Complex Turistic Luminita Moeciu, comentarii

Complex Turistic Luminita din Moeciu

comuna Moeciu, sat Moieciu de Sus, str. Valea Bangaleasa, nr. 183  
Părerile turiștilor

Recenziile turiștior la Complex Turistic Luminita Moeciu


Total
-
Pentru a ne asigura ca va oferim o medie relevanta si care sa reflecte serviciile actuale, media generala se calculeaza doar daca unitatea are minim 3 recenzii de la turisti cazati in ultimele 14 luni.
Toate recenziile (1)
 
Single Familie cu copii mici
Cuplu tanar Familie cu copii adolescenti
Cuplu matur Grup (1)
Cum poți lăsa o recenzie complexului turistic Luminita din Moeciu:

  1. Rezervă sejurul tău prin formularul SOLICITA CAZARE,
  2. Daca hotelierul răspunde afirmativ solicitării tale (rezervare acceptată), vei primi formularul de recenzie pe email, la o zi după sejur,
  3. Fă poze! TURIST INFO permite postarea nemulțumirilor în recenzii doar cu transmiterea dovezii sejurului (factură, bon, chitanță, extras de cont sau poze făcute unității, în timpul sejurului, asemănătoare celor afișate pe site).
Vezi condițiile de aprobare a recenziilor.

Dacă rezervarea s-a făcut telefonic, vă invităm să comentați serviciile unității de cazare în pagina Comentarii Facebook

Rodica - Braila
( sejur: 11.01.2016 - 17.01.2016 )
5.2
Deoarece impresia generală este una nu tocmai bună, nu am ce sa menționez la această rubrică.

Pozele camerelor de pe site nu mai sunt actuale.Ca în multe cazuri, se fac poze la deschiderea unității și nu se mai actualizează. Am fost cazați într o anexa a complexului, unde timp de 4 zile nu a intrat nimeni să ridice gunoiul și să se facă curățenie. În momentul în care am solicitat saci de gunoi , ni s-a specificat că trebuia aduși de acasă și că noi am închiriat camerele nu living - ul. Lemnele pentru grătar trebuiau aduse de la peco, tot opinia administratorei. Camerele au mocheta pe jos , apa în bai curge prin toate găurile , mobilierul este vechi și incomplet pe alocuri. Aerul din camere foarte uscat pe perioada rece,am pus vase de apa pe calorifere.Bucataria din living este extrem de murdara,nu au vesela nici pentru strictul necesar.Restaurantul are servicii jalnice , în concluzie evitați, altfel va alegeți cu indigestie sigur. Nu recomand din cauza lipsei de amabilitate și a serviciilor .
În camere nu mai exista parchet, mobilierul este rupt, paturile nu sunt matrimoniale, a trebuit să băgăm pătură intre cele două saltele. Băile arată jalnic.
Comentariu util ?
4 voturi 0 voturi
CONTACT
Luminita, Sandi, Cornelia
0745 *** ***
vezi numerele de telefon
Solicită cazare