Recenzii
Adulți
-
2
+

Copii
-
0
+

Casa Alexia din Moeciu

Moeciu, sat Moieciu de Jos, str. Valea Livezii, nr. 477 -
Nota 10.0 / 53 recenzii10 - Excepțional !

Adaugă recenzie
record_voice_over Personal:10
insert_emoticon Servicii:10
lightbulb_outline Curățenie:10
weekend Confort:10
monetization_on Prețuri:10
location_on Localizare:10


Adaugă recenzie
   Olaru Catalin din Craiova
nota: 10
schedule 03.09.2023
Minunat totul! Un loc cu liniște deplină, multă verdeață și flori, gazde minunate! Obiectivele turistice în apropiere, condiții de confort maxim, seriozitate și promptitudine din partea gazdei! Sigur vom reveni și iarna să probăm pârtia.
Mulțumim pentru tot! Ne lipsește năzdravanul ăla mic de pisoi!
poze recenzie poze recenzie
   Iacobescu Andrei din Bucuresti, Ilfov
nota: 10
schedule 17.07.2023
La Casa Alexia am gasit o locatie super frumoasa, liniste, spatiu generos, curte mare cu multa verdeata, terasa superba (lipsa tantari), camera si baia erau foarte curate, bucataria complet utilata iar gazdele amabile, primitoare si educate. Vom reveni cu drag la iarna sa ne dam cu saniuta pe partia de care ne-ati povestit.
   Mihai din București
nota: 10
schedule 05.07.2023
Gazdă prietenoasă și primitoare, zonă liniștită, ușor retrasă față de șosea, cu utilități și facilități, perfect pentru o vacanță sau evadare de la oraș. Loc de joacă vara, derdeluș iarna, foișor, grătar, acces facil la împrejurimi cu auto, biciclete sau trasee montane. Camerele sunt curate, peisaj de vis, totul este exact ca în fotografii. Recomandăm cu drag această pensiune!
   Laura Victor din Bacau
nota: 10
schedule 31.03.2023
Gazde primitoare, amabile si atente. O casa curata, cu mult bun gust si grija la detalii. Este situata intr-o zona linistita, plina de vegetatie, un loc unde sa-ti incarci bateriile. Sigurul regret este ca nu am putut sta mai multe zile. Cu siguranta, ne revedem la vara. Felicitari gazdelor!
   Maria Miruna T. din Bucuresti
nota: 10
schedule 14.02.2023
Un loc superb. Camere curate si frumoase, bucataria curata si super dotata. Gazda foarte draguta si primitoare care ne-a furnizat informatiile solicitate legate de imprejurimi. Peisajul este incantator, iar partia e de vis. Ne-am simtit foarte bine, atat noi, cat si copiii. Totul a fost de nota 10. Recomand, cu caldura.
   Cristian din Craiova
nota: 10
schedule 04.12.2022
Super locatia, nu este la strada principala si e foarte bine, e liniste, fara zgomot de masini, curte mare, parcare masini, curatenie, dormitoare cochete, nici nu-ti trebuie mai mult. Bucataria foarte dotata, in perioada in care am fost era frig afara, inauntru cald, am inchis caloriferele, gazda e super amabila.
   Bianca Vasilescu din Braila
nota: 10
schedule 07.10.2022
O cazare excelenta. Camere frumoase si curate, gazda extrem de comunicativa si prietenoasa. Casa este situată intr-un cadru natural deosebit, iar daca vrei sa te desprinzi de galagie, praf, masini, etc. Aici e locul potrivit. Parcare mare și curte generoasa potrivită jocului celor mici in siguranța, departe de traficul rutier. O sa revenim, cu drag, la dvs.
   Clarisa S. din Bucuresti
nota: 10
schedule 02.09.2022
O casa foarte frumoasa, exact ceea ce cautam, nu este situata la strada principala, are o curte amenajată si mare, locuri de parcare, multe flori foarte frumoase, padurea in spatele casei care pentru noi a fost un colt de rai, curătenie de nota 10. Doamna Gabi este ospitalieră, atenta la nevoile tale, mereu cu zâmbetul pe buze. O locatie la care o sa revin cu brațele deschise. Va multumim pentru tot si, cu siguranta, ne revedem la iarna.
   Ildy Oltesnu din Timisoara
nota: 10
schedule 05.08.2022
Dacă cauți o evadare, un loc primitor și o gazda primitoare aici le vei găsi. La 15 min de castelul Bran, Cheile Grădiștei, peștera Dambravicioia și un loc pitoresc cu vedere spre munțele Piatra Craiului. Avem la dispoziție bucătărie, dotata cu facilități, loc de relaxare în curte, grătar, terase si un bunic cu multe povesti și un ghid minunat. Va recomand cu toată încrederea. Vacanta și ședere plăcută.
   Andrada Bucurel din Bucuresti
nota: 10
schedule 25.07.2022
A fost un sejur plăcut, cazarea a fost excelentă, curățenie si calitate peste tot in casa, iar peisajul de vis. Despre proprietari, toata stima, oameni faini la chip si suflet. Curte mare, frumoasa si spatioasa, trambulina, sezlonguri si un peisaj superb.
