Recenzii
Adulți
-
2
+

Copii
-
0
+

Casa de la Munte din Moeciu

Moeciu, sat Moieciu de Sus, str. Valea Popii, nr. 99 -
Nota 9.4 / 38 recenzii10 - Excelent !

Adaugă recenzie
record_voice_over Personal:9.38
insert_emoticon Servicii:9.38
lightbulb_outline Curățenie:9.25
weekend Confort:9.63
monetization_on Prețuri:9.25
location_on Localizare:9.63


Adaugă recenzie
   Simionescu Alexandru din Bucuresti
nota: 10
schedule 06.11.2023
Recomand cu drag aceasta cazare. Nu am vazut de cand calatoresc asa oameni cu bun simt cum sunt proprietarii (si am calatorit in toata Europa si Romania). Seara am facut un gratar si am ascultat muzica fara a ne deranja cineva. Ba mai mult, am primit si oua bio gratis. Promitem ca ne intoarcem!
   Daniel Seboiu din Bucuresti
nota: 10
schedule 30.07.2023
Totul la superlativ. Vom reveni cu drag! Zona frumoasa de munte. Peisaje superbe, oameni calzi! Un refugiu frumos pentru a scapa de aglomeratia orasului. Propietarii cu bun simt, locatia frumoasa, bucatarie utilata cu tot ce e necesar. Locul de joaca pentru copii a fost punctul forte, trambulina, balansoarul, leaganele si toboganul, au fost cel mai bun lucru pentru copii nostri!
   Rebeca Olteanu din Bucuresti
nota: 10
schedule 13.06.2023
Proprietarii au fost foarte drăguți, atenți si dornici să ajute cu tot ce am avut nevoie, ba chiar s-au oferit să ne puna la dispoziție sobiță și ceaun pentru prăjit cartofii in untură, afară.
Ne-am simțit foarte bine cu toții (grup de 8 adulți și 3 copii).
Bucătăria este utilată și dotată cu tot ce este necesar. Vila nu este noua, dar e foarte curată; Am avut în permanență apă caldă si căldură.
Foișorul din curte (în care este amplasat si grătarul zidit) este foarte încăpător și util când plouă, când arde soarele prea tare, sau pur si simplu când se dorește servirea mesei afară.
Copiii au fost foarte încântați de trambulină, tobogan si leagăne :)
Mulțumim pentru ospitalitate, recomandăm.
   Andrada Stoica din Jud Braila
nota: 10
schedule 19.04.2023
A fost o experienta placuta, copiii au avut unde sa se joace, aproape toata ziua au sarit in trambulina. Peisajele superbe, casa draguta, camerele mari, spatioase, baile la fel. Propietarii oameni cu bun simt, nu au deranjat, daca aveam nevoie de ceva ii apelam si ne ajutau, cu drag.
   Neacsu Florin din Bucuresti
nota: 10
schedule 10.03.2023
In fiecare an revenim cu drag. Ne simțim că acasă: liniște, confort, intimitate. Totul este frumos, oameni calzi, dacă ai nevoie de ceva te ajută cu drag. Casa este călduroasă, curată, camerele sunt mari, spațioase, băile mari, la balcon poți privi peisajul frumos de munte.
   Andrei Ivan din Bucuresti
nota: 10
schedule 03.03.2023
Pensiunea este frumoasa, toate camerele au bai si priveliste frumoasa, casa este curata, facuta cu bun gust si confortabila. Bucataria este dotata cu tot ce doresti, inclusiv aragazul are cuptor electric. Intimitatea este la ea acasa, am putut asculta muzica, caldura suficienta. Partia este aproape. Propietarii nu isi fac simtita prezenta, la cerere ne-au dat ceaunul si discul, inclusiv lemnele!
   Emilian S din Jud Brasov
nota: 10
schedule 27.02.2023
Totul a fost frumos, vom reveni, cu drag, peisajele mirifice datorita zonei. Partia aproape, intimitate, caldura, confort, propietarii oameni simpli, dar cu bun simt. Moieciu este o zona frumoasa, merita promovata. Vvom reveni, cu drag, de cate ori avem ocazia. Recomand, cu incredere.
   Stanciu Nicoleta din Braila
nota: 5.33
schedule 26.02.2023
Am rezervat pensiunea integral cu avans în urma convorbirii telefonice cu propietarul. Am vizionat înainte pozele, dar ajunși la fata locului, am fost dezamăgiți de mizeria din bucătărie și living. Vasele din bucatarie erau puține și jalnice. Aragazul era un dezastru. Constienti ca pierdem avansul, am fost nevoiți sa cautam urgent cazare, ptr ca era târziu și aveam și copii. Casa nu era aerisita, mirosea a mucegai, a aer inchis. Pozele sunt fotosopate.
   George Viorel din Giugiu
nota: 10
schedule 13.12.2022
