Vila Ancuta Mangalia - TURIST INFO .ro

Vila Ancuta din Mangalia

Mangalia, str. 1 Decembrie 1918, nr. 33A  
Despre Vila Ancuta
Mai multe imagini
picpicpicpicpicpicpicpic
Nota 8.9/10
13 recenzii

Nu puteam face o alegere mai buna pentru sejurul pe care ni l-am propus! Ne-am dorit un loc linistit, unde sa avem si umbra, dar si soare, sa fie curat si placut. Am gasit gazde primitoare cu care ne-am inteles tare bine. Camera a fost curata, luminoasa, cu tot ce trebuie in ea. Ne-a placut tare mult si curtea - o racoare binevenita pe asa calduri! Ne-a fost usor si cu aprovizionarea - piata ...

... citeste mai mult

Casa Ancuta dispune de 3 camere, modern utilate,( doua / 3 locuri) cu baie proprie, fiecare cu televior, si trei terase cu vedere spre mare. In curte sunt amenajate foisoare , ca locuri de recreere.

Tot la dispozitia dvs. Gratarul din caramida gata de fripturi va astepta. Casa se afla in apropiere de portul turistic Mangalia. Piata agroalimentara, doua supermarket-uri,in imediata vecinatate.

Tanti Elena si Nea Ghita va asteapta cu drag! Mentionez ca la etaj sunt terase cu bolta de vie si intrarea cu vedere spre mare unde briza ajunge pana-ncamere. Pentru rezervari contul;RO98cecec001946314906911, titular stamen gheorghe, Va asteptam cu mult drag !


FACILITATI DE CAZARE:
foisor in curtefoisor in curte
frigider in unitatefrigider in unitate
gradina/curtegradina/curte
gratar/barbequegratar/barbeque
internet wirelessinternet wireless
parcareparcare
terasaterasa
FACILITATI IN CAMERE:
baie cu cadabaie cu cada
baie in camerabaie in camera
camera cu TVcamera cu TV
camere cu balconcamere cu balcon
incalzire centralaincalzire centrala
internet in camerainternet in camera
2 voturi 0 voturi
Descrierea şi facilităţile sunt conforme cu realitatea?
Capacitate: 8 locuri in 3 camere

Tarife valabile in perioada

fa o rezervare online

* Toate preturile sunt valabile pentru o singura noapte de cazare si sunt finale
0 voturi 0 voturi
Preţurile afişate sunt cele comunicate la telefon?

Oferta specială

(valabila pana la 31.08.2015) actualizată azi, 05.08.2015
Descrierea ofertei:

Mai avem camere libere; 8,9,10 aug.1 cam , 8 si 9 aug,1 cam , 8 aug 1 cam , apoi din 13 aug-5 zile si din 14 aug. 16 aug .22 aug. La pret de 100 lei

0 voturi 0 voturi
Detaliile acestei oferte sunt cele comunicate la telefon?
PROCEDURA REZERVARE / RECENZII
  1. Pentru a evita orice neplaceri cu retinerea camerelor, chiar daca ati vorbit cu hotelierul la telefon, completati si formularul solicita cazare. Astfel intelegerea ramane scrisa.
  2. Puteti lasa o recenzie completa pe TURIST INFO la sfarsitul sejurului doar daca solicitarea s-a facut prin formularul solicita cazare si a fost confirmata prin email.
  3. Insistati sa platiti avans si pastrati dovada. Avansul la cazare reprezita o garantie, si a dvs. si a hotelierului, ca celalalt isi respecta promisiunea (numar de camere, numar nopti si perioada). In cazul in care, unul dintre cei doi nu-si respecta promisiunea, avansul il compenseaza pe celalalt. Avansul este nereturnabil daca dvs. nu va tineti promisiunea insa va asigura ca hotelierul va retine camerele. In cazul in care ati platit avans si hotelierul nu v-a retinut camerele, va puteti adresa Politiei, OPC, Ministerului Turismului. Notati pe documentul de plata datele sejurului, numele unitatii si localitatea.
  4. Este foarte posibil ca, pentru aprobarea recenziei dvs, sa va solicitam dovada achitarii avansului.
CONTACT
Receptie
0741 *** ***
vezi numărul de telefon
Solicită cazare De ce să trimiţi solicitarea prin formular