Vila Aniela Moeciu, comentarii

Vila Aniela din Moeciu

comuna Moeciu, sat Cheia, nr. 40 A  
Părerile turiștilor

Recenziile turiștior la Vila Aniela Moeciu


Total
-
Pentru a ne asigura ca va oferim o medie relevanta si care sa reflecte serviciile actuale, media generala se calculeaza doar daca unitatea are minim 3 recenzii de la turisti cazati in ultimele 14 luni.
Toate recenziile (5)
 
Single Familie cu copii mici
Cuplu tanar (2) Familie cu copii adolescenti
Cuplu matur (1) Grup (2)
Cum poți lăsa o recenzie vilei Aniela din Moeciu:

  1. Rezervă sejurul tău prin formularul SOLICITA CAZARE,
  2. Daca hotelierul răspunde afirmativ solicitării tale (rezervare acceptată), vei primi formularul de recenzie pe email, la o zi după sejur,
  3. Fă poze! TURIST INFO permite postarea nemulțumirilor în recenzii doar cu transmiterea dovezii sejurului (factură, bon, chitanță, extras de cont sau poze făcute unității, în timpul sejurului, asemănătoare celor afișate pe site).
Vezi condițiile de aprobare a recenziilor.

Dacă rezervarea s-a făcut telefonic, vă invităm să comentați serviciile unității de cazare în pagina Comentarii Facebook

Elena C. - Buzau
( sejur: 29.07.2016 - 06.08.2016 )
8.8
Ne-a placut foarte mult linistea, pozele din prezentare sunt reale, gazda foarte discreta si placuta, aparea doar cand era solicitata.
A fost un concediu frumos, zilnic am fost plecati prin imprejurimi, am fost la pestera cu lilieci, daca mergeti acolo sa aveti lanterna, noi nu am avut si nu am intrat, la pestera dambovicioara, la Bran, am vizitat castelul Bran, in rezervatia Bucegi, la Rasnov,am vizitat cetatea Rasnovului, in Poiana Brasov,am mers cu telecabina iar de acolo pe Postavarul
la Busteni, la cascada Urlatoarea, la Sinaia am vizitat catelul Peles. Sunt multe de vizitat, de explorat, de facut drumetii. Poate in alt concediu.
Televizorul nu l-am folosit, nici nu stiu daca functiona, am vrut un concediu fara el, am citit.
intr-un cuvat recomand!

Doar o mica neintelegere telefonica in privinta camerelor de 50 lei, am inteles ca este un apartament cu 2 camere si baie comuna, dar este o singura camera cu baie proprie dar pe holul etajului, dar a fost ok, o familie a ramas in camera aceasta, iar una a schimbat cu o cameara cu baie in interior, dar s-a schimbat si tariful, ceea ce este corect.
Bucataria este dotata cu farfurii, cani, cesti , pahare, dar poate ar trebui si un detergent si cateva condimente.
Comentariu util ?
0 voturi 0 voturi

Adriana F. - Cluj
( sejur: 05.08.2013 - 08.08.2013 )
9.7
Mi-a placut foarte mult ca am avut acces la paraul din spatele pensiunii. E un loc unde te poti relaxa. Camera a fost spatioasa si frumos amenajata.

Comentariu util ?
4 voturi 5 voturi

Tudor - Brasov
( sejur: 26.07.2013 - 29.07.2013 )
9.5
Locatia este foarte frumoasa, camerele sunt curate si confortabile, pentru cei care vor sa se relaxeze. Per total serviciile au fost de nota 10.

Comentariu util ?
2 voturi 5 voturi

Daniela - Focsani
( sejur: 14.07.2013 - 16.07.2013 )
9.3
Gazda a fost foarte primitoare, zona este superba si merita din plin sa fie vizitata.

Comentariu util ?
5 voturi 3 voturi

Costel G. - Galati
( turist necazat, a notat doar comunicarea cu personalul unitatii la data 09.05.2013 )
1
Cind a auzit ca vrem 10 camere pt familisti cu copii a marit pretul cazarii pe motiv ca e posibil ca, copii nostri sa strice ceva si pt el nu merita riscul la pretul la care ne-am inteles.
Comentariu util ?
11 voturi 19 voturi
CONTACT
Receptie
0747 *** ***
vezi numărul de telefon
Solicită cazare