Cabana Denny Marisel - TURIST INFO .ro

Cabana Denny din Marisel

comuna Marisel, sat Rusești, soseaua Principala, nr. 133D  
Despre Cabana Denny
Mai multe imagini
picpicpicpicpicpicpicpic
Oferim cazare la cabana, zona Tarnita este situata chiar pe malul Somesului cald .Zona este deosebita, putin salbatica , pentru iubitori de natura .Va sta la dispozitie o cabana frumoasa cu 5 dormitoare ,o bucatarie ,un living mare, doua bai , o terasa si un foisor mare cu grill, centrala pe lemne etc.cabana dispune de tot confortul dorit pentru un wekend de recreere dupa o saptamana incarcata.

Cabana se inchiriaza doar la oameni civilizati si seriosi.Capacitate totală: 12 adulți și 5 copii în 5 spații de cazare.

Tarife valabile în perioada 16.06.2016 - 29.12.2016

fa o rezervare online

* Toate prețurile sunt valabile pentru o singură noapte de cazare și sunt finale
0 voturi 0 voturi
Prețurile afișate sunt cele comunicate la telefon?

Oferta Revelion 2017

Unitate indisponibilă în această perioadă !
PROCEDURA DE REZERVARE
  1. Completați formularul SOLICITĂ CAZARE, chiar dacă ați rezervat prin telefon, pentru a evita orice neînțelegeri ulterioare privind data sosirii, data plecării şi numărul de camere. Veți primi o copie a cererii de rezervare și acceptul hotelierului pe email.
  2. Insistați să plătiți avans la rezervare! Avansul reprezintă o garanție, și a dvs. și a hotelierului, că celalalt își va respecta promisiunea (număr de camere, număr de nopți și perioada). În cazul în care unul dintre cei doi nu-și respectă promisiunea, avansul îl compensează pe celalalt. Avansul este nereturnabil dacă dvs. nu vă țineți promisiunea însă vă asigură că hotelierul va reține camerele solicitate, în perioada solicitată. Notați pe documentul de plată datele sejurului, numele unității și localitatea,

CONTACT
Receptie
0740 *** ***
vezi numărul de telefon
Solicită cazare