Pensiunea La Turcu Moeciu, comentarii

Pensiunea La Turcu din Moeciu

comuna Moeciu, sat Moieciu de Sus, str. Valea Bangaleasa, nr. 185 A  
Părerile turiștilor

Recenziile turiștior la Pensiunea La Turcu Moeciu


Total
-
Pentru a ne asigura ca va oferim o medie relevanta si care sa reflecte serviciile actuale, media generala se calculeaza doar daca unitatea are minim 3 recenzii de la turisti cazati in ultimele 14 luni.
Toate recenziile (1)
 
Single Familie cu copii mici
Cuplu tanar Familie cu copii adolescenti
Cuplu matur Grup (1)
Cum poți lăsa o recenzie pensiunii La Turcu din Moeciu:

  1. Rezervă sejurul tău prin formularul SOLICITA CAZARE,
  2. Daca hotelierul răspunde afirmativ solicitării tale (rezervare acceptată), vei primi formularul de recenzie pe email, la o zi după sejur,
  3. Fă poze! TURIST INFO permite postarea nemulțumirilor în recenzii doar cu transmiterea dovezii sejurului (factură, bon, chitanță, extras de cont sau poze făcute unității, în timpul sejurului, asemănătoare celor afișate pe site).
Vezi condițiile de aprobare a recenziilor.

Dacă rezervarea s-a făcut telefonic, vă invităm să comentați serviciile unității de cazare în pagina Comentarii Facebook

Tiberiu - Bucuresti
( turist necazat, a notat doar comunicarea cu personalul unitatii la data 23.09.2015 )
1
Am facut solicitare de cazare pe site pentru doua camere plus un apartament. A doua zi am sunat la pensiune, iar domnul care a raspuns la telefon s-a aratat foarte nemultumit ca dorim sa rezervam doar pentru o noapte si a refuzat sa opereze rezervarea. Tonul si atitudinea in discutia la telefon au fost total lipsite de politete, mai degraba badaranesti. Nu as merge acolo niciodata.

Nota TURIST INFO: Hotelierul are tool-ul necesar pentru a răspunde solicitărilor de cazare, prin intermediul unui formular din ADMIN-ul paginii sale. În cazul în care nu se răspunde solicitării de cazare, responsabilitatea aparține exlusiv hotelierului în cauză. Vă mulțumim.
Comentariu util ?
6 voturi 1 vot
CONTACT
Receptie
0722 *** ***
vezi numerele de telefon
Solicită cazare