Recenzii
Adulți
-
2
+

Copii
-
0
+

Pensiunea Perla Moeciului din Moeciu grade grade grade

Moeciu, sat Moieciu de Jos, str. Principală, nr. 186 -
Nota 10.0 / 23 recenzii10 - Excepțional !

Adaugă recenzie
record_voice_over Personal:10
insert_emoticon Servicii:10
lightbulb_outline Curățenie:10
weekend Confort:10
monetization_on Prețuri:10
location_on Localizare:10


Adaugă recenzie
   Iordache Marius din București
nota: 10
schedule 17.03.2024
Este a doua oară când am venit aici. Ca și data trecută m-am simțit excelent, cu tot si cu toate. Gazde primitoare, cazarea de nota 10, priveliște deosebita. Camerele sunt mari și spațioase. Afară este atât de mult spațiu pentru joacă, încât copii nostri cad lați noaptea. Vom reveni cu siguranță.
Răspunsul unității:
Buna ziua!Ne bucuram nespus ca ati revenit la noi!Grupul dumneavoastra,cu oameni deosebiti ,face parte din oaspetii nostri dragi.
Va multumim pentru apreciere,va asteptam cu drag ,sa reveniti !
Va dorim o zi frumoasa!
Cu deosebita consideratie,echipa Perla Moieciului!
   Dana Si Cornel din Bucuresti
nota: 10
schedule 27.08.2023
Locul idilic de care eu si sotul meu ne-am indragostit. Anul acesta am renuntat la vacanta la mare si ne-am intors inca odata in acest loc de vis. Avem o istorie a calatoriilor la munte, destul cat sa ne permita sa facem o paralela intre locatile montane pe care le-am vizitat. Am ales aceasta pensiune pentru ca, efectiv ne-a cucerit. De la linistea diminetilor pana la rosul apusului, totul este invaluit intr-o vraja. Faptul ca locatia nu este in apropierea drumului national, ofera o valenta in plus, in alegerea pensiunii pentru vacanta. Nu stiu ce sa poti sa reprosezi.
Pro: camera mare, curata, parfumata, baia generoasa, balconul ce-ti bucura privirea cu privelisti unice, terasa cu vedere la soseaua ce duce la Pestera, cu casute de basm, curtea amenajata in detaliu, iarba tunsa ce te duce cu gandul la catifea... sau poate gazdele, pe care orice om de bun simt, nu ar avea cum sa nu le aprecieze si sa le indrageasca.
Contra: numarul zilelor de vacanta, care intotdeauna au fost prea putine si ne-au fortat sa ne intoarcem la betoane.
Vom reveni cu siguranta si vom recomanda cu incredere locatia oricarui iubitor de munte.
Un gand bun doamnei Sanziana si domnului Ion.
Răspunsul unității:
Bună ziua, oameni minunați!
Vă mulțumim ptr ca ați revenit la pensiunea noastră!
Vă așteptăm cu drag oricând doriți sa ne treceți pragul.Sunteti demult incluși în grupul oaspeților dragi denumiți de noi,,de-ai casei,,.
Vă dorim sănătate și zile frumoase!
Vă imbratisam!
Toate cele bune!
   Laura Socaciu din Pantelimon
nota: 10
schedule 13.08.2023
Am găsit cazarea în ultimul moment, dar am rămas surprinsa de calitatea serviciilor, camere mari, curate, toate cu balcon, locația super utilata cu tot ce aveai nevoie, curte frumoasa, cu loc de joaca, grătar, foișoare, plus ca gazda ne-a așteptat și cu lemne tăiate pentru grătar, super oamenii și foarte discreți, ne-am simțit foarte bine.
Răspunsul unității:
Bună ziua!Multumim ptr apreciere!Vă așteptăm cu drag, sa reveniți la noi!
Cu deosebita considerație, echipa Perla Moieciului
   Cornel din Bucuresti
nota: 10
schedule 17.07.2023
Ne-am intors dupa un an si am gasit aceeasi locatie superba, aceeasi oameni calzi, deschisi si comunicativi. Am evadat dintr-un loc cu 40-43 de grade si am ajuns intr-o camera primitoare,foarte curata, care ne astepta cu 18-20 de grade. Recomand locatia tuturor celor care cauta: liniste, curatenie, o locatie de trei margarete, ce vine in intampinarea oricaror asteptari, o oaza de liniste si confort. Gasiti o bucatarie foarte curata si bine utilata, o terasa generoasa ce va ofera o priveliste parca desprinsa din basm, prin care unduieste soseaua ce te duce spre Pestera. Multumim proprietarilor pentru gazduire, pentru zambetul cald, pentru ospitalitatea cu care am fost primiti. Vom reveni curand. Va multumim.
