Apartament Oprisan Mangalia, comentarii

Apartament Oprisan din Mangalia

Mangalia, str. Stefan Cel Mare, nr. 22  
Părerile turiștilor

Recenziile turiștior la Apartament Oprisan Mangalia


Total
-
Pentru a ne asigura ca va oferim o medie relevanta si care sa reflecte serviciile actuale, media generala se calculeaza doar daca unitatea are minim 3 recenzii de la turisti cazati in ultimele 14 luni.
Toate recenziile (2)
 
Single Familie cu copii mici (1)
Cuplu tanar Familie cu copii adolescenti
Cuplu matur (1) Grup
Cum poți lăsa o recenzie apartamentului Oprisan din Mangalia:

  1. Rezervă sejurul tău prin formularul SOLICITA CAZARE,
  2. Daca hotelierul răspunde afirmativ solicitării tale (rezervare acceptată), vei primi formularul de recenzie pe email, la o zi după sejur,
  3. Fă poze! TURIST INFO permite postarea nemulțumirilor în recenzii doar cu transmiterea dovezii sejurului (factură, bon, chitanță, extras de cont sau poze făcute unității, în timpul sejurului, asemănătoare celor afișate pe site).
Vezi condițiile de aprobare a recenziilor.

Dacă rezervarea s-a făcut telefonic, vă invităm să comentați serviciile unității de cazare în pagina Comentarii Facebook

Ana Domnica - Iasi
( sejur: 26.08.2012 - 31.08.2012 )
9.2
Esta spatios, curat, are in total 2 paturi duble si o canapea in bucatarie. Aerul conditionat suplineste oarecum lipsa geamurilor termopan.

Nu este tamplarie de termopan, este doar cea veche care atunci cand lasi geamurile deschise, daca bate vantul se trantesc/scartie usa de la sufragerie.
Comentariu util ?
3 voturi 2 voturi

Luminita D. - Targoviste
( sejur: 11.08.2012 - 17.08.2012 )
9.3
Un apartament mare si extrem de curat. Proprietarii lasa la indemana chiriasilor tot ce este util unui sejur: de la masina de calcat pana la ustensilele de bucatarie. Foarte bine amplasat, aproape de piata centrala, banci, statia de autobuz si la 10 min de plaja. Proprietarii sunt tineri, oameni harnici si deosebit de cumsecade.

Sugeram proprietarilor sa actualizeze pozele de pe site, apartamentul fiind mult mai mare si mai frumos decat este redat acolo.
Comentariu util ?
4 voturi 3 voturi
CONTACT
Catalina
0763 *** ***
vezi numărul de telefon
Solicită cazare