Recenzii
Adulți
-
2
+

Copii
-
0
+

Casa cu Șemineu din Moeciu

Moeciu, sat Moieciu de Jos, str. Principală, nr. 388 -
Nota 10.0 / 46 recenzii10 - Excepțional !

Adaugă recenzie
record_voice_over Personal:10
insert_emoticon Servicii:10
lightbulb_outline Curățenie:10
weekend Confort:10
monetization_on Prețuri:10
location_on Localizare:10


Adaugă recenzie
   Andrei Ilie din Bucuresti
nota: 10
schedule 18.02.2024
Recomand Casa cu semineu daca vreti sa va distrati pe cinste. Noi am fost un grup de 12 prieteni, a fost mai mult ca perfect, gazda e de nota 10. Casa foarte spatioasa cu living mare, biliard. Gazdele locuiesc in apropiere, ne-au explicat la inceput tot ce trebuia sa stim si dupa am avut parte de toata intimitatea pe care ne-o doream.
   Cîrligea Oana din București
nota: 10
schedule 16.01.2024
Recomand cu drag Casa cu Șemineu, am petrecut un weekend unde am avut întreaga casă închiriată, am sărbătorit primul anișor al mezinei noastre și pot spune ca m-am simțit ca acasă! Ai tot ce îți trebuie (veselă, tacâmuri, ceaun, grătar, etc), absolut tot! Șemineul din living este perfect pentru a-ți oferi căldura necesară! Masa de biliard perfectă pentru o partidă cu familia/prieteni! Cu siguranță ne vom întoarce! Gazda de nota 10, mulțumim.
   Rodica Georgiana Eftimie din Braila
nota: 10
schedule 02.01.2024
Locația este situată într-un peisaj de vis, relaxant, de unde poți face multe drumeții. Curtea spațioasă unde cei mici se pot distra in voie, camerele curate și bine dotate. Un mare plus pentru mașina de spălat vase!
poze recenzie
   Balasa din București
nota: 10
schedule 27.11.2023
Super locatie... super cazare. Cabana cu 6 camere, dotata cu tot ce iti doresti. Semineu si panouri radiante ca sa nu simti vremea rece. Superb . O sa revenim cu siguranta atat cat ne permite timpul. Exista si o cabana noua in curte special pentru un singur cuplu. Excelenta idee.
   Silvia Stanciu din Bucuresti
nota: 10
schedule 30.10.2023
Am fost la Casa cu Semineu impreuna cu colegii de la locul de munca. Ne-am simtit foarte bine pe parcursul weekend-ului petrecut aici. Cazarea dispune de toate facilitatile necesare, oferind inclusiv posibilitatea desfasurarii diferitelor activitati precum biliard sau tenis de masa. Curtea este foarte frumos amenajata cu un foisor, cuptor, leagan. Desi nu a fost cazul nostru, locatia pare una foarte potrivita si pentru persoanele care sunt insotite de copii. Va multumim pentru gazduire! :)
   Toma Georgian din Ploiesti
nota: 10
schedule 24.10.2023
Recomand cu drag aceasta pensiune. Am fost in perioada 20-22.10.2023 si ne-am simtit minunat, avand in vedere ca am fost cu copiii dupa noi, tin sa precizez ca au avut cu ce sa se joace la locatie si au uitat de jucariile lor de acasa. Personal amabil, in camera foarte cald, am dormit dezveliti.
   Adi din Rm Valcea
nota: 10
schedule 01.09.2023
Great people and really nice place to stay at. There is plenty of space and the house was spotless. We were even welcomed with fire wood to start our bbq straight away, which i think was really nice (no extra cost).
We were even allowed to check out at anytime we liked which really helped after a hell of a night. I would highly recommend this place if you are looking for a gateway with your friends or family. Also if you are a couple and looking for a private gateway there is a small cabin they rent separately which is worth checking (while renting the cabin the main house will not be occupied so you don’t have to worry ;))
   Sandu Rares din Hărman
nota: 10
schedule 05.05.2023
