Hotel Gâlma Moroeni - TURIST INFO .ro

Hotel Gâlma din Moroeni

comuna Moroeni, sat Dobresti, Punctul Galma, nr. 36 ( la aprox. 15.9 km de centrul loc. Fieni )  
Despre Hotel Gâlma
Mai multe imagini
picpicpicpicpicpicpicpic
Situat pe valea râului Ialomiţa, într-o zonă liniştită şi uşor accesibilă din DN 71 (la 45 km de Târgovişte şi 35 km de Sinaia), în Comuna Moroeni, Hotelul Gâlma este locul ideal pentru: relaxare cu familia, diverse petreceri, team building-uri, cursuri de formare profesională şi tabere şcolare.

Cazarea, pentru un număr de maxim 44 de persoane, se efectuează în 18 camere duble şi 2 apartamente, fiecare cu grup sanitar propriu, TV prin cablu şi frigider.

Dotari: restaurant, sală de conferinţă, saună, piscină acoperită, teren de sport în aer liber, dotat cu nocturnă, loc amenajat pentru grătar şi foişor rustic, diverse jocuri (tenis de masă, biliard, şah, cărţi etc.).


Capacitate totală: 40 adulți în 20 spații de cazare.

Tarife valabile în perioada 26.04.2017 - 31.12.2017

fa o rezervare online

* Toate prețurile sunt valabile pentru o singură noapte de cazare și sunt finale
0 voturi 0 voturi
Prețurile afișate sunt cele comunicate la telefon?
PROCEDURA DE REZERVARE
  1. Completați formularul SOLICITĂ CAZARE, chiar dacă ați rezervat prin telefon, pentru a evita orice neînțelegeri ulterioare privind data sosirii, data plecării şi numărul de camere. Veți primi o copie a cererii de rezervare și acceptul hotelierului pe email.
  2. Insistați să plătiți avans la rezervare! Avansul reprezintă o garanție, și a dvs. și a hotelierului, că celalalt își va respecta promisiunea (număr de camere, număr de nopți și perioada). În cazul în care unul dintre cei doi nu-și respectă promisiunea, avansul îl compensează pe celalalt. Avansul este nereturnabil dacă dvs. nu vă țineți promisiunea însă vă asigură că hotelierul va reține camerele solicitate, în perioada solicitată. Notați pe documentul de plată datele sejurului, numele unității și localitatea,

CONTACT
Solicită cazare