Pensiunea Millenium B Moeciu, comentarii

Pensiunea Millenium B din Moeciu

comuna Moeciu, sat Cheia, str. Principala, nr. 41B  
Părerile turiștilor

Recenziile turiștior la Pensiunea Millenium B Moeciu


Total
-
Pentru a ne asigura ca va oferim o medie relevanta si care sa reflecte serviciile actuale, media generala se calculeaza doar daca unitatea are minim 3 recenzii de la turisti cazati in ultimele 14 luni.
Toate recenziile (6)
 
Single Familie cu copii mici (4)
Cuplu tanar (1) Familie cu copii adolescenti
Cuplu matur (1) Grup
Cum poți lăsa o recenzie pensiunii Millenium B din Moeciu:

  1. Rezervă sejurul tău prin formularul SOLICITA CAZARE,
  2. Daca hotelierul răspunde afirmativ solicitării tale (rezervare acceptată), vei primi formularul de recenzie pe email, la o zi după sejur,
  3. Fă poze! TURIST INFO permite postarea nemulțumirilor în recenzii doar cu transmiterea dovezii sejurului (factură, bon, chitanță, extras de cont sau poze făcute unității, în timpul sejurului, asemănătoare celor afișate pe site).
Vezi condițiile de aprobare a recenziilor.


Nicoleta - Constanta
( sejur: 13.07.2014 - 17.07.2014 )
8.5
Am petrecut cateva zile la aceasta pensiune,totul a fost foarte frumos.Peisajul de vis iar propietarii foarte de treaba ! Ne`am simtit foarte bine , iar copii sau jucat in curtea imensa si foarte dotata. A fost o vacanta minunata si vom reveni cu mare drag!

Faptul ca pensiunea nu avea restaurant pentru sotul meu a fost un minus.
Comentariu util ?
0 voturi 0 voturi

Irina - Bucuresti
( sejur: 19.01.2014 - 24.01.2014 )
9.2
Am fost cazati in Millenium 2 pensiunea cea noua
1. Foarte curat
2. Totul nou, mult bun gust, mobila de calitate, atentie la detalii, de la parchet si pana la perdele alese de calitate.
am stat intr-o perioada cand nu au fosta lti turisti, am avut acces la bucatarie,foarte curata, utilata complet, un living mare,
3. Foarte cald ( am fost iarna, desi am fost singuri in vila), apa calda mereu

Am fost foarte multumiti de pensiune si proprietari, drumul este inca foarte prost din Moeciu pn in Cheile Gradistei, preturile in zona cam mari pt perioada anului in care am fost8 restaurant)

Comentariu util ?
3 voturi 0 voturi

Mihaela - Bucuresti
( sejur: 12.10.2013 - 13.10.2013 )
9.5
Noi de fapt am fost cazati la milenium 1 aici nemaiffind camere libere.Curtea este extraordinara.la fel si locul de joaca. S-ar mai putea totusi aduce cateva tobogane si eventual un loc de joacaca cel care se vede la vecini

Nu am
Comentariu util ?
2 voturi 0 voturi

Radu - Craiova
( sejur: 29.07.2013 - 05.08.2013 )
9.5
Zona frumosa, curte superba cu loc de joaca pentru copii, foisoare, locuri pentru relaxare, gratare, conditii de cazare foarte bune.

Comentariu util ?
2 voturi 0 voturi

Mihaita G. - Bucuresti
( turist necazat, a notat doar comunicarea cu personalul unitatii la data 31.07.2013 )
8
Cazarea nu s-a concretizat pensiunea fiind ocupata in perioada respectiva

Comentariu util ?
0 voturi 0 voturi

Monica - Galati
( sejur: 08.07.2013 - 13.07.2013 )
9.8
Am petrecut o saptamana de vis la Pensiunea Millenium 2 din Moeciu de Jos, alaturi de alte 4 familii cu copii. Aici eleganta si rafinamentul din interiorul pensiunii se impletesc cu relaxarea oferita de spatiul exterior. Curtea mare, plina de verdeata, este `presarata` cu sezlonguri, balansoare, loc de joaca pentru copii, baldachin, foisoare pentru luat masa si gratare. In ciuda faptului ca cele doua corpuri ale pensiunii erau full, nu s-a simtit aglomeratie sau galagie in curte sau la bucatarie. Ce ne-a marcat insa in mod deosebit a fost curatenia exemplara din interiorul pensiunii (camere, baie, bucatarie, sala de mese), precum si mirosul proaspat, floral. Prin spatele curtii trece un paraias (la care se poate cobori gratie amenajarii facute de gazde), iar deasupra acestuia se inalta padurea...Nici nu-ti poti dori o alta priveliste mai frumoasa decat aceasta! Felicitari gazdelor pentru modul in care stiu sa ofere turistilor tot confortul dorit! Vom reveni cu placere.

Comentariu util ?
4 voturi 1 vot
CONTACT
Ioana
0740 *** ***
vezi numărul de telefon
Solicită cazare