Recenzii
Adulți
-
2
+

Copii
-
0
+

Pensiunea Regina Munților A din Moeciu

Moeciu, sat Moieciu de Sus, str. Valea Bângăleasa , nr. 135A -
Nota 10.0 / 26 recenzii10 - Excepțional !

Adaugă recenzie
record_voice_over Personal:10
insert_emoticon Servicii:10
lightbulb_outline Curățenie:10
weekend Confort:10
monetization_on Prețuri:10
location_on Localizare:10


Adaugă recenzie
   Gabriela din Turnu Magurele
nota: 10
schedule 05.09.2023
Am avut parte de un wechend minunat, o pensiune dotata cu tot ce ai nevoie și cu niște gazde primitoare pe care ma bucur ca le-am cunoscut. Pensiunea este amplasata într-un cadru de poveste, unde nu ai cum sa te plictisești. Recomand cu drag pensiunea Regina muntilor ❤ Cu siguranță vom reveni ❤
poze recenzie poze recenzie
   Baniță Simona din Ploiesti
nota: 10
schedule 27.12.2022
Am petrecut la această pensiune Crăciunul. Gazdele sunt primitoare, amabile, au creat o atmosferă plăcută pentru petrecerea sărbătorilor. Ne-au oferit idei de petrecere a timpului în zona, trasee la diferite puncte de atracție. Mâncarea delicioasă, diversificata, camere spațioase, curate. Recomand!
   Cristina din Costea
nota: 10
schedule 21.12.2022
Am petrecut un sfarsit de saptamana prelugit, minivacanta de 1 decembrie. Rezervarea am facut-o initial la alta pensiune, apoi, de acolo, am fost indrumati aici. Sigur ca ne-am suparat
cand am ajuns la cazare, ne-am purtat cam dur, desi am realizat ca nu aveau nicio vina cei de aici. Totul s-a dovedit a fi foarte bine si frumos, ne-am simtit bine. Am servit un mic dejun delicios, am cumparat si pentru acasa multe bunatati, recomandam.
   Chelu Georgera din Pitesti
nota: 10
info_outline Turist necazat, a notat doar comunicarea cu personalul unității în 31.08.2022.
Totul la superlativ. Nu duceți grija pentru nimic. Aveți torul asigurat, chiar și bună dispoziție din partea gazdelor. Masa excelentă, priveliște de poveste. Drumetia la amfiteatrul Transilvaniei nu trebuie ratată deoarece este la o ora și jumătate de mers lejer pe jos. Recomand cu toată încrederea. Sigur o sa revenim.
   Tudorache din Tudor Vladimirescu
nota: 10
schedule 12.08.2022
Camere mari, spațioase, curățenie, loc de joaca pt copii, gazde amabile, acces la bucătărie, grătar, dar si posibilitatea de a comanda mâncare. Mâncarea este foarte bună! In apropierea pensiunii exista si alte restaurante sau locatii recomandate de gazdă.
Mulțumim pt tot!
   Gabriela Liceanu din Galati
nota: 10
schedule 07.08.2022
Frumos, curat, liniste, mic dejun delicios, o pensiune frumoasa cu oameni gospodari si harnici.
Am petrecut 5 zile de vis, ne-am plimbat pe delurile Moieciului, am savurat branzeturi foarte gustoase, ne-am aprovizionat si pentru acasa, pensiunea ofera la vanzare. Am avut o camera cu balcon spre parau, foarte frumos, odihnitor!
Atmosfera de familie, acces la bucatarie foarte mare si supradotata.
Am apreciat increderea gazdelor, nu au solicitat avans, ne-au rugat chiar sa achitam la plecare si doar daca vom fi multumiti. Am mai prelungit cu o noapte vacanta fiindca nu iti vine sa te desparti de zona. Tarifele sunt decente, as spune chiar mici pentru vremurile de astazi si pentru ce am aflat prin jur.
Un loc in care merita sa te cazezi, daca vrei cu adevarat la pensiune, la o familie de localnici.
Va felicitam pentru ceea ce va straduiti sa faceti!
   Catalina Manole din Calarasi
nota: 10
schedule 03.08.2022
O vacanta frumoasa. Am gasit exact ce ne doream, liniste, racoare, aer curat, produse traditionale, gazde super dragute.
Locuri frumoase, trasee pe poteca, chiar din curtea pensiunii, pe dealurile de faneata din sat, de unde privelistea este foarte frumoasa.
   Lucian Sava din Vaslui
nota: 9.83
schedule 30.07.2022
Am stat aici o săptămână, între cei 25 și 31 iulie 2022 și ne-am simțit foarte bine.
