Pensiunea Inima Deltei Mila 23, comentarii

Pensiunea Inima Deltei din Mila 23

Mila 23  
Părerile turiștilor

Recenziile turiștior la Pensiunea Inima Deltei Mila 23


Total
8.7
Personal
8.3
Servicii
8
Curatenie
9.5
Confort
8.8
Pret / Calitate
7.5
Localizare
10
Toate recenziile (4)
 
Single Familie cu copii mici
Cuplu tanar Familie cu copii adolescenti
Cuplu matur (2) Grup (2)
Cum poți lăsa o recenzie pensiunii Inima Deltei din Mila 23:

  1. Rezervă sejurul tău prin formularul SOLICITA CAZARE,
  2. Daca hotelierul răspunde afirmativ solicitării tale (rezervare acceptată), vei primi formularul de recenzie pe email, la o zi după sejur,
  3. Fă poze! TURIST INFO permite postarea nemulțumirilor în recenzii doar cu transmiterea dovezii sejurului (factură, bon, chitanță, extras de cont sau poze făcute unității, în timpul sejurului, asemănătoare celor afișate pe site).
Vezi condițiile de aprobare a recenziilor.

Dacă rezervarea s-a făcut telefonic, vă invităm să comentați serviciile unității de cazare în pagina Comentarii Facebook

Gabriel C. - Kirkland
( sejur: 15.06.2017 - 18.06.2017 )
9
Cazare f buna, csmere curate, mancarea buna pe baza de preparate de peste (somn, stuica), variata. Bine plasata (pozitional)

Barcagiul conducea cam repede si barca fiind mica te cam zguduia din cauza valurilor. In ultimele zile (la insistentele noastre) a condus cu viteza mai mica si a fost bine
Răspunsul unității: ( 19.06.2017 )

Multumim pentru feedback.
La transferul intre locurile salbatice si frumoase de vizitat, unde barca merge incet pentru a putea savura frumusetile deltei, barca trebuie sa mearga cu viteza altfel excursia va dura o vesnicie sau nu s-ar putea acoperi atatea locuri minunate de vazut. E normal la valuri sa zguduie un pic barca altfel nu s-ar numi barca s-ar numi vapor.

Comentariu util ?
0 voturi 0 voturi

Daniel - Brasov
( sejur: 17.09.2016 - 24.09.2016 )
7
Au o gradina superba,flori multe si liniste,sunt oameni saritori daca ai nevoie de ceva mai ales ""mamaia"" cum imi place mie sa ii spun.

As sugera si spun eu ca ar avea de castigat foarte mult de pe urma asta atat turistul cat si proprietarul pensiunii, mai bine mai adaugati un 10 ron la cazare ca sa compensati consumul de gaze naturale de la butelii si faceti o bucatarie de vara unde turistul care vine la dumneavoastra sa isi gateasca ce doreste, ca nu toata lumea are posibilitatea sa faca un drum atat de costisitor pana in delta si pe langa cazare sa isi plateasca si meniul zilnic, poate gresesc dar din punctul meu de vedere cand vorbim de o pensiune ar trebui sa am asa ceva inclus in facilitati, daca doream sa fiu servit si sa mi se ofere o masa imi alegeam un hotel. Repet, este parerea mea, in rest nu am ce sa le reprosez sunt oameni cumsecade si pensiunea este curata, ingrijita si frumoasa!
Comentariu util ?
0 voturi 0 voturi

Vasile D. - Floresti Prahova
( sejur: 21.07.2016 - 25.07.2016 )
9.7
Sejurul a avut excursiile pe canalele deltei si la alte obiective ( Padurea Letea , Lacul Sarat, Schitul Sf Atanasie) Care au dat o "pata de culoare" minivacantei noastre.

Dupa parerea mea la pensiunea Inima Deltei trebuie rezolvata urgent problema internetului NON stop ( acum nu este ).
Răspunsul unității: ( 15.05.2017 )

Incidentul cu semnalul de wifi s-a datorat faptului ca router-ul s-a defectat iar angajatii Telekom-ului din Tulcea nu au reusit sa il repare si, paradoxal, nici sa seteze unul nou. Drept pentru care acum avem un router si abonament la Orange si functioneaza foarte bine.

Comentariu util ?
1 vot 2 voturi

Relu - Bacau
( sejur: 03.06.2016 - 06.06.2016 )
9
Ce e in oferta aia primesti. Proprietarul (cel cu care vorbiti la tel nu va deranjeaza in sejur) foarte amabila. La pensiune "babica" e tartor. E la fel de amabila ca fiu'su.
Camere curate, bai mari, apa calda permanent, terasa si curte cu seslonguri foarte utile.
Bucataresele gatesc de nota 10. Puteti cere si altceva in afara de peste.
Barcagiul este f important in reusita excursiilor. Pe noi ne-a condus un tip Dan. Daca aveti norocul sa-l aveti ca ghid v-ati scos. Ceretiii (aproape) orice si se rezolva.
Aprecierea noastra 9-9.50

Comentariu util ?
2 voturi 3 voturi
CONTACT
Roman
0721 *** ***
vezi numerele de telefon
Solicită cazare