Răspunsul unității:
Buna ziua!Va multumim ptr aprecierile dumneavoastra.Suntem onorati ca ati revenit la noi.Un cuplu frumos si la propriu si la figurat,d-na Dana ,o persoana suava cu zambet minunat! Va asteptam sa reveniti oricand la noi,va primim cu mare drag!Faceti parte din clientii dragi sufletului nostru.Doamne ajuta ,sa ne revedem cu bine!Va imbratisam cu drag!
Echipa Perla Moieciului
   Simona Pene din București
nota: 10
schedule 24.05.2023
Am sărbătorit aici botezul fiicei noastre, un weekend întreg. Acest loc este perfect din toate punctele de vedere. Pensiunea este foarte curata, camerele mari și paturi confortabile, bucătaria este complet echipata. Priveliștea și liniștea sunt încă un motiv pentru care recomandam! Invitații noștri au cerut datele de contact ale gazdelor întrucât vor sa revină aici. Va mulțumim pentru tot! Cu mare drag vom reveni și noi!
Răspunsul unității:
Ne-a făcut deosebită plăcere să vă avem ca oaspeți.Va mulțumim și vă așteptăm cu drag sa reveniți oricând în pensiunea noastră!
Toate cele bune, echipa Perla Moieciului!
   Stirbacu din Bucuresti
nota: 10
schedule 04.11.2022
O pensiune deosebita, ingrijita si utilata cu tot ce ai nevoie. Noi am stat in corpul mic, dar foarte bine amenajat si utilat. Proprietarii sunt niste oameni extraordinari! Am stat prima data in anul 2011 si am revenit cu drag si in alti ani... recomand cu incredere aceasta pensiune!!!
Răspunsul unității:
Bună ziua!Vă mulțumim și vă așteptăm cu drag sa reveniți la noi!
Cu deosebita considerație, echipa Perla Moieciului!
   Stefan Alina din Slobozia
nota: 8.33
schedule 11.09.2022
Desi am rugat insistent de cateva ori sa ni se dea drumul la caldura, aceasta a fost pornita pentru o scurta perioada de timp, motiv pentru care am dormit foarte gros imbracati si cu multe paturi pe noi. Insa tot frig a fost toata noaptea. Am gasit si cativa paianjeni, insa nu a fost tocmai o problema grava care nu s-ar fi rezolvat. Problema a fost lipsa caldurii si faptul ca nu s-au luat masuri prea repede in acest sens. A doua seara a fost mai cald decat in prima, insa noi am avut camera la parter, unde era in continuare racoare. Poate vom reveni aici pe viitor, insa doar pe perioada verii.
Răspunsul unității:
Buna ziua!Ne pare rau pentru inconvenientul aparut privitor la caldura.
Vin cu cateva precizari.Grup de tineri ,doua aniversari,inchiriere integrala.Caldura a fost data inca din prima seara,temperatura din timpul zilei fiind de 22 grade C.Grupul a stat in foisor,afara la gratar,pana pe la ora 2 noaptea.
Cand in sfarsit s-a intrat inauntru,muzica la maxim,geamurile deschise.Noi ce sa intelegem ,e cald sau e frig?
Cand am citit mesajul ,ca sunt caloriferele reci,in jurul orei 3 ,am dat centrala mai tare,nu a fost oprita.Oricum geamurile deschise in continuare.Ma gandesc ca poate a fost un caz singular la dumneavoastra in camera,poate nu au fost deschise caloriferele sau poate erau partial neaerisite,se mai intampla,se rezolva daca ne semnalati acest aspect dimineata.
A doua seara am pornit centrala la ora 18(afara erau 21 grade C)si a mers pana dimineata.
Inauntru v-ati retras (grupul)dupa ce v-am atentionat ca muzica afara este foarte tare si este trecut de ora 22.Din nou geamurile deschise pana la ora 6 dimineata,la fel si muzica ft tare.
Am incercat sa pastram intimitate grupului si chiar am fost discreti, nu am avut sub nici o forma vreo rea intentie chiar daca am avut si doua nopti albe.
