Recenzii
Adulți
-
2
+

Copii
-
0
+

Casa Alex & Cristina din Moeciu

Moeciu, sat Moieciu de Jos, str. Sbârcioara, nr. 171 -
Nota 9.0 / 16 recenzii10 - Foarte bine

Adaugă recenzie
record_voice_over Personal:8.5
insert_emoticon Servicii:8.5
lightbulb_outline Curățenie:9.5
weekend Confort:9.25
monetization_on Prețuri:8.75
location_on Localizare:9.25


Adaugă recenzie
   Lavinia Badea din Tulcea
nota: 10
schedule 16.02.2024
Casa este foarte frumoasa si spatioasa, gradina este foarte mare, cu foișor si loc de joaca pentru copii, caldura si apa calda non-stop, bucatarie cu toate ustensilele si vesela pentru a gati, gazdele foarte primitoare iar zona are deschidere la toate punctele turistice. Recomand cu încredere!
Răspunsul unității:
Ne bucurăm că v-ati simtit bine la noi.Multumim frumos pentru aprecieri si va asteptam sa reveniți
   Cretu din Bucuresti
nota: 5.83
schedule 01.01.2024
Am mers în foarte multe locații până acum, în multe țări însă niciodată nu am întâmpinat așa ceva. Am închiriat proprietatea pentru revelion, un grup de tineri, nu am făcut nimic nelalocul lui. Cazarea este foarte ok, condițiile bune, însă proprietarul este extrem de ursuz. Casa lui este fix în aceeași curte cu cazarea, se plimbă mereu în curte și comenta la orice, să nu mai lăsăm geamul deschis ca merge centrala, să nu dăm muzica tare etc. Lucruri care nu ni se par normale. L-am rugat să ne dea câteva lemne contracost, însă a spus ca nu meritam. Este ceva extrem de urat sa simți mereu ca ești urmărit și sa aștepți in orice clipă să vină cineva sa comenteze in convențiile tale de odihna.
Răspunsul unității:
Buna ziua de la început ati fost rugați să dati artificiile si petardele in locurile amenajate ,prima observație v-am facut-o pentru ca le aruncati între masini. Referitor la lemne v-am oferit sa aprindeti grătarul, sa faceti fasole la ceaun ,mămăligă, disc etc in speță pentru gătit si nu am perceput nimic in plus,lemne nu v-am mai dat cand am vazut ca faceti foc de tabara (nu a spus nimeni ca nu va da pentru ca nu meritati )Nu puteam sa va lăsăm sa dati foc la foisor.Referitor la muzica desi ne înțelesesem de la început că afară se poate asculta in limita bunului simt până la ora 22.00, dv ati stat si pana la ora 3 dimineața și cu toate acestea nu a venit nimeni sa va spuna nimic pe tot parcursul șederii dv am zis e Revelionul lăsăm asa . Am avut multe grupuri de tineri care au stiut sa se distreze si la plecare casa arata bine .In schimb in urma dumneavoastra a ramas dezastru de aceea ati plecat pe furis.Sanatate multa si an nou fericit!
poze recenzie poze recenzie
   Claudia din Moeciu De Jos
nota: 10
schedule 13.08.2023
Recomand 100% aceasta locatie, spatiu de joaca, loc pentru pregatit gratarul, liniste, intr-un cuvant, un loc minunat. Locatia este aproape de castelul Bran. Este o locatie potrivita pentru familie si nu numai. Gazdele au foarte primitoare. O sa revenim, cu siguranta, in aceasta zona.
   Mădălina din Moeciu
nota: 10
schedule 13.08.2023
Un weekend de vis! Am avut toate condițiile, gazdele au fost extrem de primitoare și răbdătoare, deși noi am fost puși pe party pe toată perioada sejurului. Ne-am bucurat de aerul curat de aici, iar priveliștea ne-a încântat din plin. O să revenim! Mlțumim gazdelor! Miște oameni deosebiți.
   Puiu Andreea din Craiova
nota: 10
schedule 03.01.2023
Cazarea arată exact ca in poze. Se afla intr un loc de poveste, unde te poți bucura de frumusețile naturii, de peisaje unice și de aer curat! Cazarea a fost excelenta, de la curățenie, la caldura. Am avut caldura pe tot parcursul șederii. Este foarte aproape de Bran și de amfiteatrul Transilvaniei, ceea ce aduce încă un plus. Gazdele foarte prietenoase și primitoare!
Recomand!❤️
Răspunsul unității:
Ne bucuram ca v-ați simțit bine la noi
Multim frumos și va mai asteptam și altădată!
   Eduard Mihăilă din Pitești
nota: 9.83
schedule 02.10.2022
Excelent totul, curățenie impecabilă și gazde mai mult decât primitoare, foarte calde și prietenoase. Loc de joacă pentru copii, foișor spațios cu grătar, liniște pentru relaxare totală. Recomand tuturor cu încredere, ne-a plăcut foarte mult și vom reveni!
Răspunsul unității:
Multumim frumos pentru aprecieri și va mai asteptam !
   Sima din Pitești
nota: 10
schedule 01.10.2022
