Recenzii
Adulți
-
2
+

Copii
-
0
+

Vila La Cascade 2 din Moeciu grade grade grade

Moeciu, sat Moieciu de Sus, str. Valea Popii, nr. 75B -
Nota 10.0 / 22 recenzii10 - Excepțional !

Adaugă recenzie
record_voice_over Personal:10
insert_emoticon Servicii:10
lightbulb_outline Curățenie:10
weekend Confort:10
monetization_on Prețuri:10
location_on Localizare:10


Adaugă recenzie
   Doaga Vasilica din Braila
nota: 10
schedule 02.09.2023
Locatia este de vis, departe de aglomeratie, o priveliste minunata, am petrecut un concediu minunat, gazdele foarte primitoare, curatenie impecabila de 5 stele daca pot evalua, totul straluceste de curatenie. Bucataria mare, utilata cu tot ce-ti trebuie. Camerele sunt mari si curate, cu o lenjerie impecabila. De pe balcon puteti admira un peisaj care iti taie respiratia. D-na Alina se ingrijeste sa nu iti lipseasca nimic.
   Tudor Guță din București
nota: 10
schedule 23.11.2022
O amplasare foarte bună (la ieșirea din stațiune), ce asigură o liniște mult apreciată de cei ce doresc să se relaxeze și să scape de zgomotul citadin. Un peisaj plin de culoare în această perioadă, atât pe delușorul din fața pensiunii, cât și-n ambele laturi ale pensiunii. Ca de altfel în întreaga stațiune, ce abundă în peisaje colorate în tot spectrul tomnatic galben-ruginiu, similare unor picturi impresioniste.
Plus un rauleț care însoțește molcom șoseluța pe care circulă extrem de rar câte-un automobil.
Camere frumoase și foarte curate, dublate de o baie cochetă și cu suficient spațiu (în fine!) de depozitare a utilităților sanitare. Și suficiente prosoape mari și mici, de un alb imaculat, schimbate la 3-4 zile, odată cu lenjeria. Apă foarte caldă și căldură permanentă (și reglabilă după dorință). Plus una din cele mai dotate bucătării pe care am avut ocazia să o vedem, având și două frigidere, arhisuficiente. Și un living mare și luminos.
Și - poate cel mai important - o amabilitate deosebită din partea D-nei Alina și a fratelui dânsei, dl. Ionuț. Le mulțumim amândurora pentru solicitudinea deosebită avută față de noi.
Răspunsul unității:
Multumim din suflet pentru recenzie! Va asteptam cu drag sa reveniți!
   Manolache Burlacu Madalina din Ploiesti
nota: 10
schedule 13.08.2022
Un loc minunat sa petreceți concediul, datorită zonei unde este amplasata pensiunea, liniște, aer curat de munte, priveliște minunata, ne-am simțit bine de fiecare data când am venit, primul an 2020, 2021 și am revenit și în 2022... gazdele sunt ffffff primitoare, cazarea excelenta (5 stele). Recomand acest loc și pensiunea celor care știu sa aprecieze confortul... liniștea... natura!!!
   Ilinca Maria Andreea din Craiova
nota: 10
schedule 29.05.2022
Totul a fost la superlativ! Recomand din tot sufletul! Pe langa peisajul absolut superb de la balcon si pozitionarea foarte aproape de pădurea de brazi (parcul natural Bucegi), totul a fost excelent...curățenie impecabilă, atât în camera (care este dotată cu tot ce este nevoie, asemenea si baia), cat si in toata pensiunea.
Pensiunea pune la dispozitie foișor, loc de parcare, loc de joaca pentru copii, balansoar, grătare, bucătărie exterioară si interioară etc.
Gazda foarte amabilă și primitoare!
   Oana Dragan din Prahova
nota: 10
schedule 21.03.2022
După foarte mult timp, in sfarsit am găsit o locație de cazare deosebita unde am găsit o curățenie la superlativ, confort maxim, o bucătărie foarte mare cu absolut orice ai nevoie și o gazda cum rar întâlnești. Recomand cu toată încrederea.
   Andreea din Bucuresti
nota: 10
schedule 14.09.2021
Un concediu minunat, de cum am întrat pe ușa vilei, un miros puternic de parfum ne-a lovit. Totul pe jos lucea, curățenie la superlativ. Am fost cazați în camera 5 de la etajul 1, aceasta camera are 2 balcoane, de unde poți vedea cea mai minunată priveliște. În camera foarte curat, același miros de parfum.