Echipa Perla MOieciului
   Ion Oana din București
nota: 10
schedule 23.08.2022
Am petrecut câteva zile de poveste aici.
Camerele sunt curate, iar gazdele foarte amabile și prietenoase.
Dacă doriți un loc liniștit, unde sa evadați de agitația orasului și rutina zilnica, aici veți găsi locația perfectă. Abia așteptăm să revenim.
Vă mulțumim!
Răspunsul unității:
Bună ziua!Un grup cu oameni minunați pe care ti-i dorești sa ii ai ca musafiri.Va așteptăm sa reveniți,va primim oricând cu mare drag!Vă mulțumim!
   Cornel Si Dana din Bucuresti
nota: 10
schedule 08.08.2022
O locatie pe care o recomand oricui, fara nicio rezerva. Camera, care a depasit cu mult asteptarile, privelistea de senzatie, bucataria utilata cu tot ce e absolut necesar si in plus, deci... de vis. Multumim mult gazdelor cu care am comunicat ca si cu niste vechi prieteni. Ramanem fideli. Va multumim pentru tot.
Răspunsul unității:
Multumim !Vă așteptăm cu drag sa reveniti!Toate cele bune!
   Butaru Vica din Constanta
nota: 10
info_outline Turist necazat, a notat doar comunicarea cu personalul unității în 13.06.2022.
Confort maxim, au terasă, foișor, grătar, bucătărie ultra dotată! Ne-am simțit excelent! Gazdele sunt foarte receptive la toate nevoile, discreți și cu mult bun simț! Recomand fără nicio reținere!
Răspunsul unității:
Multumim d-na Vica!Va asteptam cu drag sa reveniti impreuna cu prietenii dumneavoastra minunati!Toate cele bune!
   Florin din Pietrosita
nota: 10
schedule sejur: 15.11.2019 - 17.11.2019
thumb_up
Aprecieri pozitive:
O pensiune superba la fel ca oamenii care o dețin...timpul scurt decat 2 nopti dar ne.am simtit super bine atat eu cat si prietenii mei...O sa mai revenim
thumb_down
Aprecieri negative:
Nu avem
Răspunsul unității:
Bună ziua!Multumim ptr recenzie!Va asteptam cu drag să reveniti!Toate cele bune!
   Roxana din Brăila
nota: 10
schedule sejur: 24.08.2019 - 31.08.2019
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Locație
thumb_down
Aprecieri negative:
Nu am
Răspunsul unității:
Multumim d-na Roxana!Vă așteptăm cu drag sa reveniti!
   Horia din Bucuresti - Sector4
nota: 10
schedule sejur: 19.08.2019 - 23.08.2019
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Totul la superlativ
thumb_down
Aprecieri negative:
Nimic de reprosat
Răspunsul unității:
Multumim !Vă așteptăm cu drag să reveniti!Cu deosebită considerație, echipa ,,Perla Moeciului`
poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie
   Simion din Bucuresti
nota: 10
schedule sejur: 04.07.2019 - 08.07.2019
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Pensiunea este amplasata intr-o zona foarte linistita cu un peisaj superb.
Totul este conform pozelor, nu ne-a lipsit nimic, pensiunea si camerele fiind foarte curate si dotate cu tot ce este necesar.
Ne-am simtit foarte bine iar gazdele au fost foarte amabile si primitoare.
Răspunsul unității:
Multumim frumos!Vă așteptăm cu drag să reveniti!
   Sandica din Cascioarele
nota: 10
schedule sejur: 21.06.2019 - 23.06.2019
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Totul a fost mai bine decât m-am asteptat eu, familia mea și ceilalți prieteni. Este o pensiune foarte curată și bine utilata, iar proprietarii sunt foarte primitori.
Răspunsul unității:
Multumim frumos!Va asteptam cu drag sa reveniti!
   Ionut I din Bucuresti
nota: 10
schedule sejur: 29.03.2019 - 31.03.2019
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Grupul nostru este destul de "versat" in cazarile din zona Moeciu, facand deplasari in acest colt linistit de tara de 4-5 ori pe an. Astfel, voi incerca sa fac o descriere cat mai obiectiva si detaliata.