Ne vom întoarce cu drag acolo si la iarna.
   Stefan Alexandru din Bucuresti
nota: 10
schedule 17.06.2022
O casa cochetă, frumoasa, curățenie, bucătărie dotată, personal amabil, simpatic si discret, parcare in curte. Pentru ca nu se află la șoseaua principală, liniștea și peisajul fac sejurul mai plăcut si recomand familiilor cu copii mai ales ca este curtea mare dotata cu trambulina, tobogan, etc.recomand cu drag.
   Lucia Avram din Bucuresti
nota: 10
schedule 04.05.2022
Confort, curatenie, apa calda, caldura, camera frumoasa, baia curata si o bucatarie complet utilata sunt lucruri primordiale pentru a te simti bine. Asta am gasit noi la casa Alexia. Doamna Gabi este o femeie deosebita, are vorbe dulci pentru fiecare turist, eu m-am simtit super din toate punctele de vedere. Cu siguranta vom reveni.
   Irina Iamandi din Bucuresti
nota: 10
schedule 22.03.2022
Noi am descoperit aceasta locatie pe site-ul turistinfo si, datorita recenziilor deosebite, am decis sa rezervam. Pensiunea este un loc minunat in care ne-am simtit extraordinar si am beneficiat de linistea si aerul curat caracteristic zonei. Camera in care am stat a fost extrem de curata, un pat comfortabil cu lenjerie impecabila. Camera dispune de un balcon cu vedere spre munti, unde poti sta in liniste sa savurezi aerul revigorant specific zonei. Satisfactia unui loc linistit si curat este completata de calitatea umana a gazdelor, oameni cu mult bun simt, care fac tot posibilul sa te simti minunat
Ne bucuram ca am avut asa o experienta. Sigur vom reveni.
Va multumim ! Era sa uit de partia din curte care e nemaipomenita pentru familii cu copii si nu numai.
   Georgescu Carmen din Ploiesti
nota: 10
schedule 17.02.2022
Condiții foarte bune, curățenie, cald în camere (în prima noapte am deschis geamul, nu am știut că se poate regla caloriferul).
Liniște, relaxare totală, gazda invizibilă, dar foarte amabilă la solicitările noastre.
Bucătăria foarte utilă, lemne pentru aprins focul la gratar.
Am fost asistați la grătar de 2 căprioare curioase!
   Oana Barbu din Bucuresti
nota: 10
schedule 10.02.2022
Am petrecut la casa Alexia cateva zile minunate. Totul este curat, frumos, ingrijit. Camerele sunt amenajate cu gust, sunt bine aerisite si foarte cald. Bucataria utilata cu tot ce trebuie, ne-a fost de un real folos. Baile foarte curate si am avut mereu apa calda. Proprietarii sunt oameni calzi si primitori, ilustreaza perfect zicala "omul sfinteste locul". Ne-au pus la dispozitie tot ce ne-a fost necesar in aceste 3 zile si au adaugat zimbete si priviri calde. Era sa uit de partia din curte, care e extraordinara chiar daca zapada e pe "duca".
   Bogdan Ion din Bucuresti
nota: 10
schedule 30.01.2022
Curățenie, liniște, camerele mari și foarte curate. Băile curate și întreținute. Căldura și apă caldă la discreție. Derdelușul din spatele casei îți consumă energia, iar apoi te poți duce în casă să bei un ceai fierbinte! Bucătăria complet utilată și foarte spațioasă. Gazdele discrete și primitoare. Faptul că nu se acceptă petreceri (cu muzica la maxim și în camere) este un mare avantaj pentru cei care doresc să stea în liniște.
   Ion Ana Maria din Coslogeni
nota: 10
schedule 16.01.2022
Curățenie, spațiu pentru copii, bucătărie cu tot ce este nevoie, căldură, gazde primitoare și discrete. Copii au fost foarte incantati iar noi ne-am simțit foarte bine. Privelistea de dimineață este de vis.
   Ioana B. din Bucuresti
nota: 10
schedule 10.01.2022
Inca de la inceput am apreciat curatenia si ospitalitatea gazdelor. Casa este situata intr-o zona linistita. Curtea este mare si cu loc de parcare.
Camerele sunt confortabile, curate, foarte cald si totul este decorat cu mult bun gust si atentie la detalii.
Gazdele sunt discrete si atente la nevoile turistilor. Ne-am simtit foarte bine, pacat ca n-a fost zapada.
   Tudorita Drinceanu din Popesti-leordeni
nota: 10
schedule 17.08.2021
Este al patrulea an când venim aici. Locația, confortul și gazda sunt la superlativ. Ne simțim aici ca acasă. Gazda, dna. Gabi, este foarte amabilă și prietenoasă.

Copiii s-au simțit în largul lor (în limita bunului simt). În fiecare zi eram vizitați de o familie de căprioare.

Liniște, relaxare și încărcare de energie pozitivă.
   Angela Gheorghinescu din Bucuresti
nota: 10
schedule 03.08.2021
Locație dragă sufletului nostru, cu o gazdă cum rar ți-e dat să întâlnești, minunată, serviabilă.

