Pensiunea Nordica Muntele Mic, comentarii

Pensiunea Nordica din Muntele Mic

Muntele Mic  
Părerile turiștilor

Recenziile turiștior la Pensiunea Nordica Muntele Mic


Total
-
Pentru a ne asigura ca va oferim o medie relevanta si care sa reflecte serviciile actuale, media generala se calculeaza doar daca unitatea are minim 3 recenzii de la turisti cazati in ultimele 14 luni.
Toate recenziile (1)
 
Single Familie cu copii mici
Cuplu tanar Familie cu copii adolescenti
Cuplu matur (1) Grup
Cum poți lăsa o recenzie pensiunii Nordica din Muntele Mic:

  1. Rezervă sejurul tău prin formularul SOLICITA CAZARE,
  2. Daca hotelierul răspunde afirmativ solicitării tale (rezervare acceptată), vei primi formularul de recenzie pe email, la o zi după sejur,
  3. Fă poze! TURIST INFO permite postarea nemulțumirilor în recenzii doar cu transmiterea dovezii sejurului (factură, bon, chitanță, extras de cont sau poze făcute unității, în timpul sejurului, asemănătoare celor afișate pe site).
Vezi condițiile de aprobare a recenziilor.

Dacă rezervarea s-a făcut telefonic, vă invităm să comentați serviciile unității de cazare în pagina Comentarii Facebook

Sorin Costel A. - Calafat,dolj
( sejur: 29.01.2015 - 01.02.2015 )
4.7
Nu am mențiuni de făcut,la plusuri.

Bună ziua. În primul rând, am vizualizat pe net, o imagine a pensiunii, iar când am ajuns acolo, am fost cazat într-un alt corp de clădire și anume, într-o cabană, care se numește ,,La căldare,,cabană care, atunci când am protestat, mi s-a spus că, aparține aceleiași firme. Întrucât, accesul în stațiune, nu se poate face decât pe jos sau cu snowmobilul, atunci când am ajuns în parcarea de la intrarea în stațiune, l-am contactat telefonic pe cel cu care vorbisem până atunci la telefon, al cărui nume este postat și la telefonul pe care l-am vizualizat pe site-ul dvs., si l-am rugat să vină cu snowmobilul, pentru a-mi căra bagajele, întrucât, de la parcare, până la pensiune, este o distanță de cca 500m. De altfel, așa mi s-a recomandat, de personalul parcării, adică, să-i solicit personalului pensiunii, să vină cu snowmobilul, să-mi i-a bagajele. Mi s-a răspuns, de aceeași persoană că ei nu sunt dotați cu snowmobil, motiv pentru care ,am fost nevoit să-mi car bagajele, singur și cu soția, bineînțeles. Când am ajuns la pensiune, transpirat, am constatat, cu stupoare, că pensiunea este dotată cu mai multe snowmobile, însă, pe cel cu care vorbisem la telefon, nu l-am mai găsit acolo. În cele din urmă, am fost cazat într-o cameră, mai mică decât cele din pensiune, curată, într-adevăr însă omul acesta este pus pe mari economii, întrucât erau numai becuri cu slabă intensitate și, insuficiente.
Televizorul, în cameră, este prea mic, amplasat la o distanță apreciabilă de pat, urcat pe un dulap însă cireașa de pe tort l-a constituit faptul că, nu avea decât 4 programe (culmea economiei). Am plătit, la finalul sejurului, într-adevăr am beneficiat de snowmobil însă, contracost, 20 lei ,lăsân d la o parte faptul că mi s-a părut o aberație, să mi se perceapă bani , pentru acest transport, întrucât, eu cred că era obligația pensiunii, ținând seama de faptul că, nu am avut acces cu autoturismul proprietate personală, pe raza stațiunii, până la pensiune.
V-am descris în recenzie.
Comentariu util ?
17 voturi 7 voturi
CONTACT
Razvan
0744 *** ***
vezi numărul de telefon
Solicită cazare