Chiar de la primul apel proprietarii au fost foarte amabili si ne-au oferit toate informatiile de care aveam nevoie pentru a ne decide. Ni s-a comunicat faptul ca muzica este permisa in interiorul unitatii (am inchiriat intreaga capacitate) si ca nu se fumeaza sub nicio forma in interiorul casei. Am fost informati, de asemenea, de la primul apel ca in aceeasi curte mai exista o unitate de cazare mai mica, aceasta fiind inchiriata de un alt grup. Nu am avut nicio problema cu "vecinii de ocazie", ba chiar au fost foarte amabili. De asemenea, proprietarii au fost foarte discreti, nu ne-am intersectat decat in momentul sosirii si al plecarii, plus cand am avut nevoie de parola de la WiFi.

Proprietatea este situata la 150-200m distanta de DN ce strabate Bran si Moeciu de Jos, zgomotul traficului fiind insesizabil. In momentul cazarii ni s-a prezentat intreaga proprietate cu toate dotarile plus anexele exterioare (tereasa acoperita si foisorul cu gratar, ni s-au pus la dispozitie chiar si lemne pentru a aprinde focul, noi oricum veniseram pregatiti dar a fost un detaliu placut).

Parterul unitatii:
-Bucataria: supra-dotata si utilata ca o bucatarie profesionala, nelipsind nimic din cele necesare: doua combine frigorifice, aragaz+cuptor+hota profesionale, vesela, tacamuri, substante de curatat etc. Am fost surprins si totodata placut impresionat, este primul loc in care gasesc o asemenea bucatarie.
-Living/Dining/Salon: Cum vreti sa-i spuneti, este foarte incapator, capacitate in jur de 30 de persoane pe scaune. Dotat cu un televizor cu diagonala destul de mare. Aici noi am amplasat un sistem audio cu care am sustinut petrecerea. De mentionat este faptul ca acest salon este legat de bucatarie prin doua geamuri ce se pot deschide, sistem bar.
-Un apartament cu pat dublu plus o canapea-coltar (banuiesc extensibil dar nu am verificat), tv in camera cu canapeaua (ceea ce pentru mine a fost un plus, prefer sa am cat mai putine electronice in camera unde dorm), baie proprie.
-WC de serviciu.

Etajul 1:
-Hol spatios dotat cu canapele plus o terasa.
-Al doilea apartament, exact la fel ca cel de mai sus.
-Doua camere duble si una tripla, toate cu bai proprii.

Etajul 2:
-Hol spatios dotat cu canapele plus o terasa.
-Al treilea apartament, idem
-Trei camere duble cu bai proprii.