Gazda foarte amabilă și ospitaliera. Pentru ca am fost la jumătatea lunii septembrie, seara era destul de frig afară, dar în vilă se făcea focul, iar căldură în camera era mai mult decât suficientă.

Bucătăria imensa și la fel de curată, debara cu 2 frigidere și o sala de mese, unde puteai servi micul dejun.

În curte un foișor cu grătar. Fiind prima data când ajungem la vila La Cascade 2, nu am știut exact cum stau lucrurile cu grătarul și am fost sceptici pentru a ne lua ceva preparate la noi. Cu siguranță la următoarea vizită ne vom pune în lada frigorifică și ceva carne pentru grătar. Ne-am simțit extraordinar.


Ps: băile sunt dotate și cu feon.
poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie
   Adi și Luminita din Navodari
nota: 10
schedule 05.09.2021
Am ajuns aici și am avut parte de o gazda super cumsecade dar nu pot sa va spun ce curatenie și ce comfort de nota 10.

Peisajul este superb. Totul este frumos aici și voi reveni cu placere de fiecare data.
poze recenzie poze recenzie
   Liviana din Călărași
nota: 10
schedule 17.05.2021
Am fost aici de două ori (februarie si mai 2021), este un loc îmbrăcat cu magie și energie pozitivă, te odihnesti excelent în liniștea munților și uiți de toate grijile.

Curățenia este la superlativ, camere aerisite, căldură non-stop iarna, bucătărie echipata complet, cu doua frigidere, microunde, espressor, veselă și recipiente, tăvi, aragaz cu cuptor, instrumente pentru grătar, aveți totul la îndemână.

