Apartament Vio Mangalia, comentarii

Apartament Vio din Mangalia

Mangalia, str. Rozelor, nr. 1  
Părerile turiștilor

Recenziile turiștior la Apartament Vio Mangalia


Total
-
Pentru a ne asigura ca va oferim o medie relevanta si care sa reflecte serviciile actuale, media generala se calculeaza doar daca unitatea are minim 3 recenzii de la turisti cazati in ultimele 14 luni.
Toate recenziile (2)
 
Single Familie cu copii mici (1)
Cuplu tanar Familie cu copii adolescenti (1)
Cuplu matur Grup
Cum poți lăsa o recenzie apartamentului Vio din Mangalia:

  1. Rezervă sejurul tău prin formularul SOLICITA CAZARE,
  2. Daca hotelierul răspunde afirmativ solicitării tale (rezervare acceptată), vei primi formularul de recenzie pe email, la o zi după sejur,
  3. Fă poze! TURIST INFO permite postarea nemulțumirilor în recenzii doar cu transmiterea dovezii sejurului (factură, bon, chitanță, extras de cont sau poze făcute unității, în timpul sejurului, asemănătoare celor afișate pe site).
Vezi condițiile de aprobare a recenziilor.

Dacă rezervarea s-a făcut telefonic, vă invităm să comentați serviciile unității de cazare în pagina Comentarii Facebook

Madalina - Brasov
( sejur: 06.07.2016 - 12.07.2016 )
10
Sejurul nostru a fost decalat putin , din cauza unor probleme ale sotului, la serviciu, dar doamna Viorica a fost foarte cumsecade si intelegatoare, astfel incat totul s-a aranjat cu o saptamana si ceva mai devreme.
Este o locatie foarte aproape de mare, ceea ce e foarte important pentru noi, deoarece am fost cu 3 copii si am putut veni la pranz, la apartament, si reveni apoi la plaja. De asemenea, este aproape de Saturn, unde ne-am plimbat seara. Nici Lidl-ul nu este prea departe.
Are o bucatarie mare, utilata, ceea ce am si cautat pentru a putea pregati copiilor ceea ce le place.
A fost liniste nu ne-a deranjat absolut nimeni, copii s-au odihnit (ceea ce nu prea se intampla la vile sau hoteluri, unde e mai multa forfota), iar sufrageria, cu o canapea extensibila si dormitorul cu un pat mare au fost excelente pentru familia noastra numeroasa, astfel incat ne-am simtit ca acasa!

Poate ca balconul ar trebui modificat, astfel incat sa aiba o usa sa poti iesi sa intinzi prosoapele. Apartamentul are un balcon mic, inchis, cu acces spre el doar de pe geam, dar ne-am descurcat.
Comentariu util ?
2 voturi 0 voturi

Simona I. - Ploiesti
( sejur: 23.06.2014 - 01.07.2014 )
10
D-na Viorica este foarte amabila si draguta. Apartamentul este utilat corespunzator si este situat aproape de punctele de interes (cu precadere fata de plaja).

Comentariu util ?
7 voturi 0 voturi
CONTACT
Dna. Viorica
0722 *** ***
vezi numărul de telefon
Solicită cazare