Pensiunea Piciorul Babelor Moroeni - TURIST INFO .ro

Pensiunea Piciorul Babelor din Moroeni

comuna Moroeni, sat Dobresti, Munţii Bucegi, Zona Pestera Ialomitei, nr. FN ( la aprox. 15.9 km de centrul loc. Fieni )  
Despre Pensiunea Piciorul Babelor
Mai multe imagini
picpicpicpicpicpicpicpic
Situată în apropierea Peşterii Ialomiţei, la altitudinea de 1605 m (la 100 m de telecabina Peştera), Pensiunea Piciorul Babelor pune la dispoziţia turiştilor 10 locuri de cazare, distribuite în 5 camere duble, cu baie proprie şi tv prin satelit.
Pensiunea mai dispune de living şi bucătărie complet utilată, loc amenajat pentru grătar şi foişor.

Pensiunea Piciorul Babelor reprezintă punctul de plecare spre cele mai frumoase atracţii din zona înaltă a Bucegilor: Cascada Obârşia Ialomiţei, Sfinxul, Babele, Crucea Eroilor Neamului de pe Caraiman, până la Vârful Omu.
Se inchiriaza in weekend doar integral, iar in cursul saptamanii minim 3 camere.


Capacitate totală: 10 adulți în 5 spații de cazare.

Tarife valabile în perioada 12.05.2017 - 31.12.2017

fa o rezervare online

* Toate prețurile sunt valabile pentru o singură noapte de cazare și sunt finale
0 voturi 0 voturi
Prețurile afișate sunt cele comunicate la telefon?
PROCEDURA DE REZERVARE
  1. Completați formularul SOLICITĂ CAZARE, chiar dacă ați rezervat prin telefon, pentru a evita orice neînțelegeri ulterioare privind data sosirii, data plecării şi numărul de camere. Veți primi o copie a cererii de rezervare și acceptul hotelierului pe email.
  2. Insistați să plătiți avans la rezervare! Avansul reprezintă o garanție, și a dvs. și a hotelierului, că celalalt își va respecta promisiunea (număr de camere, număr de nopți și perioada). În cazul în care unul dintre cei doi nu-și respectă promisiunea, avansul îl compensează pe celalalt. Avansul este nereturnabil dacă dvs. nu vă țineți promisiunea însă vă asigură că hotelierul va reține camerele solicitate, în perioada solicitată. Notați pe documentul de plată datele sejurului, numele unității și localitatea,

CONTACT
Solicită cazare