Apa calda întotdeauna, presiune la apa din plin, draperii, balcon si baie la fiecare cameră, nimic nu va lipsi din sejurul dvs.
poze recenzie poze recenzie
   Ionela Dajiu din Aliman
nota: 10
schedule 16.01.2021
Locație excelentă, gazde primitoare.
   Eugen din Galati
nota: 10
schedule sejur: 24.07.2020 - 02.08.2020
thumb_up
Aprecieri pozitive:
O pensiune deosebita! Se remarcă prin amplasare, intr- o zona linistita, departe de trafic. Ce poate fi mai reconfortant decât să auzi susurul izvorului( ce coboara de pe versant amenajat sub forma unei minicascade) și sa-ți începi ziua cu priveliștea pădurii? Interiorul vilei este modern, camerele sunt luminoase, de bun gust, bine antifonate. Bucataria este curata și bine echipată. În curte dispuneți de foișor, grătar, locuri de relaxare astfel încât să se păstreze distanțarea sociala impusă de contextul actual. Cel mai mare plus, din punctul meu de vedere, il reprezintă curățenia impecabilă (interior/exterior), igienizarea permanenta, schimbarea lenjeriei și a prosoapelor. Serviciile oferite sunt comparabile cu cele de hotel. Pentru un sejur reușit este nevoie și de o buna comunicare cu gazdele. Proprietarii s-au dovedit a fi persoane discrete, dar extrem de amabile, atente la orice nevoie a clienților si pentru aceasta le multumim. Recomand acesta pensiune acelora dintre dvs. Care căutați liniște și confort!
thumb_down
Aprecieri negative:
Nu a fost cazul.
   Alexandru din Slobozia
nota: 10
schedule sejur: 20.07.2020 - 23.07.2020
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Curățenie, personal calificat si foarte amabil
thumb_down
Aprecieri negative:
Nu exista
poze recenzie
   Dumitru D din Iasi
nota: 10
schedule sejur: 31.07.2020 - 04.08.2020
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Gazde minunate, atente la nevoile clientilor, locatia superba, curatenie impecabila si nu in ultimul rand, totul aliniat la noile cerinte sociale. Recomand celor care stiu sa aprecieze un loc linistit, in mijlocul naturii. Excelsior!
thumb_down
Aprecieri negative:
Nu se poate reprosa nimic, e un loc de pastrat pentru cunoscatori.
poze recenzie
   Diana D din Constanta
nota: 10
schedule sejur: 06.06.2020 - 09.06.2020
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Totul
thumb_down
Aprecieri negative:
Nu am nicio nemultumire
   Mihaela M din Constanta
nota: 10
schedule sejur: 03.12.2019 - 04.12.2019
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Ne-am simțit foarte bine, locația superba, o adevarata surpriza!Gazda foarte primitoare , călduroasă!Cazarea a fost de cinci stele , camerele curate, călduroase, semnal wi-fi! Un sincer bravo pentru întreaga echipa!
thumb_down
Aprecieri negative:
Singurul minus ca nu am putut sa stam mai mult
   Luminița din Ovidiu
nota: 10
schedule sejur: 25.07.2019 - 29.07.2019
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Cameră spațioasă, pat confortabil, bucătărie dotată, foișor, loc de joacă pentru copii...peisaje extraordinare....Ne-am simțit foarte bine. Mulțumim!
   Andreea Viorela A din Ploiesti
nota: 10
schedule sejur: 27.05.2019 - 30.05.2019
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Curatenie impecabilă, bucătăria foarte bine echipata, gazde foarte primitoare, camere spatioase, priveliștea superbă!
thumb_down
Aprecieri negative:
Fara sugestii, fara nemulțumiri! Țineți o tot așa!
   Cristiana Stefania din Ploiesti
nota: 10
schedule sejur: 20.09.2018 - 23.09.2018
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Totul este minunat! Cazarea e ireprosabila, camerele spatioase, frumos amenajate si extrem de curate.La parter exista o bucatarie complet utilata si o sala de mese.Curtea este foarte frumoasa, cu leagan, foisor si gratar!Exista si 2 catei ffff dragalasi care,daca doriti, va pot tine companie!Proprietarii sunt foarte amabili! Intr un cuvant perfect!
Răspunsul unității:
Multumim din suflet pentru cuvintele frumoase !!!
   Filip F din Ploiesti
nota: 10
schedule sejur: 19.09.2018 - 21.09.2018
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Curatenie ca nicaieri unde am mai fost! Totul a fost perfect si am fost foarte multumiti de camera, peisaj, gradina ! cu siguranta ne vom intoarce si recomandam tuturor!
thumb_down
Aprecieri negative:
Nu avem nemultumiri!
Răspunsul unității:
Vă mulțumim pentru recenzie si va asteptam cu drag sa reveniți !
poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie
   Mike din Tulcea
nota: 10
schedule sejur: 27.08.2018 - 03.09.2018
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Este un loc linistit, casa e noua si renovata frumoasa, are tot ce ai nevoie pentru sejur. Daca lipseste ceva, gazdele sunt disponibili si foarte prietenosi.
thumb_down
Aprecieri negative:
Pat era cam tare pentru cei care vor una mai moale.
Răspunsul unității:
Va multumim pentru cuvintele frumoase !
   George G din Constanta
nota: 10
schedule sejur: 22.11.2017 - 25.11.2017
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Proprietari extrem de primitori, prietenosi, iar amabilitatea lor a facut ca pe perioada sejurului sa ne simtim foarte bine.Camera foarte curata si spatioasa , privelistea este de vis .
Locul pentru gratar si bucatarie utilate cu tot ce e nevoie.
Recomand aceasta locatie si cu siguranta vom reveni cu mult drag.
thumb_down
Aprecieri negative:
Nusunt
Răspunsul unității:
Va asteptam cu drag !
   Alina A din Constanta
nota: 10
schedule sejur: 10.11.2017 - 12.11.2017
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Gazdele sunt deosebit de primitoare, dispuse permanent sa ajute in orice problema. Vila este noua, camerele foarte, foarte curate. Locatia este foarte buna, intr-o zona linistita (spre iesirea din localitate, aproape de padure), fara trafic de masini. Recomand cu caldura tuturor si noi cu siguranta vom reveni!
thumb_down
Aprecieri negative:
Chiar nimic de reprosat. Totul a fost super!
Răspunsul unității:
Va multumim din suflet pentru frumoasa recenzie . Va asteptam cu mult drag sa reveniți !
   Cristina C din Slatina
nota: 9.33
schedule sejur: 31.08.2017 - 03.09.2017
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Stațiunea este de vis, gazdele minunate, camerele mari, curate, mobilier nou, căldura, apă caldă, per ansamblu, ne-a plăcut si vom reveni.
Răspunsul unității:
Va mulțumim pentru cuvintele frumoase si va asteptăm cu drag sa reveniți !!!
CONTACT
Alina
Pe TURIST INFO din 2014
vezi numerele de telefon

Comunicare cu proprietarul,
rezervare necomisionată.














Alina
pe TURIST INFO din 2014
Telefon: 0757 937 280
WhatsApp
Apel/SMS