Pensiunea Antique Mitocu Dragomirnei, comentarii

Pensiunea Antique din Mitocu Dragomirnei

comuna Mitocu Dragomirnei, sat Dragomirna, str. Fantana Doamnei, nr. fn ( la aprox. 10 km de centrul loc. Suceava )  
Părerile turiștilor

Recenziile turiștior la Pensiunea Antique Mitocu Dragomirnei


Total
-
Pentru a ne asigura ca va oferim o medie relevanta si care sa reflecte serviciile actuale, media generala se calculeaza doar daca unitatea are minim 3 recenzii de la turisti cazati in ultimele 14 luni.
Toate recenziile (1)
 
Single Familie cu copii mici
Cuplu tanar Familie cu copii adolescenti
Cuplu matur Grup (1)
Cum poți lăsa o recenzie pensiunii Antique din Mitocu Dragomirnei:

  1. Rezervă sejurul tău prin formularul SOLICITA CAZARE,
  2. Daca hotelierul răspunde afirmativ solicitării tale (rezervare acceptată), vei primi formularul de recenzie pe email, la o zi după sejur,
  3. Fă poze! TURIST INFO permite postarea nemulțumirilor în recenzii doar cu transmiterea dovezii sejurului (factură, bon, chitanță, extras de cont sau poze făcute unității, în timpul sejurului, asemănătoare celor afișate pe site).
Vezi condițiile de aprobare a recenziilor.

Dacă rezervarea s-a făcut telefonic, vă invităm să comentați serviciile unității de cazare în pagina Comentarii Facebook

Corina - Iasi
( sejur: 30.12.2016 - 02.01.2017 )
7.2
Designul cladirii este placut, localizarea este perfecta pentru recreere, langa padure.

Bucataria nu este complet utilata, au lipsit foarte multe lucruri strict necesare intr-o bucatarie, pensiunea nu a fost dotata cu sistemul de sonorizare si karaoke asa cum ni s-a precizat cand am facut rezervarea, am fost anuntati cu 2 zile inainte ca s-a defectat si am fost nevoiti sa aducem de acasa sistemul propriu, internetul a functionat doar o zi din 5 si ca rezolvare la aceasta problema, ni s-a sugerat sa ne folosim internetul propriu, dar semnalul era foarte slab, o camera nu s-a incalzit absolut deloc, in living au o canapea doar pentru 2 persoane. Pensiunea este foarte frumoasa, dar are foarte multe minusuri din punct de vedere al dotarilor. Pe langa toate acestea, am solicitat mancare traditionala si am primit tochitura la punga si cozonac de la supermarket.
Conexiunea la Wi-fi nu a functionat, nu am avut sistem de muzica si karaoke, bucataria nu este complet utilata.
Comentariu util ?
1 vot 0 voturi
CONTACT
Pascari
0755 *** ***
vezi numărul de telefon
Solicită cazare