Casa Boby Murighiol, comentarii

Casa Boby din Murighiol

Murighiol, str. Plopului, nr. 13  
Părerile turiștilor

Recenziile turiștior la Casa Boby Murighiol


Total
-
Pentru a ne asigura ca va oferim o medie relevanta si care sa reflecte serviciile actuale, media generala se calculeaza doar daca unitatea are minim 3 recenzii de la turisti cazati in ultimele 14 luni.
Toate recenziile (1)
 
Single Familie cu copii mici
Cuplu tanar Familie cu copii adolescenti (1)
Cuplu matur Grup
Cum poți lăsa o recenzie casei Boby din Murighiol:

  1. Rezervă sejurul tău prin formularul SOLICITA CAZARE,
  2. Daca hotelierul răspunde afirmativ solicitării tale (rezervare acceptată), vei primi formularul de recenzie pe email, la o zi după sejur,
  3. Fă poze! TURIST INFO permite postarea nemulțumirilor în recenzii doar cu transmiterea dovezii sejurului (factură, bon, chitanță, extras de cont sau poze făcute unității, în timpul sejurului, asemănătoare celor afișate pe site).
Vezi condițiile de aprobare a recenziilor.

Dacă rezervarea s-a făcut telefonic, vă invităm să comentați serviciile unității de cazare în pagina Comentarii Facebook

Andra-dina - Alexandria
( turist necazat, a notat doar comunicarea cu personalul unitatii la data 02.06.2015 )
1
Am facut o rezervare online si nu am fost cautata de proprietar nici dupa o saptamana. De ce mai aveti rezervare online, daca proprietarii nu verifica e-mailurile? Inteleg ca nu mai aveau camere libere, dar ar fi fost politicos sa imi trimita un e-mail sau un sms si sa imi spuna sa caut in alta parte, nu sa ma tina incurcata o saptamana asteptand o confirmare!

Nota TURIST INFO: Hotelierul are tool-ul necesar pentru a răspunde solicitărilor de cazare, prin intermediul unui formular din ADMIN-ul paginii sale. În cazul în care nu se răspunde solicitării de cazare, responsabilitatea aparține exlusiv hotelierului în cauză. Vă mulțumim.
Comentariu util ?
1 vot 8 voturi
CONTACT
Receptie
0746 *** ***
vezi numărul de telefon
Solicită cazare