Pensiunea Cristiana Murighiol - TURIST INFO .ro

Pensiunea Cristiana din Murighiol

Murighiol, str. Murighiol  
Despre Pensiunea Cristiana
Mai multe imagini
picpicpicpicpicpicpicpic
1 recenzii

Patronul este de mare ajutor si se poate apela la el pentru orice solicitari legate de delta. Noi am avut o camera tripla si a fost ok, comfort bun. Se poate ajunge in 5 minute cu masina la un punct de plecare in croaziere pe Dunare. Mancarea este bestiala, am mancat crap cu varza, ceva ce in viata mea nu am mai mancat si nu credeam ca se pot combina! Apusul de soare la sfarsitul lui august ...

... citeste mai mult

Pensiunea 'Cristiana' este situata in Delta Dunarii, pe malul Lacului Murighiol, la intrarea in Murighiol, pe partea stanga.
Pozitionarea in inima Deltei Dunarii, face din Pensiunea Cristiana un loc ideal pentru a petrece clipe de relaxare, pentru organizarea de excursii cu barca sau salupa si expeditii de cercetare, pescuit si vanatoare in zonele de interes ale deltei : Rosu, Matita, Sulina, Dranov, Cuibul cu lebede, Holbina, Trei Iezere etc.

Paradisul salbatic intins pe o suprafata de 4200 km patrati, 'unul dintre ultimele sanctuare ale naturii', este un tinut exotic cu peste 1200 de specii de copaci si plante, cu cea mai bogata fauna ornitologica de pe continent (mai mult de 300 de specii, printre care colonii unice de pelicani) si ihtiologica (reprezentata de cca 100 de specii, din care amintim crapul, stiuca, heringul de Dunare si sturionii, de la care se obtine pretiosul caviar).

Cea mai mare rezervatie de tinuturi umede din Europa, Delta Dunarii a fost declarata in anul 1990, cu sprijinul Unesco, Rezervatie a Biosferei. La 2, 5 km de pensiune, pe malul drept al bratului Sfantu Gheorghe, se afla cetatea Halmyris. Urmele arheologice descoperite in zona dateaza din prima si a doua epoca a fierului, epoca romana si perioada medievala. Cetatea a cunoscut mai multe etape evolutive : fortificatie romana de pamant, castru de piatra, fortificatie romana tarzie. Langa aceasta cetate, spre vest, se afla o intinsa asezare civila din aceeasi perioada.

Pensiunea are o cotatie de trei margarete, iar capacitatea acesteia este de 25 de locuri in camere organizate atfel :
� 5 camere duble dotate cu baie, aer conditionat, televizor cu satelit, frigider;
2 camere triple dotate cu aer conditionat, frigider si tv.
� 2 apartamente dotate cu o baie, aer conditionat, frigider si doua televizoare cu satelit;
� 1 camera single;
� sala de mese cu o capacitate de 30 de locuri, care poate fi amenajata si ca sala de sedinte;
� parcare proprie;
� plimbari cu salupa proprie, cu o capacitate de max. 14 persoane [motor 140 cp Suzuki]pe bratul Sfantu Gheorghe, excursii la Uzlina, Rosu Litcov, Marea Neagra;
- plimbari cu barca pe lacul Murighiol.


FACILITATI DE CAZARE:
acces la bucatarieacces la bucatarie
foisor in curtefoisor in curte
frigider in unitatefrigider in unitate
gradina/curtegradina/curte
gratar/barbequegratar/barbeque
livingliving
loc amenajat de joacaloc amenajat de joaca
parcareparcare
piscinapiscina
restaurantrestaurant
sala de mesesala de mese
se accepta animalese accepta animale
semineusemineu
terasaterasa
TV in livingTV in living
FACILITATI IN CAMERE:
aer conditionataer conditionat
baie in camerabaie in camera
camera cu TVcamera cu TV
frigider in camerafrigider in camera
incalzire centralaincalzire centrala
0 voturi 0 voturi
Descrierea şi facilităţile sunt conforme cu realitatea?
Capacitate: 25 locuri in 12 camere

Tarife valabile in perioada 06.04.2015 - 31.10.2015

fa o rezervare online

* Toate preturile sunt valabile pentru o singura noapte de cazare si sunt finale
0 voturi 0 voturi
Preţurile afişate sunt cele comunicate la telefon?
PROCEDURA REZERVARE / RECENZII
  1. Pentru a evita orice neplaceri cu retinerea camerelor, chiar daca ati vorbit cu hotelierul la telefon, completati si formularul solicita cazare. Astfel intelegerea ramane scrisa.
  2. Puteti lasa o recenzie completa pe TURIST INFO la sfarsitul sejurului doar daca solicitarea s-a facut prin formularul solicita cazare si a fost confirmata prin email.
  3. Insistati sa platiti avans si pastrati dovada. Avansul la cazare reprezita o garantie, si a dvs. si a hotelierului, ca celalalt isi respecta promisiunea (numar de camere, numar nopti si perioada). In cazul in care, unul dintre cei doi nu-si respecta promisiunea, avansul il compenseaza pe celalalt. Avansul este nereturnabil daca dvs. nu va tineti promisiunea insa va asigura ca hotelierul va retine camerele. In cazul in care ati platit avans si hotelierul nu v-a retinut camerele, va puteti adresa Politiei, OPC, Ministerului Turismului. Notati pe documentul de plata datele sejurului, numele unitatii si localitatea.
  4. Este foarte posibil ca, pentru aprobarea recenziei dvs, sa va solicitam dovada achitarii avansului.
CONTACT
Radu
0744 *** ***
vezi numărul de telefon
Solicită cazare De ce să trimiţi solicitarea prin formular