Am rezervat cabana pentru o seară de miercuri pentru un chef, gazdele foarte primitoare, cabana dotată cu tot ce ai nevoie grătar, ceaun cu arzător, ping-pong, biliard. Nu am fost presați cu ora plecarii. Cabana este amplasata foarte bine, am exagerat putin cu volumul boxelor dar nu am primit reclamatii. Vom reveni cu siguranță.
   Hogea Ana Maria din Popești-leordeni
nota: 10
schedule 11.02.2023
Foarte frumos, foarte curat, fiecare cameră cu baie proprie, gazdele foarte amabile, curte mare, perfectă pentru copii, cu loc de joacă și activități pentru adulți. Bucătăria echipată cu tot ce ai nevoie, surpriza cea mai plăcută a fost mașina de spălat vase. Ne-am simțit foarte bine, recomandăm, cu drag!
   Loredana Vancea din Ursa
nota: 10
schedule 15.01.2023
Foarte frumos totul. Locatie excelenta, aproape de principalele obiective turistice din zona. Casa este de 10 plus, camera spațioase, curtate, frumos amenajate, în living șemineul face totul, este plusul acestei case, mai rar întâlnești asa ceva. Am avut parte de o vreme mai puțin plăcută, dar ne-am distrat pe cinste, unii la masa de tenis, alții la un biliard, nu ne-am plictisit deloc. Gazde foarte primitoare și cumsecade, chiar dacă unii dintre noi, am mai făcut și boacăne, au fost înțelegători. Cu siguranță, vom mai reveni și vom recomanda și cunoștințelor noastre sa meargă la casa Cu semineu din Moieciu!
   Paula Tudor din Pitesti
nota: 10
schedule 08.01.2023
Totul foarte frumos. Nota 10, camerele foarte curate, călduroase, bucătăria utilata cu tot ce ai nevoie, chiar pana la mașină de spălat vase. Noi am fost 5 familii cu copii și totul a fost perfect. Gazda jos pălăria, oameni de nota 10 și foarte atenți dacă avem nevoie de ceva. Ne-am simțit bine cu toții, asa ca vom reveni, cu siguranță. Recomand, cu cea mai mare încredere.
   Boiciu Adrian din Bucharest
nota: 10
schedule 07.01.2023
Un loc foarte frumos! Gazda foarte de treaba, primitoare, saritoare, sa ne ajute cu ce avem nevoie. Am petrecut revelionul 2022. Am continuat cu muzica destul de tare in ultima seara, pe data de 2, cand un vecin a fost deranjat si a anuntat gazda, muzica intr-adevar fiind cu un volum ridicat. Ne-am inteles in legatura cu asta, discutand cu gazda si am pastrat si noi totul la o limita a decentei dupa ce l-am reglat. E o liniste asurzitoare. Pana la urma e vorba si de intelegere reciproca. Nu au fost probleme de niciun fel. Super loc!
   Marius din Bucuresti
nota: 10
schedule 07.01.2023
Locatie utiliata cu tot ce-ti trebuie, absolut tot, amplasata aproape de strada, drumul foarte accesibil pana la locatie, confortul camerelor ok, curatenie ok, comportamentul gazdelor foarte ok si grijulii cu oaspetii, mai putin vecinii care au fost deranjati de muzica "tare"!
   Catalin Badea din Bucuresti
nota: 10
schedule 25.11.2022
Foarte frumos totul. Este o locație de nota 10 plus. Foarte dotată cu tot ce trebuie, te simti ca acasa, nu îți lipsește nimic. Casa foarte curata si foarte frumos amenajata, semineul din living este minunat, cam rar întâlnești așa ceva. De asemenea, exista loc de joaca pentru copii si spatii pentru destinderea si recreerea celor mari biliard, masa de tenis, darts si mai multe jocuri pe care le poti juca cu prietenii. O sa revenim, cu siguranță. Proprietari foarte drăguți si foarte receptivi. Recomand cu tot dragul aceasta pensiune, felicitari proprietarilor!
   Alexandra Luca din Ploiești
nota: 10
schedule 13.11.2022
