Pensiunea Montana Muntele Mic, comentarii

Pensiunea Montana din Muntele Mic

Muntele Mic, Muntele Mic, nr. 9  
Părerile turiștilor

Recenziile turiștior la Pensiunea Montana Muntele Mic


Total
-
Pentru a ne asigura ca va oferim o medie relevanta si care sa reflecte serviciile actuale, media generala se calculeaza doar daca unitatea are minim 3 recenzii de la turisti cazati in ultimele 14 luni.
Toate recenziile (3)
 
Single Familie cu copii mici (1)
Cuplu tanar Familie cu copii adolescenti
Cuplu matur Grup (2)
Cum poți lăsa o recenzie pensiunii Montana din Muntele Mic:

  1. Rezervă sejurul tău prin formularul SOLICITA CAZARE,
  2. Daca hotelierul răspunde afirmativ solicitării tale (rezervare acceptată), vei primi formularul de recenzie pe email, la o zi după sejur,
  3. Fă poze! TURIST INFO permite postarea nemulțumirilor în recenzii doar cu transmiterea dovezii sejurului (factură, bon, chitanță, extras de cont sau poze făcute unității, în timpul sejurului, asemănătoare celor afișate pe site).
Vezi condițiile de aprobare a recenziilor.

Dacă rezervarea s-a făcut telefonic, vă invităm să comentați serviciile unității de cazare în pagina Comentarii Facebook

Mircea - Timisoara
( sejur: 29.01.2016 - 31.01.2016 )
8.2
Cabana e noua si personalul ok.

Transportul bagajelor de la masina la cabana si inapoi a tb platit nefind inclus in pret si distanta fata de partie;daca schiati nici o sansa cu claparii in picioare si schiurile in spate.
Statiunea arata ca dupa razboi dar asta nu e vina celor cu pensiunea si zapada find topita nu am stat decat o noapte.Caldura in camere e maxima ori inchizi caloriferu si deschizi geamu altfel faci sauna.
Comentariu util ?
2 voturi 0 voturi

Amalia - Timisoara
( turist necazat, a notat doar comunicarea cu personalul unitatii la data 13.01.2016 )
1
Am solicitat o cerere de rezervare la care nu am primit niciun raspuns. Este clar lipsa de profesionalism din punctul meu de vedere insa nu stiu in ce masura vina apartine pensiunii sau site-ului intermediar Turist Info..

Nota TURIST INFO: Hotelierul are tool-ul necesar pentru a răspunde solicitărilor de cazare, prin intermediul unui formular din ADMIN-ul paginii sale. În cazul în care nu se răspunde solicitării de cazare, responsabilitatea aparține exlusiv hotelierului în cauză. Vă mulțumim.
Comentariu util ?
4 voturi 1 vot

Andra - Iasi
( sejur: 29.12.2015 - 02.01.2016 )
8.5
Personalul s-a comportat excelent, mancarea a fost buna, locatia ok.

Comentariu util ?
0 voturi 1 vot
CONTACT
Bistrian Cosmin
0745 *** ***
vezi numărul de telefon
Solicită cazare