Gazdele sunt oameni de calitate și pun suflet în ceea ce fac, discreți dar și săritori la nevoie și, foarte important pentru noi, profunzi, cu frica lui Dumnezeu.
Atmosferă tihnită, vedere faină spre masivul Bătrâna din Bucegi dar și spre fânețele înalte din zonă.
Am stat la apartamentul 3 - etaj 1, foarte bine compartimentat, una din camere are balcon care da spre pârâul Băngăleasa, ceea ce ofera un plus de frumusețe.
Există acces la bucătărie, în care găsiți ce aveți nevoie.
Se poate lua masa la pensiunea, gazdele oferind produse tradiționale.
De la pensiune sunt distanțe mici până la obiectivele din jurul orașelor Râșnov (cetate, pestera valea cetății), Zărnești (prăpăstiile Zărnești, plaiul foii) sau până la Șinca veche sau Poiana Brașov.
Vă mulțumim pentru ospitalitate dna Daniela, ne dorim să revenim!
   Claudia din București
nota: 10
schedule 24.07.2022
Excepțional! O pensiune foarte frumoasă, situată într-o zonă superbă. Gazdele au fost minunate și mâncarea a fost pregătită cu multă dragoste. Produsele tradiționale oferite, au fost minunate. Mulțumim pentru aceste zile de relaxare! Ne-am simțit foarte bine și vom reveni cu mult drag!
   Adela Costea din Constanta
nota: 10
schedule 20.07.2022
Un sejur frumos, am fost cazati in perioada 17-20 iulie, la etajul doi, intr-o camera cu priveliste la paraul Valea Bangaleasca. Ne-am simtit tare bine, am gasit o atmosfera de familie, ne-am simtit fara griji, am trait intr-un cadru natural deosebit, cu privelisti frumoase. Am servit micul denun la pensiune, delicios, branzica buna, dulceata, doamna ne-a pregatit crochete de dovlecel cu branza foarte bune, in zona oameni primitori peste tot, isi spun buna ziua pe strada de parca se cunosc de o viata. Frumos loc, frumoase pensiuni, aici unde ne-am cazat a fost bine, daca vom avea ocazia vom reveni cu placere!
Recomand mai ales doritirilor de trai in pensiune agro turistica, produse proprii, viata autentica a unei gospodari familiale.
   Ivan Lacramioara din Tulcea
nota: 10
info_outline Turist necazat, a notat doar comunicarea cu personalul unității în 19.07.2022.
O vacanta frumoasa. Ne-am cazat luni, 18 iulie, si vom pleca duminica. Am servit deja cate ceva, cina luni seara, mic dejun astazi. Gustos! Branzeturi delicioase, un unt de casa cum n-am mai intalnit. Preturile sunt neasteptat de mici, mai ales in comparatie cu marea. Camerele sunt calde, dragute, cu balcon, noi am dorit la etajul doi pentru priveliste, am luat o camera cu vederea la strada si una spre rau, suntem multumiti, o atmosfera de familie, oameni calzi si muncitori, suntem surprinsi sa mai gasim atmosfera de agro turism, oamenii de aici sunt in campanie de fan, greble, coase, oameni ca furnicile pe dealuri, atmosfera frumoasa, sa traiesti intr-o gospodarie, copiii au fost fascinati de cativa miei, gaini, din gospodaria familiei la care suntem cazati. Este uimitor sa ii vezi cum pleaca dimineata si vin seara, desi dupa o zi de munca strasnica, au puterea sa zambeasca. Am descoperit un loc in care oamenii, pur si simplu, traiesc altfel, desi plecati, totul este deschis, frigiderul, bucataria, nu ne-au taxat cum am intrat, tata chiar a insistat cu plata, dar domnul Daniel, gazda, a tinut una, daca nu va simtiti bine la noi. Mai bine atunci cand plecati!
Ne bucuram sa traim o atmosfera ca aceasta!
Felicitari!
   Beatrice din Bucuresti
nota: 5
schedule 17.07.2022
Nu ai hartie igienica, ai wc-ul infundat, calorifer plin de praf si rugina, parchet umflat, perne, pilota, cearceafuri ingalbenite si husa de pilota gaurita, usi de lemn umflate care nu se inchid, pat din care sar arcurile si ganganii pe pereti, lipite de var, ca nimeni nu a binevoit sa curete camera inainte de a ajunge tu acolo. Daca ai un minim de respect pentru tine si pretentii de la viata, atunci fugi mancand pamantul si nu fii prost ca noi, care am acceptat aceste conditii pentru ca nu mai era nimic disponibil imprejur.