Casa cu Șemineu a rămas în lista noastră de favorite ca fiind o locație excepțională, perfecta pentru petrecerea unui weekend la munte între prieteni, în cazul nostru. Locația este undeva pe deal, cu o priveliște superba către munți de oriunde ai privi: din curte, din balconul camerei sau chiar din bucătărie. Curtea este foarte spațioasă, unde poți parca lejer 4 mașini, dar și cu mult spațiu de joaca sau de odihnă, intr-unul dintre balansoare sau chiar în interiorul unui foișor, în care te poți relaxa la un joc de ping-pong sau biliard. La grătarul perfect așezat cu vedere tot către munte, poți pregăti cele mai gustoase fripturi, pe care le poți savura fie în bucătăria complet utilata și încăpătoare, fie în living-ul spațios dotat cu cel mai tare semineu. Aceasta piesa centrala a casei ne-a oferit cele mai frumoase și călduroase momente alături de prieteni. Camerele cochete și spațioase sunt situate la etaj si sunt încălzite cu panouri electrice care se pot manevra cu ajutorul termostatelor. Noua ne-au oferit toată caldura necesară, atât pe timp de zi, cât și noaptea.
Sunt foarte multe detalii care ne-au impresionat la aceasta locatie, inclusiv gazda, cu care am ținut legatura permanent și ne-au ajutat cu tot ce am solicitat și nu numai, însă care ne-a oferit toată intimitatea de care am avut nevoie.
Va mulțumim mult pentru gazduire și promitem ca vom reveni cu drag!
   Carmen din București
nota: 10
schedule 09.11.2022
Totul a fost super, de la locație la gazde, noi fiind 3 familii cu copii mici, aveam nevoie de mult spațiu, de diverse activități pentru ai putea tine ocupați pe cei mici, ceea ce am avut din plin. Pozele nu reflecta realitatea, totul arata mult mai bine. Cu siguranță, vom reveni.
   Florica Si Marius din Brasov
nota: 10
schedule 07.09.2022
Totul la superlativ!
Pensiunea este situată pe deal. Din camere se pot vedea alte pensiuni sau peisaje de neuitat cu dealuri și munti.
Curatenia din camere este perfecta, acestea fiind dotate cu televizoare cu ecran plat și bai proprii. Camerele sunt frumos mobilate și inclazite cu panouri radiante. Bucataria este dotata cu cu tot ceea ce este necesar pentru a gati si servi masa! exista un gratar si loc de servit masa afara, in curte. De asemenea, exista loc de joaca pentru copii si spatii pentru destinderea si recreerea celor mari! recomandam cu placere! Mai revenim!
   Croitoru Catalin din București
nota: 10
schedule 28.08.2022
Locatie suuuuuper! Am inchiriat toata vila si am fost foarte multumiti si noi si parintii, adica toate gusturile.
   Purcaru Iuliana din Adânca
nota: 10
schedule 01.08.2022
Totul la superlativ, de la gazde, până la locație. Am rămas impresionați de locație. Curat, complet utilat, curtea este magică, spațioasă, loc de joacă pentru copii, foișor, biliard, ping-pong. Proprietarii sunt oameni minunați, nici nu le-am simțit prezența, iar Pufi este adorabil. Mulțumim pentru ospitalitate, vom reveni cu drag!
   Popescu Livia din Călărași
nota: 9.83
schedule 21.07.2022
Un loc superb, perfect pentru relaxare! Liniște, aer curat, confort, curățenie și personal primitor. Este un loc uimitor dacă ai copii, având la dispoziție multe jucării, dar și pentru adulti, putând a se relaxa la un biliard cu o bere rece. :))
   Țîru Luminița din Giurgiu
nota: 10
schedule 24.06.2022
O locatie superba, moderna, ce contine absolut totul, incepand de la scobitoare pana la ultimul detaliu. Totul foarte curat si organizat. Activitati de desfasurat pentru o vreme mai putin placuta. Gazde primitoare care nu ne-au deranjat si ne-au ajutat cu tot ce am avut nevoie. Intr-un singur cuvant, un loc extraordinar. Va mulțumim! Felicitări!
   Carajeleascov Maria din Bucureşti, Municipiul Bucureşti
nota: 10
schedule 13.06.2022
