Recenzii
Adulți
-
2
+

Copii
-
0
+

Apartament Vio din Mangalia

Mangalia, str. Rozelor, nr. 1 -
   Madalina din Brasov
nota: 10
schedule sejur: 06.07.2016 - 12.07.2016
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Sejurul nostru a fost decalat putin , din cauza unor probleme ale sotului, la serviciu, dar doamna Viorica a fost foarte cumsecade si intelegatoare, astfel incat totul s-a aranjat cu o saptamana si ceva mai devreme.
Este o locatie foarte aproape de mare, ceea ce e foarte important pentru noi, deoarece am fost cu 3 copii si am putut veni la pranz, la apartament, si reveni apoi la plaja. De asemenea, este aproape de Saturn, unde ne-am plimbat seara. Nici Lidl-ul nu este prea departe.
Are o bucatarie mare, utilata, ceea ce am si cautat pentru a putea pregati copiilor ceea ce le place.
A fost liniste nu ne-a deranjat absolut nimeni, copii s-au odihnit (ceea ce nu prea se intampla la vile sau hoteluri, unde e mai multa forfota), iar sufrageria, cu o canapea extensibila si dormitorul cu un pat mare au fost excelente pentru familia noastra numeroasa, astfel incat ne-am simtit ca acasa!
thumb_down
Aprecieri negative:
Poate ca balconul ar trebui modificat, astfel incat sa aiba o usa sa poti iesi sa intinzi prosoapele. Apartamentul are un balcon mic, inchis, cu acces spre el doar de pe geam, dar ne-am descurcat.
   Simona S din Ploiesti
nota: 10
schedule sejur: 23.06.2014 - 01.07.2014
thumb_up
Aprecieri pozitive:
D-na Viorica este foarte amabila si draguta. Apartamentul este utilat corespunzator si este situat aproape de punctele de interes (cu precadere fata de plaja).
CONTACT
Rodica
Pe TURIST INFO din 2012
vezi numărul de telefon

Comunicare cu proprietarul,
rezervare necomisionată.














Rodica
pe TURIST INFO din 2012
Telefon: 0747 338 523
WhatsApp
Apel/SMS