Recenzii
Adulți
-
2
+

Copii
-
0
+

Casa Eduard din Moeciu

Moeciu, sat Moieciu de Jos, str. Principală , nr. 391 -
Nota 10.0 / 24 recenzii10 - Excepțional !

Adaugă recenzie
record_voice_over Personal:10
insert_emoticon Servicii:10
lightbulb_outline Curățenie:10
weekend Confort:10
monetization_on Prețuri:10
location_on Localizare:10


Adaugă recenzie
   Steluța din Tg-mureș
nota: 10
schedule 06.03.2024
Facilitați foarte bine dotate cu tot ce ai nevoie, localizarea foarte bine amplasată, aproape de sosea și la îndemâna oricui, camerele foarte călduroase și curate, confort de nota 10, curățenie impecabilă și gazde foarte primitoare. Peisaj magnific care fură privirile. Recomand cu încredere Casa Eduard. Voi reveni cu drag.
   Toader Alexandra Cristina din Sectorul 5
nota: 10
schedule 06.03.2024
Doamna a fost foarte draguta cu noi. Am fost un grup mare de fete, destul de galagioase si totusi gazda nu ne-a atras atentia. Bine, dupa o anumita ora am pastrat si noi decenta si am dat volum mai mic. Super, super primitoare gazda, ne-a servit cu tot ce am avut nevoie: un pic de zahar, un ceaun, faina, hartie, chestii consumabile, lemne la discretie, caldura, prosoape curate, camere curate. Raport pret/calitate, da!
   Alexandra din Bucuresti
nota: 10
schedule 19.02.2024
Locatie foarte frumoasa si primitoare, multumim gazdelor!
Camerele calduroase si curate, foisorul este echipat cu tot ce ai nevoie (gratar si cuptor in interior).
Locatia este pozitionata perfect, aproape de atractiile turistice. Ne vom reintoarce cu placere!
   Mara din Ramnicu Sarat
nota: 10
schedule 03.01.2024
Am petrecut aici revelionul 2024, un grup de 8 familii, rezervare integrala a Casei Eduard. Totul a fost foarte ok. Gazdele foarte primitoare, săritoare, însă deloc sâcâitoare, curățenie exemplară, foișorul închis a fost punctul forte al Casei Eduard. Vom reveni cu siguranță!
   Ioana Peiculeasa din Bucuresti
nota: 10
schedule 27.12.2023
A fost totul minunat din toate punctele de vedere. Conditii bune, iar proprietarii ne-au ajutat cu tot ce am avut nevoie, caldura, curățenie și confort. Localizarea foarte bună, priveliștea de la balcoane minunată. Ne intoarcem cu drag cand vom avea ocazia.
   Loredana Bucur din Ploiesti
nota: 10
schedule 18.12.2023
Foarte frumoasa locația, gazdele extraordinare. Camerele foarte curate, și călduroase. Dar nu a fost nevoie sa stam in pensiune (decât pentru odihna), datorită foișorului care era dotat cu tot ce am avut nevoie.
Nu ne-a lipsit absolut nimic. Muzica a fost data la maxim, dar nu s-a pus problema ca deranjam.
Ne-am distrat foarte bine. O sa revenim cu drag!
   Birla Gina din Moeciu De Jos
nota: 10
schedule 15.08.2023
A fost o vacanta de vis, nota 10 este puțin, recomand, cu drag, gazde minunate, curățenie exemplara, recomand și voi reveni, cu drag. Locatia este de vis, te poți bucura atât de liniște cat se poate asculta si muzica, te simți liber sa faci ce dorești bineînțeles în limita bunului simt, priveliștea este minunata, se pot face drumeții, în apropiere se poate lua masa folosind tichetele de vacanta. Locatia este perfecta pentru evenimente. Foisorul este dotat cu tot ce trebuie, de asemenea, exista spațiu de joaca pentru copii.
   Ioana din Bucuresti
nota: 10
schedule 16.07.2023
Super experienta! Super gazde! Ne-am simtit perfect! Nu au fost probleme cu muzica si ne-am distrat de minune! De fiecare data cand am avut nevoie de ceva, am primit ajutor/raspuns. Camerele curate, iar foisorul super incapator - perfect pentru o petrecere pe cinste.
   Calin din Bucuresti
nota: 10
schedule 12.02.2023
O locație perfecta pentru un grup de prieteni. Camerele sunt curate și aranjate și foarte călduroase. Foișorul la fel este încălzit și spațios pentru petreceri. Iar doamna administrator super, super amabila, a fost mereu in ajutorul nostru, sa nu ne lipsească nimic. Vom reveni, cu siguranța.
   din Bucuresti
nota: 10
schedule 12.02.2023
O vacanta foarte frumoasa datorita acestui loc. Mi-au placut camerele pentru ca au fost spațioase, moderne si curate. Foișorul a fost la fel de spațios, am avut ustensilele necesare pentru a face mancare (tacâmuri, farfurii, oale, etc.). Caldura in camere a fost foarte ok.
Am avut o priveliște minunata atunci cand ne am trezit, deoarece locatia este poziționată foarte bine!
   Secan George din Galați
nota: 10
schedule 28.10.2022
Super locație, cu spații de recreere pentru copii și adulți, ușor accesibilă, gazdă atentă la nevoile clienților, prețuri decente pentru condițiile oferite, parcare in incintă, foișor, ciubăr, bucătăria foarte mare, permite și gătirea propriilor alimente.
   Razvan Stan din Bucuresti
nota: 10
schedule 10.07.2022
Ne-am simțit foarte bine, am avut o petrecere de minune. Gazdele au fost persoane de nota 10. Camerele moderne, curate și aerisite. Foișorul este dotat cu tot ce este nevoie și îndeplinește toate nevoile. Cu siguranță vom reveni de fiecare data când vom avea ocazia.
   Daniela Pricopi din Chiajna
nota: 10
schedule 08.05.2022
Gazda este foarte primitoare, camerele sunt curate si mari, ne-am odihnit foarte bine pentru ca salteaua si pernele sunt foarte moi si confortabile, foisorul este super utilat si ne-a ajutat sa pregatim un gratar super delicios. Ne-am simtit minunat si revenim cu mare drag cu gașca noastra de prieteni.
   Onu Onu din Ploiesti
nota: 10
schedule 26.04.2022
O locație minunata, personalul foarte sociabil, foarte primitor și foarte de treaba, camerele nota 10, foișorul minunat, curățenia maxim, o sa revenim cu drag, nu ezitați și mergeți cu încredere, am sărbătorit un Paste minunat.
   Isabela din București
nota: 10
schedule 02.04.2022
Foișor minunat. Ne-am distrat. A fost super, revenim și data viitoare. Facilitățile sunt excelente, grătarul e super bun, nu baga pic de fum in interior. Camerele ok, căldură maxima, curatenie excelenta.
Primire călduroasă. O experienta minunata.
   Andrei din Pitesti
nota: 10
schedule 14.03.2022
Foarte ok locatia, inca din dimineata sosirii s-au interesat la cat ajungem tocmai pentru a avea caldura in foisor/toate cele necesare. Mentionez ca nu ne-a lipsit nimic, atat in bucataria din vila cat si in foisor se regasesc toate cele necesare (tacamuri, pahare, lemne la discretie etc.). Foarte curat si gazda foarte primitoare, totul la superlativ!
   Lolescu din Bucuresti
nota: 10
schedule 02.01.2022
Gazdele foarte primitoare, un loc care îți inspira liniste și te bucuri de toată relaxarea pe care puteai sa ti-o dorești.
Toate condițiile, nu este nevoie sa ai nimic de acasa, caldura și apa la discreție.
Camerele încăpătoare cu tot ce ai nevoie, de curățenie nici nu se pune problema.
   Iulia Grigore din București
nota: 10
schedule 29.08.2021
Totul a fost perfect. Vila asa cum ne-am dorit, cazare privata, spatiu privat. La bucatarie se gaseste tot ce este necesar, curatenie si spațios. Propietarii extrem de amabili. In camera este curățenie, camere spațioase de asemenea.
   Ana Maria din Calarasi
nota: 10
schedule 22.08.2021
Casa arata mai mult decat minunat, foisorul este gandit perfect pentru zilele reci, este închis. Am gasit absolut de toate acolo. Gazda este minunata, ne-a oferit tot ce am avut nevoie. Camerele arata exceptional, au toate dotarile, curatenie. Nu ne-a lipsit nimic. Copiii au fost fascinati de cat de multe jucarii au gasit. Nici nu am mai stiut ca avem copii cand s-au pierdut printre atatea jucarii.
   Mihai din București
nota: 10
schedule 01.08.2021
Gazde primitoare, camere curate și bine organizate.

