Casa Rebe Moeciu, comentarii

Casa Rebe din Moeciu

comuna Moeciu, sat Moieciu de Jos, str. Principala, nr. 472A  
Părerile turiștilor

Recenziile turiștior la Casa Rebe Moeciu


Total
-
Pentru a ne asigura ca va oferim o medie relevanta si care sa reflecte serviciile actuale, media generala se calculeaza doar daca unitatea are minim 3 recenzii de la turisti cazati in ultimele 14 luni.
Toate recenziile (1)
 
Single (1) Familie cu copii mici
Cuplu tanar Familie cu copii adolescenti
Cuplu matur Grup
Cum poți lăsa o recenzie casei Rebe din Moeciu:

  1. Rezervă sejurul tău prin formularul SOLICITA CAZARE,
  2. Daca hotelierul răspunde afirmativ solicitării tale (rezervare acceptată), vei primi formularul de recenzie pe email, la o zi după sejur,
  3. Fă poze! TURIST INFO permite postarea nemulțumirilor în recenzii doar cu transmiterea dovezii sejurului (factură, bon, chitanță, extras de cont sau poze făcute unității, în timpul sejurului, asemănătoare celor afișate pe site).
Vezi condițiile de aprobare a recenziilor.

Dacă rezervarea s-a făcut telefonic, vă invităm să comentați serviciile unității de cazare în pagina Comentarii Facebook

Ionel - Galati
( sejur: 23.08.2016 - 26.08.2016 )
10
O gazda minunata si primitoare. Conditii de cazare foarte bune. Bucataria utilata cu vesela noua, cuptor cu microunde, aragaz, apa rece si calda si un frigider foarte incapator. Gazda ne-a invatat sa gatim mancare traditionala din aceasta zona(bulz din mamaliga si branza de burduf, tocanita vanatoreasca). O sa ne intoarcem cu placere in aceasta locatie minunata.

Sunt multumit de serviciile oferite.
Comentariu util ?
1 vot 1 vot
CONTACT
Alexandra
0741 *** ***
vezi numerele de telefon
Solicită cazare