Cabana Dichiu Moroeni - TURIST INFO .ro

Cabana Dichiu din Moroeni

comuna Moroeni, sat Dobresti, Munţii Bucegi, Şaua Dichiu, DJ 713 -Tran, nr. FN ( la aprox. 15.9 km de centrul loc. Fieni )  
Despre Cabana Dichiu
Mai multe imagini
picpicpicpicpicpicpicpic
La răscrucea drumurilor spre inima Bucegilor, într-un cadru de basm, cu privelişti deosebite se află Cabana Dichiu.

Accesul se realizează din DN71 Târgovişte – Sinaia, pe Transbucegi (drum de vară) sau pe DJ 714 Moroeni-Peştera (drum de iarnă).

Cabana Dichiu oferă găzduire pentru 36 de persoane şi loc de servit masa în restaurantul propriu. Locurile de cazare sunt repartizate în 8 camere, cu grupuri sanitare la fiecare etaj.

Cabana dispune de parcare şi internet wireless.


Capacitate totală: 36 adulți în 8 spații de cazare.

Tarife valabile în perioada 26.04.2017 - 31.12.2017

fa o rezervare online

* Toate prețurile sunt valabile pentru o singură noapte de cazare și sunt finale
0 voturi 0 voturi
Prețurile afișate sunt cele comunicate la telefon?
PROCEDURA DE REZERVARE
  1. Completați formularul SOLICITĂ CAZARE, chiar dacă ați rezervat prin telefon, pentru a evita orice neînțelegeri ulterioare privind data sosirii, data plecării şi numărul de camere. Veți primi o copie a cererii de rezervare și acceptul hotelierului pe email.
  2. Insistați să plătiți avans la rezervare! Avansul reprezintă o garanție, și a dvs. și a hotelierului, că celalalt își va respecta promisiunea (număr de camere, număr de nopți și perioada). În cazul în care unul dintre cei doi nu-și respectă promisiunea, avansul îl compensează pe celalalt. Avansul este nereturnabil dacă dvs. nu vă țineți promisiunea însă vă asigură că hotelierul va reține camerele solicitate, în perioada solicitată. Notați pe documentul de plată datele sejurului, numele unității și localitatea,

CONTACT
Solicită cazare