În zona puteți vizita Castelul Bran (la o distanta de 4 km), drumeții montane, plimbări cu atv-ul.

Concluzie, o zona de munte foarte frumoasa, cu multe facilități.
   Nita Lavinia din Târgoviște
nota: 10
schedule 13.06.2021
Un loc de minunat cu oameni foarte amabili, ușor de ajuns. Pot spune ca m-am simțit ca acasa, este un loc curat, linistit, nu-ți lipsește nimic.

Am avut parte de o vacanta frumoasa cu un buget modest cu toate condițiile.
   Roxana Domocos din Ilfov
nota: 10
schedule 08.04.2021
O pensiune cocheta, frumos amenajata. Camerele sunt situate la etajul 1, sunt toate dotate cu mobilier nou și mocheta. Totul este foarte curat. Fiecare camera are baie proprie. Bucataria este dotata cu tot ce ai nevoie, iar livingul este suficient de încăpător. Gazda foarte amabila.
   Loredana Radu din Ploiesti
nota: 10
schedule 03.03.2021
Am fost un grup de 10 adulti si 2 copii (1 an si 3 ani), in perioada 26.02 - 28.02.2021 si am fost foarte multumiti.

Initial facusem o rezervare pentru luna ianuarie, pt. care platisem si avans, dar din motive medicale nu am mai putut merge. Insa dna. Ioana ne-a anuntat ca are un weekend disponibil in februarie si putem merge atunci, pentru a nu pierde avansul platit anterior.

Am apreciat in mod deosebit curatenia din vila si amabilitatea gazdei. Locatia este foarte buna, se ajunge foarte usor, spatiul de parcare este suficient, curtea este foarte generoasa si frumos amenajata.

Camerele sunt micute, insa suficiente pentru o familie cu 1 copil, sunt foarte calduroase in timpul iernii, baile curate, lenjeria si prosoapele de asemenea.

La bucatarie nu exista cuptor, insa in rest, au absolut tot ce este necesar, de la electrocasnice (plita, cuptor cu microunde, cafetiera) pana la vesela, pahare si tacamuri. Noi totusi am preferat sa luam vase de unica folosinta, pentru a spala mai putin, insa am folosit si ceva vesela de acolo.
   Cristina din Bucuresti
nota: 10
schedule sejur: 18.07.2015 - 19.07.2015
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Gazda minunata si mereu disponibila, priveliste superba asupra Bucegilor din curte, foisor, pret acceptabil si distanta de 10 minute de statia de microbuz.
CONTACT
Ioana
Pe TURIST INFO din 2012
vezi numărul de telefon

Comunicare cu proprietarul,
rezervare necomisionată.














Ioana
pe TURIST INFO din 2012
Telefon: 0744 528 249
WhatsApp