Casa este ok. Un plus foarte mare este intimitatea, pe toata perioada sejurului nu ne-a deranjat nimeni. Casa are totul necesar pentru a sarbatorii in liniste. Am putut asculta muzica in liniste, fara a fi deranjati, caldura este suficienta, chiar daca afara sunt temperaturi cu minus. Seara am facut focul la gratar si ceaun, avand lemnele de la pensiune. Multumim propietarilor pentru tot!
   Florin Iernutan din Târgu Mureș
nota: 10
schedule 28.08.2022
Casa de la munte este un loc excelent, cu o gazdă foarte primitoare, amabilă și liniștită, care ne-a făcut sa ne simțim foarte bine. Cabana este dotada cu de toate. Raportul calitate preț este real, este un loc ideal pentru a face trasee turistice si plimbări prin pădure prin parcul național Bucegi.
   Laura din București
nota: 10
schedule 26.08.2022
O casa curată, frumoasă, călduroasă, aranjată cu bun gust. Gazdele prietenoase, îți oferă intimitate. Am petrecut un weekend frumos, am putut asculta muzică, totul a fost ok, peisajele superbe, specific zonei de munte. Se ajunge ușor, parcarea este in curtea pensiunii.
   Catalin din Bucuresti
nota: 10
schedule 09.08.2022
Am avut parte de tot confortul, bucătărie complet utilata, dormitoarele mari, bai mari și frumos amenajate. Terase din care se vede peisajul mirific specific zonei și, nu în ultimul rând, gazde primitoare. Copiii au avut loc de joaca amenajat. Nu ne-au lipsit foisorul, grătarul, discul și scaunul. Va multumim!
   Adelina din Lugojan
nota: 10
schedule 02.08.2022
Usor de găsit ca locație, peisaj minunat, pădurea aproape, magazin aproape.
Nu ne-a lipsit nimic, curățenie, confort, wi-fi, tv in camera, loc de parcare, proprietarii amabili și foarte drăguți.
Oricand mi-aș dori să revin într-o asemenea locație.
   Nicoleta S din Prahova
nota: 10
schedule 16.02.2022
Am petrecut weekendul aici, am avut o aniversare. La cazare gazda ne-a dat casa la cheie, pe toata durata sejurului nu ne-a deranjat. Daca aveam nevoie de ceva, gazda ne ajuta cu drag. Cu toate ca afara era foarte ger, in camere a fost foarte cald (mai deschideam si geamul uneori). Bucataria este utilata cu tot ce este necesar, camerele sunt spatioase, curate, la fel si baile. Am putut asculta muzica, ne-am dat cu sania in curte, a fost totul perfect.
   Mihaita B din Braila
nota: 10
schedule 31.01.2022
Casa este frumoasa, curata, caldura suficienta, bucataria este utilata cu tot ce este necesar. Am avut o zi aniversara, am putut asculta muzica, propietarii ofera intimitate, nu deranjeaza, daca ai nevoie de ceva, te ajuta cu placere.
   Dragos din Bucuresti
nota: 10
schedule 24.01.2022
Am petrecut un sejur minunat de 3 zile. Casa este frumoasa, calduroasa, dotata cu tot ce este necesar. Un plus aragazul cu cuptorul electric, am preparat mâncarea in casa, nu a trebuit in fiecare zi sa stam la grătar. Am putut asculta muzica, propietarii oferă intimitate și discreție.
   Neacsu M. din Bucuresti
nota: 10
schedule 24.01.2022
Am petrecut un sejur de 3 zile. Casa este frumoasă, calduroasă, utilata cu tot ce este necesar. Cuptorul electric face mult, am putut prepara in casa sa nu mai inghetam la gratar. Gazdele discrete și de omenie, te ajuta daca ai nevoie de ceva. Am putut asculta muzica, nu am fost deranjati, intimitate și confort.
   Laura din București
nota: 10
schedule 17.01.2022
Totul a fost perfect. Casa este curata, dotată cu tot ce este necesar. Caldura suficientă, apa calda in permanenta, parcare in curte. Peisajul este mirific pentru cine își dorește o ieșire în aer curat de munte. Mulțumim gazdelor pentru condiții și discreție.
   Aurel din Giurgiu
nota: 10
schedule 14.01.2022
Personalul si conditiile de acolo sunt la superlativ, exact ce ne dorim pentru un sejur reusit. Casa este dotata cu tot ce trebuie, caldura suficienta, intimitate, propietarii nu deranjeaza! Am petrecut ziua onomastica acolo, am putut asculta muzica.
   Eduard Pavel din București
nota: 10
schedule 13.07.2021
Am petrecut weekendul 2-4 iulie, este o locație perfectă pentru cei ce doresc intimitate (propietarii nu deranjează). Casa este frumoasă, cochetă, curată, dispune de toate facilitățile necesare unei șederi cât mai plăcute. Am avut apă caldă în permanență, seara propietarii au observat că este răcoare și au dat drumul la căldură. Am putut asculta muzică fără să fim deranjați, am primit lemne pentru grătar, ceaun și disc. Toată experiența a fost una plăcută, peisajele sunt frumoase.