Demisol:
-Camera de recreere: aceasta a fost un alt punct-forte in decizia noastra de a opta pentru aceasta unitate, camera de recreere continand o masa de biliard si una de ping pong plus o masa de foosebal. Chiar la intrare este construit un bar in spatele caruia sunt doua frigidere unde se pot pastra berile la rece, numai bune dupa un meci de tenis de masa :)

Puncte bonus: Am fost instiintati ca este posibil sa fim "vizitati" de cainele vecinului si ca nu ar trebui sa-l hranim pentru a nu se aciua in curte. De hranit, nu l-am hranit, in schimb a fost paznicul nostru pe tot parcursul ambelor seri, catelandrul (un metis intre labrador si ciobanesc, banuiesc) fiind un santajist emotional perfect: nu cauta neaprat mancare cat atentie si ceva joaca, stiind modul perfect de a le obtine.

Fara niciun dubiu, aceasta unitate a intrat in topul preferintelor noastre ! Va multumim pentru un weekend minunat si cu siguranta vom reveni !

Grupul cazat 29-31 Martie 2019
thumb_down
Aprecieri negative:
Niciun minus major notabil, doar faptul ca am gasit oglinda de pe sifonierul camerei 8 dezlipita si cazuta pe covor cand ne-am cazat, am vrut sa va mentionez cand am plecat dar am uitat complet.
Răspunsul unității:
Bună ziua!Mulțumim ptr recenzie.Tinem în mod expres să mulțumim grupului dumneavoastră de tineri, cu foarte mult bun simț, ordonati si deosebiți în sensul bun al cuvântului.Va asteptam cu drag la noi oricând doriți să reveniți.Cu privire la oglinda dezlipita,trebuia sa ne anuntati,remedia imediat. Cu deosebită considerație, Perla Moeciului
poze recenzie
   Florian din Bucuresti
nota: 10
schedule sejur: 09.11.2013 - 10.11.2013
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Curatenie,caldura,utilata cu tot ce ai nevoie,aplasata intr-un loc linistit si gazde de nota 10.
thumb_down
Aprecieri negative:
Masa de tenis ar cam trebui schimbata si cumparate palete.
   Ana Maria din Buzau
nota: 10
schedule sejur: 26.10.2013 - 27.10.2013
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Locatia superba! Personalul minunat si intelegator! Dorim sa revenim cat mai curand posibil.
   Mircea M din Bucuresti
nota: 9.83
schedule sejur: 26.07.2013 - 30.07.2013
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Zona linistita, peisaj deosebit. Bucataria pusa la dispozitie asigura toate utilitatile necesare.
   Aneta din Tulcea
nota: 9.5
schedule sejur: 30.08.2013 - 01.09.2013
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Pensiunea este foarte frumoasa, bine dotata, curata si linistita intr-un cadru natural deosebitm in imediata apropiere a padurii. Proprietarii sunt foarte amabili, nu deranjeaza si nu isi fac simtita prezenta pe perioada cat esti cazat putand insa fi apelati pentru orice problema telefonic.
Ne-am simtit minunat si recomandam cu placere aceasta pensiune
   Ioana din Bucuresti
nota: 10
schedule sejur: 01.03.2013 - 03.03.2013
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Pensiunea este superba, camere mari foarte curate; bucataria si sala de mese perfecte. Gazdele nu deranjeaza si nu apar in timpul sederii.
thumb_down
Aprecieri negative:
In camera se simte lipsa unei oglinzi mari. La fel si in holul de la intrare.
   Dorina din Israel
nota: 9.67
schedule sejur: 07.07.2012 - 15.07.2012
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Confort, ambianta, liniste, amabilitate, pret corect.
   Anton Gabriel A din Bucuresti
nota: 9.83
schedule sejur: 11.01.2012 - 13.01.2012
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Camere curate si vila in general este curata si bine pusa la punct, proprietarii foarte amabili.
thumb_down
Aprecieri negative:
La minusuri nu prea am ce sa scriu pt ca nu m-a deranjat nimic.
CONTACT
Ioan și Sânziana
Pe TURIST INFO din 2010
vezi numerele de telefon

Comunicare cu proprietarul,
rezervare necomisionată.














Ioan și Sânziana
pe TURIST INFO din 2010
Telefon: 0745 019 065
WhatsApp
Apel/SMS