Pensiunea Classic Miroslava - TURIST INFO .ro

Pensiunea Classic din Miroslava

comuna Miroslava, sat Miroslava, str. Constantin Langa, nr. 91 ( la aprox. 7.9 km de centrul loc. Iasi )  
Despre Pensiunea Classic
Mai multe imagini
picpicpicpicpicpic
Pensiunea Classic este amplasata in comuna Miroslava, nu departe de centrul acesteia, fiind situata la doar 1 km de localitatea Iasi si la 4 km de Belvedere.

Cele 5 camere ale pensiunii sunt situate la niveul 2 al acesteia, la nivelul 1 fiind restaurantul. Camerele sunt dotate cu TV, frigider, WI-FI, baie proprie, aer conditionat. Pensiunea va ofera parcare gratuita.

Pentru a ajunge la unitatea de cazare, trebuie sa faceti dreapta la Belvedere (spre comuna Miroslava) si mergeti inainte 4 km, iar pensiunea este situata la strada.


PROCEDURA DE REZERVARE
  1. Completați formularul SOLICITĂ CAZARE, chiar dacă ați rezervat prin telefon, pentru a evita orice neînțelegeri ulterioare privind data sosirii, data plecării şi numărul de camere. Veți primi o copie a cererii de rezervare și acceptul hotelierului pe email.
  2. Insistați să plătiți avans la rezervare! Avansul reprezintă o garanție, și a dvs. și a hotelierului, că celalalt își va respecta promisiunea (număr de camere, număr de nopți și perioada). În cazul în care unul dintre cei doi nu-și respectă promisiunea, avansul îl compensează pe celalalt. Avansul este nereturnabil dacă dvs. nu vă țineți promisiunea însă vă asigură că hotelierul va reține camerele solicitate, în perioada solicitată. Notați pe documentul de plată datele sejurului, numele unității și localitatea,

CONTACT
Maricela
0743 *** ***
vezi numărul de telefon
Solicită cazare