Hotel The Garden Resort Moeciu, comentarii

Hotel The Garden Resort din Moeciu

comuna Moeciu, sat Drumul Carului , nr. 56G  
Părerile turiștilor

Recenziile turiștior la Hotel The Garden Resort Moeciu


Total
-
Pentru a ne asigura ca va oferim o medie relevanta si care sa reflecte serviciile actuale, media generala se calculeaza doar daca unitatea are minim 3 recenzii de la turisti cazati in ultimele 14 luni.
Toate recenziile (7)
 
Single Familie cu copii mici (3)
Cuplu tanar (2) Familie cu copii adolescenti
Cuplu matur (1) Grup (1)
Cum poți lăsa o recenzie hotelului The Garden Resort din Moeciu:

  1. Rezervă sejurul tău prin formularul SOLICITA CAZARE,
  2. Daca hotelierul răspunde afirmativ solicitării tale (rezervare acceptată), vei primi formularul de recenzie pe email, la o zi după sejur,
  3. Fă poze! TURIST INFO permite postarea nemulțumirilor în recenzii doar cu transmiterea dovezii sejurului (factură, bon, chitanță, extras de cont sau poze făcute unității, în timpul sejurului, asemănătoare celor afișate pe site).
Vezi condițiile de aprobare a recenziilor.

Dacă rezervarea s-a făcut telefonic, vă invităm să comentați serviciile unității de cazare în pagina Comentarii Facebook

Codrut - Bucuresti
( sejur: 06.01.2016 - 08.01.2016 )
9.8
Mancare excelenta si pe saturate(lucru foarte important!), amabilitate, curatenie la superlativ, un sejur foarte relaxant cu un peisaj deosebit. Cu siguranta vom mai reveni aici.
Seara se organizeaza karaoke, iar biliardul intra in pretul camerei spre deosebire de alte unitati unde a trebuit sa platim separat.
P.S. Personal recomandam ciorbita de vacuta si gujoanele de pui :) Felicitari, tineti-o tot asa!

Noi nu am intampinat, iar ceea ce au semnalat ceilalti inaintea noastra as zice ca sunt rezolvate: uscator exista in baie, frigider se poate folosi cel din bucataria unitatii fara probleme.
Comentariu util ?
0 voturi 0 voturi

Alexandra - Bucuresti
( turist necazat, a notat doar comunicarea cu personalul unitatii la data 03.12.2015 )
1
Nu m-au contactat in urma rezervarii si nici nu au raspuns la telefon, desi i-am contactat de 3 ori.

Nota TURIST INFO: Hotelierul are tool-ul necesar pentru a răspunde solicitărilor de cazare, prin intermediul unui formular din ADMIN-ul paginii sale. În cazul în care nu se răspunde solicitării de cazare, responsabilitatea aparține exlusiv hotelierului în cauză. Vă mulțumim.
Comentariu util ?
0 voturi 0 voturi

Alin - Pitești
( turist necazat, a notat doar comunicarea cu personalul unitatii la data 03.09.2014 )
9
...foarte amabili in rezolvare problemei care a apărut în ceea ce privește rezervare.. Eu am respectat pașii solicitați.. Am făcut rezervarea, am confirmat cu 24 de ore înainte.. Din păcate nu am putut fi contactat în după-amiaza sosirii deoarece eram într-o zonă fără semnal.. Totuși au fost foarte amabili în găsirea unei soluții convenabile de cazare.. Plus, promisiunea unei reduceri la urmatoarea rezervare...
...cu stimă...

..neîncredere rezervării.. Dar.. De înțeles, datorită unor oameni, mai puțin serioși în ceea ce privește rezervarea și lipsa în anumite situații a anulării ei..
Comentariu util ?
1 vot 0 voturi

Dimitriu - Tirgoviste
( sejur: 15.08.2014 - 17.08.2014 )
9.5
Linistit, foarte multa verdeata, un staff extrem de amabil, curatenie de nota 20, mancare buna. Totul a fost minunat, iar proprietarii te ajuta cu orice ai nevoie. Recomand cu inredere atat pt grupuri mature cat si pt cupluri cu copii mici.

Mici detalii care ar putea deranja: apa dusurilor din camere fie foarte calde fie reci (pozitia de mijloc a robinetelor nu prea functioneaza). Intrerupatoarele din 3 camere (dintr-un total de 4 rezervate) fac zgomote de scurt, intr-una din camere chiar a facut scurt. Insa toate problemele sunt rezolvate de personalul amabil.
Comentariu util ?
1 vot 0 voturi

Costel - Vatra Dornei
( sejur: 25.09.2013 - 28.09.2013 )
9.3
Personal foarte amabil. Ambient de vis. Excelent pentru familiile cu copii.

Probabil in zona culinara mai trebuie lucrat. Intotdeauna este loc de mai bine.
Comentariu util ?
0 voturi 0 voturi

Florentina - Constanta
( sejur: 26.08.2013 - 28.08.2013 )
10
Amabilitate, relaxare, curatenie un sejur foarte relaxant cu un peisaj deosebit. Cu siguranta vom mai reveni aici....asa cum a zis si baietelul nostru`Urmatoarea vacanta tot aici vom veni`

Comentariu util ?
0 voturi 0 voturi

Nicolae P. - Cluj-napoca
( sejur: 07.08.2011 - 12.08.2011 )
9.5
Personal agreabil.

Lipsa frigider si uscator de par.
Comentariu util ?
0 voturi 1 vot
CONTACT
Despina Vines
0720 *** ***
vezi numărul de telefon
Solicită cazare