Gazdele sunt oameni ok, orientati pe profit maxim din investitii minime, oameni placuti la vorba, dar acest lucru nu este suficient astfel incat sa contrabalanseze neajunsurile pe care le are pensiunea.
Pro: cel mai frumos lucru din camera 9.... este covorul, dar din pacate nu suficient de curat ca sa dormim pe el.
Cu siguranta nu vom mai reveni.
   Cornelia Mihaela Gavrila din Craiova
nota: 10
info_outline Turist necazat, a notat doar comunicarea cu personalul unității în 20.06.2022.
Am fost cazați pentru 5 nopți la această pensiune și ne-am simțit foarte bine. Camera curata, acces la bucătăria complet utilata, unde ne-am pregatit micul dejun, curte mare, priveliște superbă, gazde de nota 10.
Vom reveni cu drag când vom avea ocazia!
Răspunsul unității:
Buna ziua, oameni frumosi!
Stim ca nu suntem de nota 10, apreciem insa omenia!
Pretuim prietenia, gandul bun!
Avem marturie de veacuri, cum iti sunt gandirile asa iti este viata!
Plina de lumina sa va fie viata!
Va asteptam mereu cu drag!
Va imbratisam, cu ganduri bune!
   Miron George din Prahova
nota: 10
schedule 11.04.2022
Condiiti foarte bune, camere amenajatae cu bun gust, curatenie ireprosabila, personal remarcabil.
Am petrecut o vacanta cu totul deosebita la Regina Muntilor. A fost foarte liniste in pensiune, noi avand 2 copilasi, ne-am simtit foarte bine. Mancarurile preparate de doamna Daniela au fost delicioase.
   Ioana Vasile din Bucuresti
nota: 10
schedule 11.04.2022
Ne-am bucurat foarte mult de concediu petrecut la Mieciu la Regina Muntilor. Am avut parte de conditii foarte bune si abia asteptam sa revenim. Locatia este situata intr-un loc foarte frumos, iar diminetile petrecute pe balcon, uitandu-ne spre munte, raman memorabile. O salutam pe doamna Daniela, sufletul pensiunii, si vom reveni cat de curand.
   Iulia Florea din Sibiu
nota: 10
schedule 11.04.2022
O pensiune superba, de la ospitalitatea gazdelor, condiții și pana la privelistea deosebita, totul ne-a incantat.
Micul dejun este excelent, iar produsele traditionale sunt foarte gustoase, am luat si pentru acasa.
   Lenuta din Arges
nota: 10
schedule 11.04.2022
Am petrecut o vacanta cu totul deosebita la Regina Muntilor.
Condiiti foarte bune, camere amenajate cu bun gust, curatenie ireprosabila, personal remarcabil.
Pensiunea are o priveliste deosebita la muntii Bucegi, iar curtea frumos amenajata iti ofera tot ce ai nevoie pentru a te relaxa si a te incarca cu energie.
   Ovidiu din Bacau
nota: 10
schedule 06.04.2022
O locatie de neuitat. Am fost cazati in perioada de iarna, a fost foarte cald, camere curate si foarte frumoase, iar peisajele sunt de vis.
Ne-am bucurat foarte mult de aceasta vacanta si am ramas foarte impresionati de locatie, proprietarii pun suflet si asta se vede.
   Andrei din Bucuresti
nota: 10
schedule 06.04.2022
Am petrecut o vacanta la aceasta pensiune și ne-am simtit extraordinar!
Conditii deosebite, foarte curat in camera. Peisaj de poveste.
Gazdele sunt foarte amabile, ne-au oferit din partea casei branzeturi și dulceața!
Totul la superlativ, o sa revenim curand!
   Ionescu Ovidiu din Calarasi
nota: 10
schedule 24.02.2022
Am petrecut o vacanta deosebita la Regina Muntilor! Camerele sunt foarte spatioase, curate si cochete! Inca de cand am ajuns, am fost intampinati de o ospitalitate deosebita a proprietarilor, sunt foarte amabili si raspund la orice mevoie a clientilor!
   D Alexandru din Fetesti
nota: 10
schedule 18.02.2022
