Pensiunea Sorina Moeciu, comentarii

Pensiunea Sorina din Moeciu

comuna Moeciu, sat Moieciu de Sus, str. Valea Popii, nr. 61  
Părerile turiștilor

Recenziile turiștior la Pensiunea Sorina Moeciu


Total
-
Pentru a ne asigura ca va oferim o medie relevanta si care sa reflecte serviciile actuale, media generala se calculeaza doar daca unitatea are minim 3 recenzii de la turisti cazati in ultimele 14 luni.
Toate recenziile (1)
 
Single Familie cu copii mici
Cuplu tanar Familie cu copii adolescenti
Cuplu matur Grup (1)
Cum poți lăsa o recenzie pensiunii Sorina din Moeciu:

  1. Rezervă sejurul tău prin formularul SOLICITA CAZARE,
  2. Daca hotelierul răspunde afirmativ solicitării tale (rezervare acceptată), vei primi formularul de recenzie pe email, la o zi după sejur,
  3. Fă poze! TURIST INFO permite postarea nemulțumirilor în recenzii doar cu transmiterea dovezii sejurului (factură, bon, chitanță, extras de cont sau poze făcute unității, în timpul sejurului, asemănătoare celor afișate pe site).
Vezi condițiile de aprobare a recenziilor.

Dacă rezervarea s-a făcut telefonic, vă invităm să comentați serviciile unității de cazare în pagina Comentarii Facebook

Dobrescu D. - Bucuresti
( turist necazat, a notat doar comunicarea cu personalul unitatii la data 03.09.2015 )
10
Procesul de rezervare a fost rapid si fara probleme.

Am facut rezervare pentru doua camere duble cu bai proprii. Mi-au fost rezervate doua camere la ultimul etaj. Scara de acces foarte abrupta, camerele foarte prafuite, baile fara cabine de dus, chiar si fara perdele de dus, si foarte joase, lipsea hartia igienica, pe jos, in camere era o mocheta foarte veche foarte tocita pe alocuri. Era un miros puternic si persistent de vechi si praf, foarte neplacut. Tavita cu pahare era plina de praf, paharele cu urme de degete pe ele. Per total camerele au fost un dezastru, motiv pentru care am renuntat la cazare. Sala de mese aducea a bodega anilor `90, iar frigiderul era de fapt o vitrina frigorifica murdara. Nici nu am mai cerut sa vad bucataria. Pensiunea se afla, inghesuita, intr o curte in care sunt mai multe pensiuni si case si nu am vazut nici un loc special amenajat pentru o terasa in caz ca am fi vrut sa ne luam pranzul afara.
Comentariu util ?
7 voturi 0 voturi
CONTACT
Margareta
0740 *** ***
vezi numărul de telefon
Solicită cazare