Pensiunea Casa Stoian Moeciu, comentarii

Pensiunea Casa Stoian din Moeciu

comuna Moeciu, sat Moieciu de Jos, str. Principala, nr. 224   
Părerile turiștilor

Recenziile turiștior la Pensiunea Casa Stoian Moeciu


Total
-
Pentru a ne asigura ca va oferim o medie relevanta si care sa reflecte serviciile actuale, media generala se calculeaza doar daca unitatea are minim 3 recenzii de la turisti cazati in ultimele 14 luni.
Toate recenziile (2)
 
Single Familie cu copii mici
Cuplu tanar Familie cu copii adolescenti (1)
Cuplu matur Grup (1)
Cum poți lăsa o recenzie pensiunii Casa Stoian din Moeciu:

  1. Rezervă sejurul tău prin formularul SOLICITA CAZARE,
  2. Daca hotelierul răspunde afirmativ solicitării tale (rezervare acceptată), vei primi formularul de recenzie pe email, la o zi după sejur,
  3. Fă poze! TURIST INFO permite postarea nemulțumirilor în recenzii doar cu transmiterea dovezii sejurului (factură, bon, chitanță, extras de cont sau poze făcute unității, în timpul sejurului, asemănătoare celor afișate pe site).
Vezi condițiile de aprobare a recenziilor.

Dacă rezervarea s-a făcut telefonic, vă invităm să comentați serviciile unității de cazare în pagina Comentarii Facebook

Lena Otilia D. - Tulcea
( sejur: 24.12.2016 - 28.12.2016 )
9.8
Ospitalitate, curatenie, camere spatioase

Nu este cazul. Am fost multumiti.
Comentariu util ?
0 voturi 0 voturi

Constantin F. - Bucuresti
( sejur: 22.08.2011 - 24.08.2011 )
8.8
Pensiune realizata cu mult gust si bine amenajata. Nu s-a facut rabat de la calitate in costructie si materiale/felicitari. Personalul/proprietarii/ au mult bun simt, dau dovada de solicitudine si cooperare. Pretul cazarii pt. noi a fost acceptabil desi vecinii au spus ca sunt un pic mai scumpi ca alte pensiuni de acest gen.

Un pic cam departe fata de centrul Bran; fara autoturism esti un picut izolat, dar te poti descurca cu micile magazinase din vecinatate, pentru care le-as recomanda sa manifeste mai mult spirit comercial, daca nu european. Serviciile in zona, care desigur au influenta si asupra cazarii in pensiunule din Moeciu - Bran, lasa mult de dorit, dar acest lucru apartine administratiei locale si evident ministrului turismului, care nu prea vede ca in aceasta zona plina de straini, ne cam facem de rusine. Dar la noi formula, `lasa ca si asa merge` se pare ca are mare trecere. Centrul Bran este plin de super camioane cu lemne si alte asemenea utilaje. Turistii nu vin sa vada ca noi lichidam padurile, ci vor sa admire aceste frumuseti naturale care inca mai rezista, dar nu pentru mult timp fiindca ne purtam/localnicii/brutal! Scuze pentru comentariu care nu are niciun iz politic, dar are mult adevar si mie imi pare foarte rau, fiindca in acesti 20 ani de cand tot vin la Bran nu prea se observa schimbari in bine.
Comentariu util ?
13 voturi 3 voturi
CONTACT
Sorin Stoian
0745 *** ***
vezi numerele de telefon
Solicită cazare