Apartament Particular Mangalia, comentarii

Apartament Particular din Mangalia

Mangalia, str. Rozelor, nr. 47  
Părerile turiștilor

Recenziile turiștior la Apartament Particular Mangalia


Total
-
Pentru a ne asigura ca va oferim o medie relevanta si care sa reflecte serviciile actuale, media generala se calculeaza doar daca unitatea are minim 3 recenzii de la turisti cazati in ultimele 14 luni.
Toate recenziile (1)
 
Single Familie cu copii mici (1)
Cuplu tanar Familie cu copii adolescenti
Cuplu matur Grup
Cum poți lăsa o recenzie apartamentului Particular din Mangalia:

  1. Rezervă sejurul tău prin formularul SOLICITA CAZARE,
  2. Daca hotelierul răspunde afirmativ solicitării tale (rezervare acceptată), vei primi formularul de recenzie pe email, la o zi după sejur,
  3. Fă poze! TURIST INFO permite postarea nemulțumirilor în recenzii doar cu transmiterea dovezii sejurului (factură, bon, chitanță, extras de cont sau poze făcute unității, în timpul sejurului, asemănătoare celor afișate pe site).
Vezi condițiile de aprobare a recenziilor.

Dacă rezervarea s-a făcut telefonic, vă invităm să comentați serviciile unității de cazare în pagina Comentarii Facebook

Laurentiu - Cluj-napoca
( sejur: 08.08.2015 - 16.08.2015 )
7.5
Apartamentul arata bine, este curat, paturile sunt confortabile, AC si TV in fiecare camera.
Este foarte aproape de plaja Diana din Mangalia, dar aceasta plaja este mai nasoala decat plaja Corsa, fata de care distanta este destul de mare.

Proprietari cam lipsiti de amabilitate si ospitalitate atat in discutiile telefonice dinainte de cazare cat si la cazarea efectiva. Abia la plecare a fost mai ok.
Cel mai mare minus al apartamentului (o imbunatatire obligatorie) este lipsa apei calde la bucatarie si la una din cele doua bai.
Răspunsul unității: ( 01.10.2015 )

Multumim pentru comentariu si sesizare, neregula cu apa calda am rezolvat-o deoarece era de mai de mult luata in calcul si referitor la cealalta problema, cred ca singura data cand am vorbit in contradictoriu a fost cand v-am cerut banii pe sejur si nu ati vrut sa platiti la sosire, existand riscul de a pleca fara sa achitati contravaloarea sejurului.

Comentariu util ?
19 voturi 2 voturi
CONTACT
Nicu
0749 *** ***
vezi numărul de telefon
Solicită cazare