Venim aici de peste 4 ani (bianual) și niciodată nu am fost dezamăgiți.

În ceea ce priveste gazdele, totul este la superlativ.

Cât despre camera în care stăm de câte ori venim, există numai cuvinte de laudă: miros proaspăt, curățenie impecabilă.

Felicitari gazdelor și mulțumim pentru tot confortul oferit.
   Marcela Istrate din Bucuresti
nota: 10
schedule 03.08.2021
Am fost cazați timp de o saptamana la Casa Alexia.

Curtea este mare și bine întreținută, au trambulină, sezlonguri, tobogan și alte jucării de exterior plus loc de parcare.

Eu și soțul, dar mai ales copiii ne-am simțit extraordinar de bine aici; priveliștea este grozavă, atractiile turistice sunt numeroase iar gazdele sunt foarte cumsecade.

Casa foarte curata, bucatarie complet utilata, lemne pentru gratar de cate ori am avut nevoie.

Aceasta casa este potrivita familiilor cu copii precum și tuturor iubitorilor de munte, natură și liniște.
   Flaviana Guran din Bucuresti
nota: 10
schedule 16.06.2021
Foarte frumos, primire de nota zece, oameni frumoși, discreti și respectuosi. Casa este bine amenajata si intretinuta, curte spatioasa. Ne-am bucurat de curatenie si caldura. O oaza de liniste si relaxare. Avantaj parcarea masinii in curte.
   Ioana Bucur din Ploiesti
nota: 10
schedule 16.05.2021
O casa bine situată cu oameni ospitalieri si dornici să te ajute oricand cu tot ce ai nevoie. Camerele frumoase, curate, caldura cat dorește fiecare, putând regla caloriferele. Proprietarii niste oameni extraordinari, nu le-am simțit prezența, discreti. Bucătăria utilata cu absolut tot ce e nevoie a fost de un real folos.
   Iordache A. din Țepu
nota: 10
schedule 28.04.2021
O gazda perfecta, nu deranjează, locația super, curat, pentru copiii super, terase multe și cu bun gust, verdeață multă, pe timp friguros super cald, deci eu dau +10. La maxim 4 km de Castelul Bran.
   Daniel Tănase din Ramnicu Sarat
nota: 10
schedule 25.04.2021
Super locatie, gazdă de nota 10. Ne-am simțit ca acasă, nu am fost deranjați. Dacă am apelat cu ceva la gazdă am fost serviți fără niciun fel de reproș.

Curățenie 10. Peisaj 10. Locatie 10.
   Laura P. din Brasov
nota: 10
schedule 06.04.2021
Locatia este super, ne-am simtit ca acasa. Curatenie, confort, bucataria complet utilata si curata, aer foarte curat in camere, lenjerie si prosoape curate, toate de nota 10 plus. Gazda foarte draguta si amabila.
   Rares H. din Cernavoda
nota: 10
schedule 15.03.2021
Personalul a fost foarte amabil si ospitalier, astfel incat nu ne-a lipsit absolut nimic. Am avut parte de flexibiltate totala din partea lor si ne-au ajutat cu tot ce am avut nevoie. In camere este curat, foarte cald si confortabil.
   Ioana Alexandru din Bucuresti
nota: 10
schedule 05.03.2021
Casa frumoasa, curte foarte mare cu locuri de parcare. Partia superba, dar n-am mai apucat zapada (poate data viitoare). In casa curat, cald, totul bine pus la punct, iar gazda super de treaba. Bucataria complet utilata.
   Andreea din Popesti Leordeni
nota: 5.67
schedule 28.02.2021
Cazarea a fost superbă, căldură, apă caldă și confort. Dar in viața mea nu am văzut gazdă ca aceasta, la ora 20:10 a venit și a certat copii, având în vedere că aceștia au 2 ani "copii nu mai alergați". La un copil de doi ani nu poți să-i spui să stea într-un singur loc, este un copil, are energie, vrea să se joace și să alerge. Proprietara a vazut că suntem un grup de tineri, chiar dacă am avut 2 copii cu vârsta de 2 ani, am avut și o sărbătorită, ne-am fi dorit sa râdem, să glumim, să dansăm, să ne simțim bine.
Răspunsul unității:
Buna ziua! Eu nu am certat pe nimeni, doar v am spus sa nu mai alerge copiii!De ce nu i ati dus afara sa alerge ca doar ati vazut cat spatiu este in curte?Iar orice problema, dupa parerea mea se semnaleaza atunci, nu dupa! O zi frumoasa va doresc!
   Paun A. din Cernavoda
nota: 10
schedule 30.12.2020
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Totul a fost asa cum ne-am dorit. Gazde superbe, conditii excelente.
CONTACT
Gabriela
Pe TURIST INFO din 2013
vezi numărul de telefon

Comunicare cu proprietarul,
rezervare necomisionată.














Gabriela
pe TURIST INFO din 2013
Telefon: 0764 443 486
WhatsApp