   Teodor Cristian din București
nota: 10
schedule 04.03.2021
Este a treia oară când venim, ne simțim ca acasă. Gazdele cu bun simț nu ne-au deranjat, dacă aveam nevoie de ceva ne ajutau cu drag. Am avut parte de fiecare dată de căldură, curățenie, am putut asculta muzică, am facut un grătar, un ceaun am primit lemne și tot ce ne trebuie.
   Claudiu Nemeș din Craiova
nota: 10
schedule 14.02.2021
La sosire am primit cheia casei, pe tot parcursul sejurului ei nu ne-au deranjat. Am avut căldură suficientă, linște, curățenie, locația aproape de pârtie. De asemenea, bucătăria complet utilată ne-a fost de mare ajutor, seara am primit de la propietari lemne și un ceaun, stând la foc și admirând peisajul. Am putut să ne distrăm ascultând muzică. Totul a descurs minunat.
   Mirela Ionescu din Ilfov
nota: 10
schedule 13.12.2020
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Gazde primitoare, intimitate, pret bun, caldura, tot sejurul s-a desfasurat bine.
   Gabriela din Bucuresti
nota: 9.83
schedule sejur: 19.09.2020 - 20.09.2020
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Am avut o aniversare, proprietarii ne-au dat casa la cheie (ei nu locuiesc in vila). Am avut tot ce ne trebuie: caldura, bucătărie utilatăam putut asculta muzica. Casa este dotata cu tot ce trebuie, curată, cocheta.
   Florin din București
nota: 9.83
schedule sejur: 02.08.2020 - 03.08.2020
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Recomand închirierea integrala,am fost un grup de familii cu copii Copii au avut loc de joaca amenajat ! .Gazdele primitoare fără sa ne deranjeze, deși am fost in luna lui august ,seara ne-a dat drumul la caldura! Pensiunea foarte bine utilată și dotata! Proprietarii ne-au dat lemne pt grătar și ceaun!
thumb_down
Aprecieri negative:
Deși nu are cuptor cu microunde are aragaz cu cuptor electric (. Asta înseamnă ca e mult mai bine ) !
   Lucian L din București
nota: 9.83
schedule sejur: 02.08.2020 - 03.08.2020
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Intimitate,
locație frumoasa,
ne-a dat drumul la caldura, ( dacă e August)
am putu asculta muzica.
ne- dat lemne pt grătar și ceaun !
Bucătăria utilată cu tot ce e necesar !
thumb_down
Aprecieri negative:
Nu am semnalat !
   Mariana din Ulmeni
nota: 9.33
schedule sejur: 24.07.2020 - 27.07.2020
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Liniste,gazde foarte amabile și nu ne-au deranjat deloc,erau aproape invizibili,camere mari ,spatioase.
thumb_down
Aprecieri negative:
Lipsa unui cuptor cu microunde din bucatarie.
   Anastasiu A din Costanța
nota: 9.67
schedule sejur: 16.01.2020 - 17.01.2020
thumb_up
Aprecieri pozitive:
O locație frumoasă, cochetă, cu oameni primitori. Am închiriat vila pentru o aniversare, am avut parte de intimitate, căldura suficientă și bucătăria complet utilată și peisaje frumoase.
thumb_down
Aprecieri negative:
Nu am semnalat.
   George G din Buzău
nota: 10
schedule sejur: 13.09.2019 - 15.09.2019
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Ideală pentru închirierea unui singur grup (noi am fost un grup de prieteni) . Gazdele discrete, am putut asculta muzică, căldură suficientă, bucătăria complet utilată. Într-un cuvânt ne-am simțit bine. Cu siguranță o să revenim !
thumb_down
Aprecieri negative:
Nu am gasit.
   Mihai din Galați
nota: 9.67
schedule sejur: 03.05.2019 - 05.05.2019
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Curat, liniște, prețuri decente, condiții foarte bune.
Loc de joacă amenajat pentru copii : balansoar, trambulină, leagăne, tobogan.
Sejurul a fost frumos, cu siguranță o să ne întroarcem. Gazdele au fost foarte amabile și am avut parte de intimitate.
CONTACT
Dorina Duicu
Pe TURIST INFO din 2010
vezi numărul de telefon

Comunicare cu proprietarul,
rezervare necomisionată.














Dorina Duicu
pe TURIST INFO din 2010
Telefon: 0721 256 084
Apel/SMS