Pensiunea este încadrată într-un peisaj superb montan, în apropierea unui râu liniștitor, curtea este superbă, dotată cu un foișor cu grătar, tobogan, 2 balansoare, 2 leagăne pentru copii. Proprietarii nu ne-au deranjat cu nimic, ne-am simțit ca la noi acasă, un weekend minunat întru-un loc minunat! Recomandăm cu drag acest loc! Cu siguranță, ne vom întoarce curând.
Răspunsul unității:
Ne bucuram ca v-ați simțit bine la noi !Mulțumim și va mai asteptam
   Nicolaie din Buzau
nota: 10
schedule sejur: 07.08.2020 - 10.08.2020
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Confort,liniște,curatenie
thumb_down
Aprecieri negative:
Nu are
poze recenzie
   Marcel din Constanta
nota: 9.33
schedule sejur: 19.08.2019 - 23.08.2019
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Liniște
poze recenzie
   Carmen C din Bucuresti
nota: 10
schedule sejur: 11.07.2019 - 13.07.2019
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Cazare nota 10.Vom reveni cu drag!!
poze recenzie poze recenzie
   Anamaria din Brasov
nota: 10
schedule sejur: 22.02.2019 - 24.02.2019
thumb_up
Aprecieri pozitive:
N vale înconjurat de dealuri înzăpezite cu râul la poartă se încinge grătarul din foișor. Fiecare camera de la parter și etajul 1 sunt duble cu baie proprie. Camerele de la mansardă sunt foarte frumoase una cu 3 locuri și baie, cealaltă cameră fiind un apartament cu 2 camere duble și o baie la comun. La dispoziție aveți un cuplu minunat care vă întâmpină și va ajută în orice situație. Foarte frumoasă locație pentru petrecerile alături de cei dragi dar și cu prietenii.
Răspunsul unității:
Multumim frumos pentru aprecieri.Ne bucuram ca v-ati simtit bine la noi.
   Andreea A din Rimnicu Sarat
nota: 10
schedule sejur: 10.08.2018 - 13.08.2018
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Pensiunea este foarte frumoasa si curata, living mare, fiecare camera are cate o baie plus o baie de serviciu la parter, bucatarie utilata si 2 frigidere (f utile cand sunt multi oaspeti). Sunt 4 camere duble (dintre care una la parter), 1 garsoniera (suita) si 1 apartament cu 2 camere duble la mansarda. Este racoare chiar si sus, la mansarda. Curtea, de asemenea, este foarte mare si frumoasa, cu foisor cu gratar, topogan, 2 balansoare, 2 leagane pt copii. Loc de parcare generos in curte. Peisajul este minunat, liniste, aer curat, un raulet trece prin fata pensiunii. Proprietarii nu ne-au deranjat cu absolut nimic desi locuiesc in spatele pensiunii, nici macar nu i-am simtit ca ar fi acolo... A fost un weekend reusit, petrecut impreuna cu familia si prietenii, am avut parte de confort si relaxare. Recomand cu drag acest loc, cu siguranta ne vom intoarce!
thumb_down
Aprecieri negative:
Probabil la inceput am resimtit ecoul care se genera in living si rasuna tocmai pana sus la mansarda. Poate o usa intre living si scari care sa izoleze ar fi fost o idee buna. Noi am stat in suita la mansarda cu bebe de 1 an si 10 luni si din cauza asta bebe adormea mai greu...Dar probabil asta a fost doar in cazul nostru...
   Adriana din Urziceni
nota: 9.33
schedule sejur: 12.08.2017 - 14.08.2017
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Peisaj superb , curatenie , gazde primitoare si amabile dornice sa faca sederea cat mai placuta .
Răspunsul unității:
Multumim frumos !Ne bucuram ca va-ti simtit bine la noi.
   Cristina din Bacau
nota: 10
schedule sejur: 30.09.2016 - 02.10.2016
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Gazda primitoare.
Am avut la dispozitie tot ce am vrut.
Loc de joaca pentru copii.
Liniste.
Gazda nu ne_a deranjat cu nimic.
   Iulia din Bucuresti
nota: 8.67
schedule sejur: 13.06.2016 - 19.06.2016
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Loc de joaca pentru copii generos, umbra, foisor mare cu doua gratare.
Gazde prieteniase si foarte amabile.
thumb_down
Aprecieri negative:
Mi-ar fi placut sa se schimbe prosoapele la baie in cele 6 zile cat am stat.
   Adrian A din Bucuresti
nota: 9.67
schedule sejur: 17.01.2016 - 18.01.2016
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Am fost primiti si tratati foarte frumos, zona este linistita si primitoare. Sint foarte multe posibilitati de agrement.
CONTACT
Florescu Cristina
Pe TURIST INFO din 2015
vezi numerele de telefon

Comunicare cu proprietarul,
rezervare necomisionată.














Florescu Cristina
pe TURIST INFO din 2015
Telefon: 0769 652 711
WhatsApp