Camping Zănoaga Moroeni - TURIST INFO .ro

Camping Zănoaga din Moroeni

comuna Moroeni, sat Dobresti, Munţii Bucegi, DJ 714, PUNCT ZĂNOAGA, nr. FN ( la aprox. 15.9 km de centrul loc. Fieni )  
Despre Camping Zănoaga
Mai multe imagini
picpicpicpicpicpicpicpic
1 recenzii

O zonă de o frumusețe ieșită din comun. Spațiile de cazare amplasate chiar în buza muntelui sunt foarte curate. La fel si baile care dispun permanent de apă caldă. Exista acces la frigidere, la aragaz si la un cuptor cu microunde. In curte sunt 4 gratare mari și un ceaun de fontă pentru experiențe culinare în aer liber, de neuitat. Acces cu mașina spre platoul Bucegilor și multe ...

... citeste mai mult

Situat la intrarea în Cheile Zănoagei, în vecinătatea Lacului Bolboci, Campingul Zănoaga este locul ideal pentru iubitorii de munte şi amatorii de drumeţii.

Aceştia pot fi găzduiţi în cele 14 căsuţe ale campingului, dar sunt bineveniţi şi cu rulota sau cortul. Locurile de campare au acces la grupurile sanitare şi posibilitatea de racordare la reţeaua de energie electrică.

Dotarile oferite de Campingul Zănoaga constau în: acces la grătar şi terasele amenajate pentru servit masa, la grupurile sanitare sau racordarea la reţeaua de energie electrică.

Zona este liniştită, propice jocului în aer liber sau drumeţiilor în alte puncte turistice din zonă.


Capacitate totală: 28 adulți în 14 spații de cazare.

Tarife valabile în perioada 01.05.2017 - 27.04.2018

fa o rezervare online

* Toate prețurile sunt valabile pentru o singură noapte de cazare și sunt finale
0 voturi 0 voturi
Prețurile afișate sunt cele comunicate la telefon?
PROCEDURA DE REZERVARE
  1. Completați formularul SOLICITĂ CAZARE, chiar dacă ați rezervat prin telefon, pentru a evita orice neînțelegeri ulterioare privind data sosirii, data plecării şi numărul de camere. Veți primi o copie a cererii de rezervare și acceptul hotelierului pe email.
  2. Insistați să plătiți avans la rezervare! Avansul reprezintă o garanție, și a dvs. și a hotelierului, că celalalt își va respecta promisiunea (număr de camere, număr de nopți și perioada). În cazul în care unul dintre cei doi nu-și respectă promisiunea, avansul îl compensează pe celalalt. Avansul este nereturnabil dacă dvs. nu vă țineți promisiunea însă vă asigură că hotelierul va reține camerele solicitate, în perioada solicitată. Notați pe documentul de plată datele sejurului, numele unității și localitatea,

CONTACT
Receptie
0735 *** ***
vezi numărul de telefon
Solicită cazare