Apartament Carmen Mangalia - TURIST INFO .ro

Apartament Carmen din Mangalia

Mangalia, str. Rozelor, nr. 17  
Despre Apartament Carmen
Mai multe imagini
picpicpicpicpicpicpicpic
2 recenzii

- proprietari discreți - curat

... citeste mai mult

Apartamentul 1 (cu 2 camere) este situat la circa 5 minute de mers pe jos pana la plaja Diana din Saturn, la 5 minute de gară si supermarketurile Lidl sau Profi.
Recent renovat si mobilat, utilat cu boiler pentru apă caldă, aer conditionat, maşină de spălat, wi-fi, tv in cameră, bucătărie utilată complet apartamentul poate gazdui pana la 5 persoane.
Cel mai apropiat bancomat este la 5 minut de scara blocului, cel mai apropiat minimarket este la colţul blocului.

Apartamentul 2 ( extra large) este situat la circa 20 minute de mers pe jos pana la plaja, in cartierul de case din Mangalia, pe str. Matei Basarab, nr. 46. Intrarea este separata de cea a proprietarului, exista loc de parcare amenajat in curte pt. 2 masini, loc de gratar si terasa in aer liber. Apartamentul are 2 camere: 1 dormitor cu pat matrimonial, 1 living cu coltar extensibil, baie, bucatarie utilata, aer conditionat, wi-fii, televizor in camera.
Pentru validarea rezervărilor este necesară plata unui avans in contul RO25 btrl 0140 1201 H778 29XX deschis la Banca Transilvania pe numele Petrus Carmen Marilena. Valoarea avansul este contravaloarea unei zile de cazare.

Va asteptam!


FACILITĂȚI UNITATE:
acces la bucatarieacces la bucatarie
frigider in unitatefrigider in unitate
gratar/barbequegratar/barbeque
internet wirelessinternet wireless
parcareparcare
TV in livingTV in living
FACILITĂȚI CAMERE:
aer conditionataer conditionat
baie cu cadabaie cu cada
baie pe holbaie pe hol
camera cu TVcamera cu TV
internet in camerainternet in camera
0 voturi 0 voturi
Descrierea şi facilităţile sunt conforme cu realitatea?
Capacitate totală: 8 adulți și 2 copii în 2 spații de cazare.

Tarife valabile în perioada

fa o rezervare online

* Toate prețurile sunt valabile pentru o singură noapte de cazare și sunt finale
0 voturi 0 voturi
Prețurile afișate sunt cele comunicate la telefon?
PROCEDURA DE REZERVARE
  1. Completați formularul SOLICITĂ CAZARE, chiar dacă ați rezervat prin telefon, pentru a evita orice neînțelegeri ulterioare privind data sosirii, data plecării şi numărul de camere. Veți primi o copie a cererii de rezervare și acceptul hotelierului pe email.
  2. Insistați să plătiți avans la rezervare! Avansul reprezintă o garanție, și a dvs. și a hotelierului, că celalalt își va respecta promisiunea (număr de camere, număr de nopți și perioada). În cazul în care unul dintre cei doi nu-și respectă promisiunea, avansul îl compensează pe celalalt. Avansul este nereturnabil dacă dvs. nu vă țineți promisiunea însă vă asigură că hotelierul va reține camerele solicitate, în perioada solicitată. Notați pe documentul de plată datele sejurului, numele unității și localitatea,

CONTACT
Solicită cazare