De vis! Ne-am simtit bine, am fost tratati frumos, in prima seara a fost putin mai racoare, noi avem si un copilas de trei ani, dar nu a fost un impediment temperatura din prima seara nici pentru el nici pentru noi. Am ales sa servim micul dejun la locatie, a fost super alegere, branzeturi variate si naturale de la mama lor, dulceata de afine, lapte, unt de casa, sunculita afumata, sorici, leber, o gramada de bunatati!
Pensiune asezata intr-un prisaj magnific.
   Florina din Bucuresti
nota: 4
schedule 17.02.2022
Am ajuns vineri seara la ora 21 si am fost socati sa constatam ca este extrem de frig. Noi cu copil de 5 ani, prietenii nostri cu copil de 1 an si 10 luni ajunsi pe la 18.
Citeam review uri si incercam sa ma gandesc cum de ceilalti au avut o experienta asa minunata. Cred ca stiu, probabil au fost cazati in vila de pe dreapta si nu cea de pe stanga cum vii dinspre Bran.
Vila in care am stat este extrem de veche, asternuturile cusute si patate, patul este de fapt compus din 2 saltele unite cu un gol intre ele, nu s-a mai investit in nimic, dar asta sa zicem ca nu ar fi cea mai mare problema, ci frigul.
Nu exista sa platesc 150 ron pe noapte si sa dorm cu caciula pe cap si apoi sa o aud pe doamna cum spune ca nu-si permite sa cumpere multe lemne. Cand decizi sa-ti deschizi o pensiune, faci tot posibilul sa livrezi minimul de conditii decente, nu te scuzi ca sunt scumpe lemnele si ca e greu sa intretii si ne spui ca noi “suntem invatati cu mai cald”. Nu mi-a fost dat sa indur asa frig, sa-mi fie teama ca se imbolnaveste copilul, sa cer pături suplimentare si proprietara sa aduca fara macar sa intrebe daca e ceva in neregula. Nu am plecat pentru ca suntem oameni cu bun simt, insa vreau sa mentionez ca au fost clienti cazati si dimineata s-au trezit si au plecat din cauza frigului.
poze recenzie
   Albu Georgiana din Blejoi
nota: 10
schedule 05.12.2021
Proprietari extrem de primitori, prietenosi, iar amabilitatea lor a facut ca ,pe perioada sejurului, sa ne simtim foarte bine. Camera foarte curata si spatioasa, privelistea este de vis.
Locul pentru gratar si bucatarie utilate cu tot ce e nevoie. Micul dejun și cina ne-au fost servite din produse proprii care au fost delicioase.
   Ionescu Ovidiu din Bihor
nota: 10
schedule 22.12.2020
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Locatie foarte frumoasa, situata intr-un cadru unic. De cand am intrat in pensiune am fost intampinati de o gazda deosebita si foarte amabila. Conditiile ireprosabile, camere spatioase, curatenia la superlativ, iar mancarea la fel de buna ca acasa (sau poate mai buna).
   Liviu Marian din Bucuresti
nota: 9.5
schedule sejur: 12.10.2018 - 14.10.2018
thumb_up
Aprecieri pozitive:
O locatie linistita, un peisaj superb, gazde primitoare.
   Cornel C din Bucuresti
nota: 10
schedule sejur: 16.07.2018 - 19.07.2018
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Peisaj de vis, gazde super primitoare și calde.
Servire și mâncare excelente. Nota 10.
thumb_down
Aprecieri negative:
Totul ok, preț accesibil.
Răspunsul unității:
Cat de gratis este sa fi bun”, va multumim si va marturisim ca sunteti in inima noastra pe vecie! Fiecare clipa care trece sa reverse peste dumneavoastra liniste si pace! Suntem onorati ca am fost gazda unor oameni buni! Fiti binecuvantati!
CONTACT
Daniela Sumedrea
Pe TURIST INFO din 2016
vezi numerele de telefon

Comunicare cu proprietarul,
rezervare necomisionată.














Daniela Sumedrea
pe TURIST INFO din 2016
Telefon: 0745 005 425
WhatsApp
Apel/SMS