Mosnita Noua. Turism Mosnita Noua
path
Caută cazare în:
pixel
box
Mosnita Noua:
Cazare Mosnita Noua
Restaurante Mosnita Noua
Sali de conferinta Mosnita Noua
box
pixel
box
Despre Mosnita Noua:
Despre Mosnita Noua
Obiective turistice Mosnita Noua
Evenimente turistice si agrement Mosnita Noua
Poze Mosnita Noua
Harta Mosnita Noua

Paște 2018 Mosnita Noua
Crăciun 2017 Mosnita Noua
Revelion 2018 Mosnita Noua
box
pixel
box
Cazare judetul Timis:
Cazare Bogda
Cazare Buzias
Cazare Chisoda
Cazare Costeiu
Cazare Covaci
Cazare Dumbravita
Cazare Faget
Cazare Ghiroda
Cazare Giroc
Cazare Izvin
Cazare Jimbolia
Cazare Lugoj
Cazare Mănăștiur
Cazare Mosnita Noua
Cazare Sag
Cazare Sannicolau Mare
Cazare Temeresti
Cazare Timisoara
Cazare Tomesti de Timis
Cazare Varias

box

Despre Mosnita Noua

Se învecineazã cu teritoriul municipiului Timiºoara ºi comunei Giroc la vest, teritoriul comunei Ghiroda la nord  teritoriul comunei Bucovãþ la est nord-est, teritoriul comunei Chevereºu Mare la est, teritoriul comunei Sacoºu Turcesc la sud.

Pe teritoriul administrativ al comunei Moºnita Nouã sunt situate un numãr de cinci localitãþi: centrul de comuna Moºniþa Nouã ºi localitatile: Albina, Moºniþa Veche, Rudicica, Urseni.

Localitatea Moºniþa Nouã este situatã de-a lungul DJ 592 Timiºoara - Buziaº fiind strãbãtutã pe direcþia est-vest; localitãþile Moºnita Veche ºi Urseni sunt situate la nord ºi sud de centrul de comunã, fiind legate de acesta prin Dc 152. Localitatea Albina este situatã la nord de DJ 592, adiacent acestuia.

Localitatea Moºniþa Veche se afla la o distanþã de 1,8 km de centrul de comunã, localitatea Urseni la o distanþã de 3 km de centrul de comunã, localitatea Albina la o distanþã de 4 km de centrul de comunã, iar cãtunul Rudicica la o distanþã de 5 km de centrul de comuna. Prin PUZ-urile aprobate de consiliul local al comunei, intravilanele extinse ale Moºniþei Noi ºi Moºniþei Vechi sunt lipite, distanþa dintre ele fiind 0 Km. La fel, între intravilanele extinse ale Moºniþei noi ºi Urseniului distanþa este câteva sute de metri. De fapt, prin PUZ-urile directoare I ºi II, primarul din legislatura precedentã a dorit realizarea unei mari aglomerãri urbane, cu circa 10 - 12 mii de locuinþe ºi 40 - 45 mii locuitori - numitã Moºniþa. Aceasta ar urma sa aiba 4 cartiere, Moºniþa Veche, Moºniþa Noua, Urseni ºi Albina.

Sursa: http://www.mosnita.r