Apartament de Lux Mangalia - TURIST INFO .ro

Apartament de Lux din Mangalia

Mangalia, str. Mihai Viteazu, nr. 1  
Despre Apartament de Lux
Mai multe imagini
picpicpicpicpicpicpicpic
Prima unitate de cazare se afla langa cofetaria Amicii la etajul 3. Apartamentul are un dormitor si sufragerie complet mobilata, bucatarie complet utilata, baie dotata moderna, parcare fara plata.
A doua unitate de cazare se afla pe strada Mihai Viteazu,nr.1 .Apartamentul are un dormitor,sufragerie complet mobilata,bucatarie complet utilata,baie moderna si aere conditionate.


FACILITĂȚI UNITATE:
acces la bucatarieacces la bucatarie
frigider in unitatefrigider in unitate
jacuzzijacuzzi
livingliving
TV in livingTV in living
FACILITĂȚI CAMERE:
aer conditionataer conditionat
camera cu TVcamera cu TV
frigider in camerafrigider in camera
jacuzzi in camerajacuzzi in camera
0 voturi 0 voturi
Descrierea şi facilităţile sunt conforme cu realitatea?
Capacitate totală: 8 adulți în 2 spații de cazare.

PROCEDURA DE REZERVARE
  1. Completați formularul SOLICITĂ CAZARE, chiar dacă ați rezervat prin telefon, pentru a evita orice neînțelegeri ulterioare privind data sosirii, data plecării şi numărul de camere. Veți primi o copie a cererii de rezervare și acceptul hotelierului pe email.
  2. Insistați să plătiți avans la rezervare! Avansul reprezintă o garanție, și a dvs. și a hotelierului, că celalalt își va respecta promisiunea (număr de camere, număr de nopți și perioada). În cazul în care unul dintre cei doi nu-și respectă promisiunea, avansul îl compensează pe celalalt. Avansul este nereturnabil dacă dvs. nu vă țineți promisiunea însă vă asigură că hotelierul va reține camerele solicitate, în perioada solicitată. Notați pe documentul de plată datele sejurului, numele unității și localitatea,

CONTACT
Marian
0751 *** ***
vezi numerele de telefon
Solicită cazare