOLICITA CAZARE,
  2. Daca hotelierul răspunde afirmativ solicitării tale (rezervare acceptată), vei primi formularul de recenzie pe email, la o zi după sejur,
  3. Fă poze! TURIST INFO permite postarea nemulțumirilor în recenzii doar cu transmiterea dovezii sejurului (factură, bon, chitanță, extras de cont sau poze făcute unității, în timpul sejurului, asemănătoare celor afișate pe site).
Vezi condițiile de aprobare a recenziilor.

Dacă rezervarea s-a făcut telefonic, vă invităm să comentați serviciile unității de cazare în pagina Comentarii Facebook

Florin - Ploiesti
( sejur: 29.08.2014 - 31.08.2014 )
8
Patronul este de mare ajutor si se poate apela la el pentru orice solicitari legate de delta. Noi am avut o camera tripla si a fost ok, comfort bun. Se poate ajunge in 5 minute cu masina la un punct de plecare in croaziere pe Dunare. Mancarea este bestiala, am mancat crap cu varza, ceva ce in viata mea nu am mai mancat si nu credeam ca se pot combina! Apusul de soare la sfarsitul lui august este nemaipomenit din curtea pensiunii. In rest, detaliile, sunt conforme cu realitatea.

La capitolul curatenie mai este loc de imbunatatire si la saltelele de la paturi: sunt cam vechi. La baie degeaba sunt plasele de tantari, totusi intra o groaza cand deschizi geamul. La telefon ni s-a spus ca piscina este functionala, dar cand am ajuns acolo se schimba apa, deci nu am putut profita de ea.
Comentariu util ?
2 voturi 0 voturi
CONTACT
Radu
0744 *** ***
vezi numărul de telefon
Solicită cazare