Casa de vacanță Andrei Murighiol, comentarii

Casa de vacanță Andrei din Murighiol

Murighiol, str. Portului, nr. 16  
Părerile turiștilor

Recenziile turiștior la Casa de vacanță Andrei Murighiol


Total
-
Pentru a ne asigura ca va oferim o medie relevanta si care sa reflecte serviciile actuale, media generala se calculeaza doar daca unitatea are minim 3 recenzii de la turisti cazati in ultimele 14 luni.
Toate recenziile (3)
 
Single Familie cu copii mici (1)
Cuplu tanar Familie cu copii adolescenti (1)
Cuplu matur Grup (1)
Cum poți lăsa o recenzie casei de vacanță Andrei din Murighiol:

  1. Rezervă sejurul tău prin formularul SOLICITA CAZARE,
  2. Daca hotelierul răspunde afirmativ solicitării tale (rezervare acceptată), vei primi formularul de recenzie pe email, la o zi după sejur,
  3. Fă poze! TURIST INFO permite postarea nemulțumirilor în recenzii doar cu transmiterea dovezii sejurului (factură, bon, chitanță, extras de cont sau poze făcute unității, în timpul sejurului, asemănătoare celor afișate pe site).
Vezi condițiile de aprobare a recenziilor.

Dacă rezervarea s-a făcut telefonic, vă invităm să comentați serviciile unității de cazare în pagina Comentarii Facebook

Radu - Timisoara
( sejur: 11.08.2016 - 14.08.2016 )
8
Cele două căsuțe desprinse parcă din povești, apropierea de lac, plimbările cu barca

Clienți gălăgioși și grobieni în foișor, oferta de pește gătit sub așteptări (este touși Delta Dunării). Recomand impunerea unor standarde de civilizație pentru clienți: nu trăim în pădure. Chiar dacă e mai ieftin decât la un hotel, nu e voie să dai peste imberbi din cauza cărora să nu te poți odihni.
Comentariu util ?
1 vot 0 voturi

Irina I. - Bucuresti
( sejur: 15.08.2014 - 17.08.2014 )
8.7
D-na Cami si d-nul Nelu sunt niste oameni extraordinari;volubili,haiosi,primitori,foarte de treaba.D-nul Nelu este un domn foarte responsabil;ne-a plimbat prin delta in conditii de siguranta si este si un bun ghid si povestitor, iar d-na Cami este o foarte buna gospodina si nu numai atat.In camere este curat,la bucatarie sunt conditii de prepararea mesei cu tot ce trebuie,iar doamna face un bors de peste fantastic.

-nu sunt plase de tantari la geam si ar trebui macar un ventilator in camera,daca aer conditionat nu se poate.Un alt lucru,dar pe care noi nu l-am considera minus este baia in curte,chiar daca e la comun,este curatenie.
Comentariu util ?
2 voturi 1 vot

Buzduga C. - Brasov
( sejur: 30.07.2014 - 01.08.2014 )
9.3
E ok raportat la zona si cerinte. Nu e pt cei sclifositi,fitzosi,vesnic nemultumiti si inervant de manelizati.am putut gati la aragaz si tine mincarea la frigider. Voi mai reveni si la anul.

Trebuie rezolvata treaba cu wc-ul...e la comun.
Comentariu util ?
2 voturi 0 voturi
CONTACT
Gabriel
0767 *** ***
vezi numerele de telefon
Solicită cazare