O locație excelentă! Totul la superlativ, de la gazde, până la locație! Nici nu am simțit prezența gazdelor, doar poate la nevoie, liniște, curățenie, așternuturi albe, totul nou, verdeață multa, aer curat. Bonus, un cățeluș zvăpăiat și simpatic rău, prietenos și iubăreț! Vom reveni cu mult drag! Mulțumim pentru un sejur de vis!
   Bobonete Ionut din Bicuresti
nota: 10
schedule 06.06.2022
Am fost cazat aproape o săptămână în această locație și pot sa spun că am rămas impresionat de locație. Curat, complet utilat (ai tot ce iti trebuie, iar daca ai nevoie de orice altceva, gazda o sa faca tot posibilul sa-ti faca rost), curtea este magica, spatioasa, loc de joaca ptr copii, sezlonguri ptr stat la plaja, grătar, foișor, darts, biliard (grija mare cu propietarul ptr ca este campion la biliard). Am luat bataie si 10-2.
   Catalina Boja din Bucuresti
nota: 10
schedule 26.04.2022
Am inchiriat toata pensiunea! Am fost cazati un grup de prieteni cu copii avand varsta cuprinsa intre 3 si 14 ani si pot sa spun ca au uitat de telefoane pentru ca au avut cu ce sa se joace: trambulina mare, ping pong, biliard, badminton + catelusul proprietarilor. :)
Camerele sunt mari si curate, bucataria complet utilata, nu ne-a lipsit nimic, living spatios, foisor, gratar, ceaun + arzator.
Multumim proprietarilor pentru ospitalitate, revenim cu drag. :)
   Mihaela Chiriac din Bucuresti Sectorul 2
nota: 10
schedule 26.04.2022
Am petrecut 4 zile minunate. Totul a fost perfect. Curte frumoasa si spatioasa cu diverse activitati pentru copii si adulti (ping pong, biliard), camere spatioase, curate, saltele confortabile. Bucatarie dotata cu cele necesare. Proprietarii sunt oameni minunati si ajuta daca e nevoie de ceva.
Multumim doamna Elena!
   Mary din Bucuresti
nota: 10
schedule 27.03.2022
Super, camerele curate, bucatarie utilată cu tot ce aveam nevoie, multe jocuri interactive...biliard, ping pong, rummy, plus o serie de cărți pentru cei care doresc sa citeasca. Gazele au fost primitoare, ne-au ajutat de câte ori am avut nevoie, au și gratar in curte pe care chiar l-am folosit, fiind cu familia, am gătit in zona de cazare.
   Carmen din Bucuresti
nota: 9.5
schedule 14.03.2022
Foarte potrivita locatia pentru un grup de prieteni. Locație buna, camere curate cu baie in camera, bucătărie utilata complet, foisor, gratar, masa ping pong și biliard. Gazde foarte primitoare, am eliberat pensiunea dupa ora de check out. Multumim!
   Florenta Mircea din Popesti-leordeni
nota: 10
info_outline Turist necazat, a notat doar comunicarea cu personalul unității în 20.02.2022.
Gazde foarte primitoare care nu au deranjat, șemineul face totul în living cu sunetul lemnelor ce troznesc, iar dormitoarele dispun de baie proprie și cele mai bune saltele și perne încât am întrebat gazda de unde pot comanda la fel pentru acasa.
   Razvan din Constanta
nota: 9.17
schedule 15.02.2022
Locația perfecta pentru grupuri cu copii, toate facilitățile, gazdele sunt foarte amabile, serviabile. Copii au locația perfecta pentru distracție și o curte mare pentru joaca. Loc de grătar, parcare încăpătoare. Ne-am simțit excelent. Mulțumiri gazdei.
   Ana Georgia din Bucharest
nota: 10
schedule 01.02.2022
Cabana dispune de foarte multe facilitati, excelenta pentru un weekend cu prietenii la munte (billiard, ping-pong, gratar, foisor, terasa). Fiecare camera are baie proprie, cazarea este f bine utilata (bucatarie completa). Proprietarii de nota 10, foarte amabili.
CONTACT
Elena
Pe TURIST INFO din 2015
vezi numărul de telefon

Comunicare cu proprietarul,
rezervare necomisionată.














Elena
pe TURIST INFO din 2015
Telefon: 0741 034 532
WhatsApp
Apel/SMS